Vene, Kreikka

Apollomatkat on turvallinen valinta

Me Apollomatkoilla olemme tehneet kaikkemme, jotta voisit varata ja suunnitella lomasi nyt mahdollisimman helposti ja riskittömästi. Kun varaat loman Apollomatkoilta, sinua suojaa matkapakettilaki. Haluamme turvata lomasi onnistumisen myös tulevina aikoina, joten olemme tehneet varaamisesta erityisen joustavaa.


Monta hyvää syytä valita Apollomatkat

Apollon toimitusjohtaja, Tobias Jonsson

Omistajamme on vakavarainen

Meillä on vakavarainen omistaja, REWE Group. Yritys on yksi Saksan suurimmista päivittäistavaraketjuista ja taloudellisesti erittäin vakaa, mikä tarkoittaa sitä, että me Apollomatkoilla voimme aina pitää lupauksemme. REWE-konsernia ei ole noteerattu pörssissä,  ja tämä vähentää markkinoiden vaihtelun aiheuttamaa painetta sekä mahdollistaa pitkäjänteisen toiminnan kaikilla liiketoiminnan alueilla. Kaikki tämä tekee REWE Groupista erityisen hyvän omistajan matkanjärjestäjälle muuttuvassa maailmassa, jossa elämme tänään.

Kokkari, Samos

Saat rahasi takaisin, mikäli matkasi perutaan

Mikäli joudumme perumaan matkasi, palautamme matkan summan 14 päivän sisällä siitä kun olemme saaneet vahvistuksesi peruutukseen. 


Matkaasi suojaa Matkapakettilaki

Noudatamme aina Matkapakettilakia ja Ulkoministeriön matkustussuosituksia. Tämän ansiosta voit varata pakettimatkasi turvallisin mielin Apollomatkojen kautta. Teemme tiiviisti yhteistyötä hotellien ja lentoyhtiöiden kanssa, jonka vuoksi pystymme varmistamaan turvallisen kotiinpaluun myös yllättävissä tilanteissa.

Bougainvillea

Henkilökuntamme on paikalla sinua varten

Meillä on useimmissa kohteissamme yhtä tai useampaa pohjoismaista kieltä puhuvaa henkilökuntaa, jotka auttavat tarvittaessa vuorokauden ympäri.

Osassa kohteitamme sinua palvelevat paikalliset, englanninkieliset yhteistyökumppanimme tai käytettävissäsi on Apollo Service Line -palvelu, jolloin skandinaavinen tai englannikielinen Apollon henkilökuntamme palvelee sinua vuorokauden ympäri puhelimitse, tekstiviestitse tai sähköpostitse.

Meillä on 35 vuoden kokemus matkanjärjestämisestä ja laaja verkosto kohteissamme

Kun olet varannut matkasi, pakannut laukkusi, lentänyt pari tuntia, astunut koneesta ja vastassasi on lomakohteen ensimmäinen lämmin tuulenhenkäys - haluamme, että pystyt nauttimaan koko matkastasi mahdollisimman turvallisin mielin. Lähes 35 vuoden kokemuksella olemme luoneet laajan verkoston lomakohteissamme. Se koostuu paikallisten matkatoimistojen, hotellien, ravintoloiden ja kumppaneiden lisäksi myös viranomaisista, terveydenhuollon ammattilaisista, poliisista ja muista tärkeistä yhteisön toiminnoista. Hätätoimiorganisaatiomme saa tiedon mahdollisesti lomaasi vaikuttavista tilanteista aina varhaisessa vaiheessa, jotta pystymme toimimaan tarpeen tullen nopeasti.

Uskomme vastuulliseen matkailuun

Apollo keskittyy vastuullisessa matkailussa luontoon, ympäristöön ja paikallisiin ihmisiin niin, että toimintamme positiiviset vaikutukset olisivat mahdollisimman suuret ja negatiiviset vaikutuksen mahdollisimman pienet. Kestävän kehityksen fokusalueemme ovat:

  • Ihmisoikeudet kohdemaissa
  • Ilmastonmuutos
  • Kestävän kehityksen periaatteiden mukaiset tuotteet
  • Kestävän kehityksen periaatteet tuotantoketjussa
Lue lisää

Entistä kattavampi muutosturva

Apollomatkojen muutosturvan ansioista voit tehdä muutoksia matkavaraukseesi, mikäli suunnitelmat muuttuvat lähempänä lähtöä. Muutosturvaan sisältyy lisäksi kuluton nimenmuutos sekä 3 kuukauden avokauppa. Voit lisätä muutosturvan varauksellesi ennen varausmaksua.

Lue lisää

Apollomatkat on turvallinen valinta

Lue lisää matkavakuutuksistamme, usein kysytyistä kysymyksistä tai tilaa uutiskirjeemme.

Matkavakuutus

Onko sinulla matkavakuutus? Apollomatkojen kautta lähdet turvallisin mielin lomalle Goudan vakuuttamana.

Lue lisää matkavakuutuksesta

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista ja uutuuksista sekä lomavinkkejä matkaasi varten!

Tilaa uutiskirje täältä

Usein kysyttyä

Katso täältä vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin lomamatkoista tai ota meihin yhteyttä!

Katso usein kysytyt kysymykset ja vastaukset