Acropol Tourist

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Acropol Touristissa majoitut lähellä kaikkea - huoneistohotellista on lyhyt matka niin rannalle kuin satamakadun tavernoihin. Hotellista löytyy kaikki, mitä voit lomaltasi toivoa ja olet lisäksi tervetullut käyttämään sisarhotellin palveluita, mistä sanotaan löytyvät Pargan paras ravintola.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Siisteys ja hieno maisema
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 65 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 200 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Acropol Tourist on huoneistohotelli täydellisellä sijainnilla Pargan keskustassa. Lähistöltä löytyy satamakatu tavernoineen ja ostosmahdollisuuksineen. Valtoksen ranta sijaitsee noin 200 metrin päässä.

Vastaanotto sijaitsee sisarhotelli Hotel Acropolissa noin 50 metrin päässä. Täältä löytyy myös ravintola, joka on yksi Pargan parhaista. Maksuton wifi vastaanotossa ja hotelli Acropolin ravintolassa (klo 7.30–00.00). Sisarhotellilta mahdollisuus noutaa rantapyyhkeitä lisämaksusta. Lentokenttäkuljetus pysähtyy noin 300 metrin päähän hotellilta, matkatavarat kuljetetaan hotellille. Ei liikennettä.

Ateriat

Ei aterioita. Yksinkertainen aamiainen lisämaksusta.

Hyvä tietää

Vastaanotto sijaitsee sisarhotelli Hotel Acropolissa, noin 50 metrin päässä.

Lentokenttäkuljetus pysähtyy noin 300 metrin päähän hotellilta. Matkatavarat kuljetetaan omatoimisesti.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.