Sappho

apollo mondo duo

  • Duo-hotelli yli 16-vuotialle
  • Lähellä Valtos-rantaa
  • Pidetty pieni hotelli
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Sappho on viihtyistä, pieni boutique-hotelli aikuisille. Täältä löytyy allasalue ja hotelli sijaitsee kävelymatkan päässä Valtos-rannalla, jonka sanotaan olevan yksi Pargan kauneimmista. Sapphossa on vehreä allasalue ja hotelli kuuluu Apollo Mondo Duo -valikoimaamme.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Superior-yksiö 1-3 hengelle. Kaksio 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Kaikki
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 53 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 350 m
Keskustaan: 2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli on rakennettu harmoniassa luonnon kanssa ja viihtyisä puutarha antaa suojaa päivän kuumimpina hetkinä. Hotellissa on allas sekä maksuttomat aurinkotuolit, -varjot ja allaspyyhkeet.

Maksuton jooga 3-5 kertaa viikossa koulutetun ohjaajan johdolla. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Vastaanotto on auki vuorokauden ympäri. Noin 350 metriä kauniille Valtos-rannalle. Noin 1 km Pargan linnoitukselle ja 2 kilometriä Pargan keskustaan. Sapphon asiakkaat voivat käyttää hotellin Parga Beach kuntosalia ja spa -osastoa lisämaksusta. Parga Beachissa on tarjolla myös maksutonta joogaa 3-5 kertaa viikossa koulutetun ohjaajan vetämänä.

Lue lisää Apollo Mondo Duo-valikoimastamme.

Ateriat

Aamiainen. Puolihoito lisämaksusta. Puolihoidon illallinen nautitaan hotelli Parga Beachissa, noin 150 metrin päässä. Aamiainen tarjoillaan Sapphossa.

Hyvä tietää

Lentokenttäkuljetus pysähtyy noin 400 metrin päähän hotellilta. Matkatavarat kuljetetaan omatoimisesti.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Apollo Mondo Duo
  • Vain aikuisille
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Hyvä sijainti
  • Maksuton wifi