Aristidis Garden

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Aristidis Garden on perheomisteinen huoneistohotelli, joka sijaitsee rauhallisella paikalla noin 10 minuutin kävelymatkan päässä Pargan rannalta. Vietä päivän lämpimimmät tunnit altaalla, jota ympäröivät hedelmäpuut ja kasvit puutarhamaisella alueella.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-3 hengelle Kaksioita 1-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

8,6 10:stä
Perustuu 30 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 109 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 800 m
Keskustaan: 1,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Huoneistohotelli Aristidis Garden sijaitsee suuressa, vehreässä puutarhassa Pargan laitamilla. Täällä on allas maksuttomilla aurinkotuoleilla, -varjoilla ja allaspyyhkeillä. Altaan vierellä on myös allas-/snackbaari, jossa tarjoillaan raikkaita juomia, yksinkertaisia annoksia ja välipaloja.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Pieni leikkipaikka. Vastaanotto avoinna aamusta iltaan (noin klo 8.00-21.00. Pysäköinti. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Ei aterioita.

Hyvä tietää

Hotelli koostuu kahdesta rakennuksesta, jotka on rakennettu 1990 -ja 1998 -luvuilla. Kaikki huoneistot on remontoitu 2017.

Lentokenttäkuljetus pysähtyy noin 400 metrin päähän hotellilta. Matkatavarat kuljetetaan omatoimisesti.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.