Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,2 10:stä Perustuu 69 arvioon
Kokonaisuus
 
8,2 / 10
Puhtaus
 
9,3 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,2 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,7 / 10
Huone/huoneisto
 
8,3 / 10
Palvelu
 
8,5 / 10

Viimeisimmät arviot


7 10:stä

+
Maisema ja sänky.
-
Suihkussa ei ollut suihkun pidikettä, ravintola oli kiinni ja paikka oli kovin hiljainen, kun ei ollut kuin muutama asiakas. Ensimmäinen pyyhe oli täynnä kevyttä irtotekstiiliä, joka tarttui joka puolelle kehoon.

Vahvistettu asiakas: 2024-05-20


7 10:stä

+
Tilava
-

Vahvistettu asiakas: 2024-05-13


8 10:stä

+
Vähän kauempana keskustan hulinasta. Hulppea näköala. Hyvä lähteä moneen suuntaan kävelylle eikä tarvitse koko ajan kiertää vanhan kaupungin katuja.
-
Sesongin alku joten huoneisto vielä viileä mutta tilanne parani muutamassa päivässä.

Vahvistettu asiakas: 2024-05-13


8 10:stä

+
Siisteys hyvä varustuskeittiössä sekä hienot näköalat
-
Oli ilmestynyt kissoja jotka kerjäsivät ruokaa ravintolassa.Näitä ei ollut edellisenä vuonna kun olimme.Henkilökunta kyllä hätisteli kissoja pois kiitettävästi

Vahvistettu asiakas: 2023-10-02


9 10:stä

+
Vuosia jo saamamme sama kaksio omassa rauhassa. Näköala ja 2 parveketta sopissa ajoin, toinen aamulla ja toinen illalla.
-
Tällä kertaa oli ikävää kissat, joista 2 pentua hyppi jopa syliin ruokaillessa. Internet yhteyksiä saisi parantaa.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-11


8 10:stä

+
Sijainti
-
Paikat rempallaan ja ilmastoinnista piti maksaa erikseen

Vahvistettu asiakas: 2023-09-04


5 10:stä

+
Siisti ja tilava
-
Terassilla haisi, ei voinut olla. Näkymä vain naapurirakennukseen sekä puut ikkunoiden edessä. Läpikulkua terassin edessä. Toisessa huoneistossa viemäri haju ja virtsan tuoksu. Altaan äänet häiritsi sisällä. En tuntenut itseäni tervetulleeksi hotelliin. Ei ystävällistä henkilökuntaa.

Vahvistettu asiakas: 2023-08-07


1 10:stä

+
Tilava ja siisti
-
Huoneistoja ei ollut Apollomatkojen valikoimissa mainittu joissa jouduimme olemaan. Ei vastannut lainkaan hotelli kuvausta sijainniltaan hotellialueella. Mainittava erikseen sekä oltava valittavissa ja myös siten edullisempi hinta oltava. Hiustenkuivain kuivain puuttui toisesta huoneistosta.

Vahvistettu asiakas: 2023-08-07


10 10:stä

+
Ihana henkilökunta ja omistaja. Kuljetuksia tiettyihin aikoihin valtos beachille ja keskustaan. Kävelymatkan päässä, rannalle ja kaupunkiin mentäessä alamäkeä, tullessa ylämäkeä joten hotellille päin ei 40 asteen lämmöissä kävelty. Hyvä ravintola hotellilla.
-
Gluteeniton voisi olla hieman paremmin tunnettu. Pargassa yleensäkin ei kauheasti tunnettu mitä tarkoittaa.

Vahvistettu asiakas: 2023-07-24


9 10:stä

+
Hyvä sänky, ystävällinen henkilökunta, siisteys
-

Vahvistettu asiakas: 2023-07-17


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Alea -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

87% matkustajista suositttelee

136 arvostelua
Erinomainen
 
86
Erittäin hyvä
 
33
Hyvä
 
11
Ei kovin hyvä
 
4
Huono
 
2

Viimeisimmät 5 arviota

18.5.2019

Kirjoittanut kukka2019

Siisti hotelli!

Huone oli tilava ja näköala oli todella mahtava! Siivoojat kävivät joka päivä, todella siisti ja hyväkuntoinen huone, sänky hyvä nukkua! Altaalla paljon aurinkotuoleja ja iso uima-allas! Hotelli on hieman ylempänä keskustasta, mikä oli mielestäni hyvä asia. Todella rauhallinen hotelli ja kävellen lyhyt matka keskustaan, ilmaisia kuljetuksiakin hotellilta meni, emme itse nähneet niille kyllä tarvetta. Henkilökunta oli erittäin avuliasta ja huomioivaa.

 
2.6.2018

Kirjoittanut KariPori_Finland Pori, Suomi

Kelpo hotelli

Rauhaisa ja siisti huoneistohotelli. Asuimme deluxe kaksiossa, josta löytyi 2 Parisänkyä ja sohvastakin olisi vuoteen saanut. Joten tilaa löytyi. Huone ja kylpytilat olivat siistit ja viilennyksrdtö piti kaksi kylmäkonetta huolen (maksoi extraa) Siivous joka päivä. Allas isohko. Ravintolassa aika niukka menu, mutta kyllä silläkin nälkä lähti. Henkilökunta iloista ja avuliasta. Miinuksena matka kaupunkiin ja rannalle, sekä minimarketin puute. Mutta Suosittelemme.

 
2.6.2018

Kirjoittanut Selja97 Hämeenlinna, Suomi

Hyvä paikka! 😍

Meillä oli yksiö ja se oli tilava ja viihtyisä. Parveke oli myös plussaa. En tykännyt huoneen "peitosta" joka oli vain pelkkä lakana. Pyysin siivoojilta paksumpaa peittoa/vilttiä ja heti sellaisen sain. Siivous oli jokapäivä ja tiskitkin he pesivät välillä. Kannattaa katsoa hotellin infotiskin läheltä bussin aikataulut. Se on siis sellainen tilataksi/minibussi, joka lähtee aina Alean edestä. Itse maksoimme turhaan takseista kunnes tajusimme että nämä hotellin "bussit" olisivat olleet maksuttomia. Altaalla oli paljon aurinkotuoleja ja varjoja. Ystävällinen henkilökunta.

 
22.6.2017

Kirjoittanut Minna74 Joensuu, Suomi

Mukava hotelli

Siisti huoneisto kauniilla paikalla. Ystävällinen henkilökunta, erityisesti ravintolassa. Ravintolan ruoka ei erityisen maukasta, melko yksipuolinen menu. Aamiainen ok. Toisen kerroksen parvekkeelta upeat maisemat!

 
24.9.2016

Kirjoittanut amonen2016 Helsinki, Suomi

Kotoinen apt-hotelli lämminhenkisellä palvelulla

Loistava sijainti ylhäällä. Hyvät patikkamaastot ja hienosti sijoitetut huoneistot. Todella siisti hotelli. Monipuolinen aamiainen. Menuannokset isoja ja maukkaita. Ihana henkilökunta. On seuraavankin syyslomani kohde!