Dracos Hotel

  • Asiakkaidemme suosiossa
  • Vehreä ympäristö
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Dracos Hotel on pidetty hotelli vartin kävelymatkan päässä pittoreskista Pargasta rauhallisessa ympäristössä. Tänne matkustaa paljon palaavia asiakkaita, sillä huoneistot ovat tilavia, hotellin sijanti on hyvä ja henkilökunta palvelualtista. Kauniiden oliivilehtojen ympäröimässä hotellissa on oma uima-allas ja lastenallas.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-2 hengelle. Kaksioita 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Lagom stort lägenhetshotell med tjänstvillig o trevlig personal
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 379 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 1 km
Keskustaan: 1,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Dracos Hotel sijaitsee rauhallisessa ympäristössä oliivipuiden keskellä, hieman Pargan keskustan ulkopuolella. Täällä on allasalue kolmella altaalla, joista yksi on erillinen lastenallas. Toinen altaista on tarkoitettu vain aikuisille. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Allasbaari.

Hotelli koostuu kahdesta rakennuksesta, jotka on rakennettu 2004 ja 2008. Hissi on vain päärakennuksessa, joka on rakennettu 2004. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Hotelli sijaitsee pienellä mäellä. Lentokenttäbussi pysähtyy noin 150 metrin päässä hotellilta, matkatavaroita ei kuljeteta hotellille.

Ateriat

Ei aterioita. Aamiainen lisämaksusta.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.