Kokemuksia Dracos Hotel -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,8 10:stä Perustuu 56 arvioon
Kokonaisuus
 
8,8 / 10
Puhtaus
 
9,3 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,8 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,7 / 10
Huone/huoneisto
 
8,5 / 10
Palvelu
 
9,3 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Ystävällinen palvelu, rauhallinen alue.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-10-02


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-09-11


9 10:stä

+
Sopivan kokoinen ja rauhallinen hotelli, ei liian kaukana keskustasta, mutta sen verran sivussa että esim liikenteen ääniä ei kuulunut lainkaan.
-
Meille sattui huone, jossa oli homeen hajua (maantaso, eli alin kerros) . On kuitenkin tyypillistä tuolla, emmekä ottaneet yhteyttä edes hotellin respaan. Kylpyhuoneessa oli myös tummentumia katossa ja muissa osissa, merkkeinä kosteudesta.

Vahvistettu asiakas: 2023-08-21


9 10:stä

+
Erittäin siisti ja ystävällinen henkilökunta😊
-
Allasalueen hintataso oli korkeampi kuin rannassa

Vahvistettu asiakas: 2023-07-24


9 10:stä

+
Kaunis ympäristö ja allas-alueet.Rauhallinen sijainti.
-
Kylpyhuonetilat toisessa rakennuksessa alakerrassa vanhahkot,homeen haju suihkun jälkeen.Muurahaisia sisätiloissa,eksyivät sänkyynkin.

Vahvistettu asiakas: 2023-07-10


8 10:stä

+
Ystävällinen henkilökunta ja siisteys.
-
Huoneisto haisi pahalle. Kostealle. Kalusteiden sisältä tuli todella ikävä ja häiritsevä haju. Haju tarttui vaatteisiin.

Vahvistettu asiakas: 2023-07-03


7 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-06-19


9 10:stä

+
sopi minun odotuksiini, ystävällinen palvelu, pidin huoneesta ja kokonaisuutena paikasta
-
aamiaisaika ei ollut näkyvillä, menin liian myöhään. Mutta ei haitannut ...

Vahvistettu asiakas: 2023-05-29


8 10:stä

+
Henkilökunta
-

Vahvistettu asiakas: 2022-09-26


8 10:stä

+
Ystävällinen henkilökunta. Mukava ja pieni allasalue.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-07-25


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Dracos Hotel -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Sijainti
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

94% matkustajista suositttelee

387 arvostelua
Erinomainen
 
274
Erittäin hyvä
 
92
Hyvä
 
17
Ei kovin hyvä
 
3
Huono
 
1

Viimeisimmät 5 arviota

15.9.2019

Kirjoittanut LilliJenniina Lahti, Suomi

⭐️⭐️⭐️

Oikein mukava, siisti ja rauhallinen hotelli. Henkilökunta erittäin ystävällistä. Sopivan matkan päässä keskustasta ja lähellä minimarketteja ja tavernoja. Hotellilla kaksi uima-allasta ja allasbaarista saa juotavaa ja syötävää (sekä aamiainen). Kiva perushotelli.

 
9.7.2019

Kirjoittanut Jalopaivi

Kotoisa ja sympaattinen hotelli

Aivan huippukokemus. Siisti, kotoisa, viihtyisä huoneistohotelli hiukan sivussa Pargan keskustasta, 15-20 min kävelymatkan päässä rannasta. Korkeuserot on hyvä huomioida, kuten muutenkin Pargassa, ylämäkiä on tarjolla. Henkilökunta oli iloista, palvelualtista ja ystävällistä, allasbaarista sai aamiaista ja muuta syötävää. Huoneen ilmastointia emme saaneet säädettyä pienemmälle omin neuvoin, tästä ainoa miinus. Uima-allas oli pienehkö ja hyvin siisti, altaalla oli mukava viettää aikaa. Hotellialueella majailee myös kreikankilpikonnia. Jos palaamme Pargaan uudelleen, palaamme myös Dracokseen.

 
15.6.2019

Kirjoittanut ajupaso Valkeakoski, Suomi

Tyylikäs huoneistohotelli fantastisella sijainnilla

Siisti ja tyylikkäästi sisustettu huoneistohotelli fantastisella ja rauhallisella sijainnilla oliivilehdon keskellä. Todellinen löytö. Luonto elämyksineen ja eläimineen on hyvin lähellä. Arvostimme sitä, että hotellin puutarha oli hyvin hoidettu ja siellä oli monipuolisesti katsottavaa ja ihmeteltävää.Hotellilla on myös kaunis ortodoksikirkko, joka on omistajaperheen käytössä. Lämmin ja turvallinen ilmapiiri koko alueella, josta lyhyt matka useisiin tavernoihin ja ravintoloihin. Lähellä on myös kolme pientä ruokakauppaa. Henkilökunta Dracosissa on erittäin ystävällistä ja palvelualtista; vastaavaa en ole kokenut missään. Dracosissa on kaksi hyvää uima-allasta, joista toinen on K15. Allasbaarissa tarjoillaan maukas ja vaihteleva aamiainen. Allasbaarin/snackbaarin ruokalistalla on todella hyviä salaatteja ja mm. pizzaa. Talon viini on erinomaista, paikallista viiniä. Majoitumme kaksikerroksissa yksiössä, joka oli erittäin persoonallinen ja kaunis. Hotellissa ja huoneessa toimii kaikki: ilmastoinnit, wifit, suihkut, kaikki. Pienessä kirjastossa oli vapaasti lainattavissa myös suomenkielisä kirjoja. Suosittelen Dracosia lämpimästi.

 
3.10.2018

Kirjoittanut heli742018 Gdańsk, Puola

Kiva ja siisti hotelli

Siisti ja rauhallinen hotelli, rauhallisuus saattoi johtua myöhäisestä ajankohdasta.. allas saisi olla lämmitetty, ainakin näin lokakuussa. Aamupala suppea, mutta kyllä sillä vatsan täyteen sai. Henkilökunta ystävällistä. Lievä ylämäki saattaa olla vähän rankka pienille lapsille, jos monta kertaa päivässä sitä kävelee. Aikuisille ihan ok hotelli.

 
21.7.2018

Kirjoittanut D8445NKlaurak Helsinki, Suomi

Ihanan palvelun hotelli

Mahtava kreikkalainen hotelli jossa on todella ystävällinen henkilökunta ja siistit isot huoneet. Allasbaarista saa perus ruokaa. Uusi aikuisten K15 allas alapihalla kruunasi meidän loman! Lämmin suositus.