Deluxe-kaksio

Viihtyisät deluxe-kaksiot ovat muita kaksioita tilavampia. Huoneistoissa parivuode sekä hyvinvarusteltu keittiö. Kaikissa huoneistoissa on yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa kaksi keittolevyä, kahvin- ja vedenkeitin, pieni uuni ja jääkaappi. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta ja lisävuoteesta. Tv. Ilmastointi lisämaksusta. Maksuton wifi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Terassi tai parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 45 neliötä
Soveltuu enintään: 2-6 hengelle, joista 3 lapsia

Kaksio

Viihtyisiä kaksioita, joissa erilliset makuuhuoneet. Kaikissa huoneistoissa on yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa kaksi keittolevyä, kahvin- ja vedenkeitin, pieni uuni sekä jääkaappi. Tv. Ilmastointi lisämaksusta. Maksuton wifi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Terassi tai parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lapsi.

Yksiö

Viihtyisiä yksiöitä, joissa yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Kaksi keittolevyä, kahvin- ja vedenkeitin, pieni uuni ja jääkaappi. Tv. Ilmastointi lisämaksusta. Maksuton wifi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Terassi tai parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 25 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1-2 lapsia.