Alea

  • Perheystävällinen hotelli
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Perheille sopiva hotelli Alea sijaitsee kauniilla paikalla, korkealla Pargan yläpuolella. Hotellista on upeat maisemat yli oliivilehtojen Valtoksen rannalle

Hotellissa on suuri allasalue sekä erillinen lastenallas. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Allasbaarista on saatavilla yksinkertaisia annoksia, pientä syötävää sekä aamiaista.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1–3 hengelle/1-4 hengelle joista 2 lapsia. Kaksioita 2–3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lapsia. Kolmioita 4–6 hengelle, joista 1 lapsi. Deluxe-kaksioita 2-6 hengelle, joista 3 lapsia.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Näkymät Valtosen rannalle.Rauhallisuus.Uima allasaue hyvä
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 108 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 1,4 km
Keskustaan: 800 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Alea sijaitsee kauniissa ympäristössä, rinteessä Pargan yläpuolella. Hotellista on upeat näkymät yli oliivilehtojen ja suositulle Valtoksen rannalle. Suuri allasalue, jolla on yksi Pargan suurimmista uima-altaista sekä erillinen lastenallas. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Allasbaarista/ravintolasta on saatavilla yksinkertaisia annoksia, pientä syötävää sekä aamiaista.

Hotellin á la carte-ravintolan menu koostuu perinteisistä kreikkalaisista ruoista. Ravintola on avoinna klo 8.00-23.00. Ravintolassa/allasbaarissa on tv. Maksuton wifi allasalueella. Vastaanotto avoinna klo 8.00-23.00. Tasoeroja hotellissa. Paikallisliikennettä.

Valtos-rannalle noin 1,4 km ja Pargan keskustaan noin 800 metriä. Hotellista on maksuton bussikuljetus rannalle 5 krt/päivässä ja kaupunkiin 6 krt/päivässä.

Ateriat

Ei aterioita. Aamiaispöytä lisämaksusta.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Perhehotelleissamme on aina

  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
  • Lastenallas tai oma osa lapsille
  • Saatavilla lastensänky ja lastenvaunut
  • Wifi yleisissä tiloissa