San Nectarios

San Nectarios on pieni, perheomisteinen hotelli hyvällä sijainnilla Pargan keskustassa. Täällä majoitut kävelyetäisyyden päässä Pargan keskustan Krionerirannalta. Hotelli sijaitsee lisäksi lähellä viihtyisää satamakatua.


Huonetyyppi

Deluxe -huoneita 1-2 hengelle. Deluxe-huoneita 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Keskeinen sijainti, lyhyt matka rannalle ja satamaan, siisteys, ystävällinen palvelu, hyvä ja rii...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 80 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 400 m
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli San Nectarios on pieni perheomisteinen hotelli hyvällä sijainnilla Pargan kaupungissa. Täällä majoitut kävelyetäisyyden päässä useilta rannoilta ja keskustan palveluista. Aloita päiväsi hotellin terassilla, jossa voit nauttia aamiaista, juoda kahvia tai hyvän drinkin ihaillen samalla kauniita merimaisemia ja Pargaa.

Hotellilla on baari, jossa tarjoillaan kuumia ja kylmiä juomia aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan saakka.

Maksuton wifi. Vastaanotto on avoinna klo 8.00-24.00. Paikallisliikenne hotellin ulkopuolella saatetaan kokea häiritsevänä.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiainen.

Aamiainen tarjotaan buffet-pöydästä klo 08.00-10.00.

Hotellit Parga

Lemon Tree

Lemon Tree on pieni huoneistohotelli, joka sijaitsee lähellä rantaa sekä keskustaa. Hotellialueella viihdyt allasalueella ja puutarhassa. Snackbaari tarjoilee pieniä välipaloja. Hotelli on erinomainen vaihtoehto kun haluat tutustua alueeseen ominpäin.

Parga Beach

Pidetty hotelli Parga Beach sijaitsee vehreässä ja rauhallisessa ympäristössä aivan Valtoksen rannalla. Täällä rentoutuu koko perhe kauniissa puutarhassa, syö hyvin ravintolassa aivan rannalla ja nauttii useista eri altaista ja aaltojen kohinasta. Kuten kaikissa Apollo Mondo Family -hotelleissamme, hotellilla järjestetään ryhmäliikuntatunteja Apollon omien ohjaajien johdolla ja käytössä on myös kuntosali, Mondo Café sekä Club Polly & Mino -lastenkerho ja lastenallas perheen pienimmille. Pargan tunnelmallisen keskustan ravintoloihin pääset kätevästi venetaksilla suoraan hotellin edustalta rannalta.

Alea

Perheille sopiva hotelli Alea sijaitsee kauniilla paikalla, korkealla Pargan yläpuolella. Hotellista on upeat maisemat yli oliivilehtojen Valtoksen rannalle Hotellissa on suuri allasalue sekä erillinen lastenallas. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Allasbaarista on saatavilla yksinkertaisia annoksia, pientä syötävää sekä aamiaista.

Olympic Hotel

Nauti hotellin kattoterassin upeista näkymistä ja asumisesta aivan Pargan keskustassa. Kävele pitkin viihtyisiä kujia tai lähde viettämään päivää läheisille rannoille. Täällä olet lähellä kaikkea ja silti voit halutessasi nauttia omasta rauhasta.

Acropol

Acropol on viihtyisä perhehotelli, joka vain paranee vuosien myötä. Täällä asut kuvankauniissa Pargan vanhassa kaupungissa, kävelyetäisyyden päässä sekä rannalle että satamaan. Pisteenä iin päälle samassa rakennuksessa sijaitsee yksi Pargan suosituimmista ravintoloista.

Bella Vista

Huoneistohotelli Bella Vista sijaitsee oliivipuiden ympäröimänä lähellä rantaa. Viihtyisällä allasalueella on lapsille oma uima-allas. Allasbaari. Pargan kaupunkiin on matkaa noin 3 kilometriä ja kätevimmin pääset sinne vuokra-autolla. Samalla näet muutakin ympäristöä ja tutustut hetkessä myös läheiseen Lichnoksen rantaan.

Adams

Adams sijaitsee vehreässä ympäristössä Pargan kylän laitamilla oliivipuiden ja viljelysten ympäröimänä. Pulahda uima-altaaseen, syvenny vaikkapa hyvään kirjaan kauniissa puutarhassa tai nauti jotain herkullista ravintolassa – hotelli tarjoaa täydellisen ympäristön rauhalliselle lomalle. Jos kaipaat enemmän vilinää, kylään on matkaa noin kilometri.

Dracos Hotel

Dracos Hotel on pidetty hotelli noin 15 minuutin kävelymatkan päässä pittoreskista Pargasta rauhallisessa ympäristössä. Tänne tulee paljon palaavia asiakkaita, sillä huoneet ovat tilavia, hotellin sijanti on hyvä ja henkilökunta palvelualtista. Kauniit oliivilehdot ympäröivät allasaluetta, jossa on erillinen lastenallas.

Antonis

Hotelli Antonis on viihtyisä hotelli Pargan keskustassa. Sataman kävelykatu ravintoloineen ja baareineen on lähellä. Korttelileipomosta haet tuoreet leivät aamiaiseksi.

Bianco

Pidetty Bianco on yksi Apollo Mondo Duo -hotelleistamme, eli hotelli vain aikuisille. Nauti merinäköalasta ja parhaasta mahdollisesta sijainnista rannalla kauniissa Pargassa. Hotellissa on suosittu ravintola/snackbaari, josta on näkymät rantakadulle ja merelle, sekä viihtyisä uima-allas.

Acropol Tourist

Acropol Touristissa majoitut lähellä kaikkea - huoneistohotellista on lyhyt matka niin rannalle kuin satamakadun tavernoihin. Hotellista löytyy kaikki, mitä voit lomaltasi toivoa ja olet lisäksi tervetullut käyttämään sisarhotellin palveluita, mistä sanotaan löytyvät Pargan paras ravintola.

Acrothea

Acrothea on pieni perheomisteinen hotelli Pargan keskustassa. Täällä majoitut lähellä kaikkia Pargan baareja, ravintoloita ja tavernoja. Lähde kävelylle kapeille mukulakivikaduille ja poiketa rannalle, joka on vain muutaman minuutin päässä.

Maistrali

Hotelli Maistrali on perheomisteinen, pieni hotelli aivan Pargan sydämessä. Täällä Costas ja hänen vaimonsa toivottaa sinut tervetulleeksi ja keskeisen sijantinsa vuoksi löytyy kaikki tarvittava läheltä. Pienelle Krioneri Beachille on vain 50 metriä ja monista huoneista on myös merinäköala parvekkeelta.

Margarita (Parga)

Margarita on hyvin hoidettu pieni hotelli Pargan keskustan laitamilla. Täällä vietät rentouttavaa lomapäivää kauniiden sitruuna -ja oliivipuiden katveessa. Nauti lomapäivistä altaalla tai kävele rannalle.

Sunset (Parga)

Huoneistohotelli Sunsetista on ehkäpä parhaat näkymät Pargan ylle. Hotelli sijaitsee korkealla paikalla ja aamiaista voit nauttia hotellin terassilla, mistä näkyy Pargaan ja merelle. Osassa huoneistoissa on merinäköala ja kaikissa maksuton wifi.

Byzantion

Huoneistohotelli Byzantion sijaitsee rauhallisella paikalla lyhyen kävelymatkan päässä kauniilta Valtoksen rannalta. Loma sujuu kun leikiten kodikkaissa huoneistoissa ja hotellin ystävällisen henkilökunnan huomassa. Pargan tunnelmallisille kujille ja viihtyisiin ravintoloihin pääset taksin tai venetaksin kyydillä.

Bacoli

Hotelli Bacoli sijaitsee vehreässä ympäristössä charmikkaan Pargan reunamilla. Täällä on viihtyisä allasalue sekä snackbaari jossa tarjoillaan aamiaista ja yksinkertaisia annoksia päivisin. Iltaisin voit kävellä Pargan satamakadulle, ja nauttia ravintolatarjonnasta.

Yiannis Kanalis

Huoneistohotelli Yiannis Kanalis sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä kauniilta Valtosin rannalta. Voit rentoutua altaalla, kävellä oliivilehtojen ympäröimänä tai rentoutua parvekkeella ihastellen merinäköalaa. Pargan pikkukujille ja satamakadulle on noin 15 minuutin kävelymatka.

Sappho

Hotelli Sappho sijaitsee Pargassa, ja on yksi pidetyistä Apollo Mondo Duo -hotelleistamme, ja hotelli on tarkoitettu vain aikuisille. Täältä löytyy vehreä allasalue ja hotelli sijaitsee kävelymatkan päässä Valtos-rannalla, jonka sanotaan olevan yksi Pargan kauneimmista.

Aristidis Garden

Aristidis Garden on perheomisteinen huoneistohotelli, joka sijaitsee rauhallisella paikalla noin 10 minuutin kävelymatkan päässä Pargan rannalta. Vietä päivän lämpimimmät tunnit altaalla, jota ympäröivät hedelmäpuut ja kasvit puutarhamaisella alueella.

Panorama Parga

Hotelli Panorama sijaitsee hienolla paikalla Pargan yläpuolella, josta on kauniit maisemat Valtos-rannalle. Päivisin voit nautiskella altaalla tai kävellä läheiselle rannalle. Suuntaa illan tullen Pargan viihtyisälle satamakadulle, jossa on monipuolinen ravintolatarjonta.

Villa Vaso

Villa Vaso sijaitsee muutaman minuutin kävelymatkan päässä suositulta Valtoksen rannalta Pargassa. Täällä on ravintoloita, baareja ja paikalliselämää. Majoitu huoneistoissa ja nauti rauhasta omalla ulkotilalla tai hotellin aurinkoterassilla.

Magda's

Viihtyisä huoneistohotelli Magda's sijaitsee Pargan laitamilla ja täällä sinua odottaa rentouttava loma. Allasalueella ja puutarhassa vallitsee rauhallinen tunnelma. Voit myös pulahtaa mereen lähistöllä sijaitsevalla Valtoksen rannalla.

Mediterraneo Parga

Huoneistohotelli Mediterraneo Pargassa majoitut rauhallisessa ympäristössä oliiviviljelmien ja pinjapuiden katveessa. Hotellilla on pieni allasalue ja mereen pääset pulahtamaan Krionerin rannalla Pargan keskustassa.

Olympic Studios

Olympic Studios sijaitsee Pargan sydämessä lähellä kapeita kujia ja muutaman minuutin päässä Krionerin rannalta sekä eläväisestä rantapromenadista, jossa on paljon hyviä ravintoloita ja baareja. Täällä majoitut tilavissa huoneistoissa, ja hotellin ystävällinen henkilökunta pitää hyvää huolta kaikista asiakkaistaan. Olympic Studios on täydellinen valinta, jos haluat majoittua lähellä rantaa ja Pargan keskustaa.

Angela Beach (Parga)

Hotelli Angela Beach sijaitsee aivan pienen Piso Krionerin rannan vierellä Pargan laitamilla. Täällä sinut vastaanottaa ruotsinkielinen omistaja ja kodikas tunnelma. Terassilla voit nautiskella aamiaista merimaisemia ihaillen ja illan tullen voit nauttia kävelystä viihtyisällä satamakadulla.

Salvator Hotel & Spa

Salvator Hotel & Spa on viiden tähden hotelli vehreässä ympäristössä Pargan laitamilla. Täällä on spa, jossa on saatavilla hoitoja, jotka tekevät ihmeitä sielulle. Erityistä viihtyvyyttä saat majoittumalla Superior-Sviitissä, missä on oma uima-allas.

Rezi

Hotelli Rezi sijaitsee vehreässä ympäristössä lähellä rantaa Pargan laitamilla. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat matkustajat. Allasalueesta tulee taatusti suosikkipaikkasi ja Piso Krionerin rannallekkin on vain muutama askel. Illan tullen voit suunnata satamakadun ravintoloihin ja kattoterasseille.

Valtos Ionion

Valtos Ionionissa majoitut valoisissa huoneistoissa lähellä suosittua Valtos-rantaa ja Pargan viihtyisää keskustaa. Hotellilla on lisäksi vehreä puutarha, jossa voit rentoutua oliivipuiden alla hyvän kirjan tai podcastin parissa. Päivän kuumimpina hetkinä voit pulahtaa altaaseen.

Lichnos Bay Dream Suites

Huoneistohotelli Lichnos Bay Village sijaitsee kauniilla paikalla oliivi -ja sitruunapuiden katveessa. Nauti merinäkymistä altaalla tai nauti kuohuvista aalloista Lichnos-rannalla lyhyen kävelymatkan päässä hotellilta. Päivän päätteeksi voit rentoutua ravintolan terassilla rannan vierellä.

Lichnos Beach

Lichnos Beach tarjoaa moderneja ja vaaleita huoneita, viihtyisän allasalueen ja maukasta ruokaa hotellin ravintolasta. Hotelli sijaitsee aivan rannalla, hieman Pargan keskustasta etelään. Vehreiden vuorien ja kristallinkirkkaan meren ympäröimänä on helppo päästä lomatunnelmaan.

Tropical

Huoneistohotelli Tropical sijaitsee mukavan kävelymatkan päässä rannalta ja Pargan keskustasta. Hyvä valinta sinulle, kun haluat majoittua lähellä Pargan useita ravintoloita, baareja ja kauppoja. Huoneistot mahdollistavat ruoan laittamisen itse, mutta kannattaa myös vierailla sataman erinomaisissa tavernoissa.

Piccolo Bianco

Hotelli Piccolo Bianco sijaitsee rauhallisessa ympäristössä Pargan laitamilla. Hotellissa on modernit kahden hengen huoneet ja yksiöt. Lyhyen kävelymatkan päässä olevasta sisarhotellista Biancosta löytyy allas sekä ravintola, jotka ovat Piccolo Biancon asiakkaiden käytössä.

Central

Centralilla on erinomainen sijainti kivenheiton päässä keskustasta ja muutaman minuutin kävelymatkan päässä rannalta. Hotellilla on mukava allasalue ja tilavat kahden hengen huoneet.

Somnus Suites

Uusi Somnus Suites toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat vieraat. Täällä majoitut huoneissa, joissa kaikissa on oma pieni allas ulkona. Hotelli on kivenheiton päässä rannalta, ja pittoreskiin Pargaan on noin kilometri.

Villa Marianna

Villa Marianna sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Valtos-rannalta ja sen baareista ja tavernoista. Mukavia huoneistoja ympäröi tuoreiden yrttien tuoksu puutarhasta, jossa on myös vanhoja oliivipuita. Tunnelmallisen Pargan keskustan ravintoloihin ja kauppoihin on noin kilometri.

Villa Apostolis

Tervetuloa Villa Apostolikseen, pieneen perheomisteiseen huoneistohotelliin tunnelmallisessa Pargassa. Hotellilta on kävelymatka rannalle, rantakadulle ja hyviin ravintoloihin.

Sueno Suites

Sueno Suites on viihtyisä uusi hotelli hyvällä sijainnilla kävelymatkan päässä Valtos-rannalta ja Pargan tunnelmallisesta keskustasta. Sueno tarkoittaa unta, ja täällä voitkin viettää ihanaa unelmalomaa.

Bianco Boutique

Bianco Boutique sijaitsee mäen päällä, ja tarjoaa kauniit näkymät oliivipuiden reunustamille kukkuloille. Hotelli on lähellä Pargaa, ja kävelymatkan päässä on useita tunnettuja hiekkarantoja, kuten Piso Krioneri, Parga Beach ja Valtos Beach.

Akis Studios

Akis Studios sijaitsee Pargassa rauhallisella alueella, josta on näkymät oliivilehtojen yli. Majoitut täällä lähellä rantaa sekä Pargan ravintoloita, baareja ja viihdettä.

Sekreto

Hotelli Sekreto toivottaa sinut tervetulleeksi uudella altaallaan sekä moderneilla ja raikkailla huoneilla ja huoneistoilla. Valkoista hotellirakennusta ympäröi vehreät ja kukoistavat hedelmäpuut. Täällä majoitut lähellä rantaa ja tunnelmallinen Parga sijaitsee parin kilometrin päässä. Hotelli sopii aikuisille, mutta kesällä 2023 hotellissa voivat majoittua myös lapset.

Scarabeo Hotel & Suites

Scarabeo Hotel & Suites on moderni ja raikas hotelli jossa on kotoisa tunnelma. Voit rentoutua hotellin allasalueella tai muutaman minuutin kävelymatkan päässä olevalla Valtosin rannalla. Jos kaipaat lomallesi hieman ekstraa, voit varata sviitin omalla altaalla.

Salvator Villas

Nauti lomasta Salvator Villas -hotellissa, joka on loistohotelli vaativaan makuun vehreässä ympäristössä Pargan laitamilla. Täällä vietät rentouttavaa lomaa majoittuen valoisissa kolmen hengen villoissa omalla altaalla.

Enetiko

Viihtyisästä ja perheystävällisestä Enetiosta on henkeäsalpaavat näkymät merelle ja sekä ranta että keskusta ovat kävelymatkan päässä hotellista, joka sijaitsee kukkulalla Pargan laitamilla.

Ionion Beach

Kaikilta Ionion Beachin parvekkeilta on ainutlaatuinen näkymä Valtos-rannalle. Rentoudu hotellin allasalueella tai hienolla rannalla tai kävele rantapromenadia pitkin keskustaan päin, vieraile linnassa tai hyödynnä keskustassa odottavia viihtyisiä tavernoja, baareja ja ostosmahdollisuuksia.

Villa Horizon Blue

Villa Horizon Blue on täydellinen majoituspaikka suurelle perheelle, kaveriporukalle tai vaikka muutamalle pariskunnalle, joka haluaa jakaa ihanan huvilan suurella yksityisellä puutarhalla, jossa on oma allas. Infinity-altaalta on upeat näkymät Joonianmerelle ja illat voivat olla täynnä juttelua, naurua ja seurustelua samalla kun ruokaa valmistetaan grillissä.

Elia Boutique Hotel

Elia Boutique on erinomainen valinta, kun haluat majoittua rauhallisessa ympäristössä siisteissä deluxe-huoneissa. Hotellilta on kävelymatka rannalle, ravintoloihin ja baareihin, ja voit halutessasi vuokrata auton jotta pääset tutustumaan Pargan lähialueisiin laajemmin.

The Well Parga

The Well Pargassa majoitut keisellä paikalla Pargassa lähellä sekä rantaa että vilkasta satamapromenadia, jonka varrella on useita tavernoja.

Villa Rossa Area Boutique Beach Resort

Tervetuloa Villa Rossa Area Boutique Beach Resortiin, joka on yksi Apollo Mondo One of a Kind-hotelleja ja sijaitsee aivan rannalla tunnelmallisessa Pargassa. Hotellin omistajaperhe on pitänyt huolen tämän historiallisen maamerkin alkuperäisen luonteen säilyttämiseksi. Sekä ranta että Pargan pittoreski satamakatu ravintoloineen ovat aivan vieressä.

Panthea

Hotelli Panthea sijaitsee korkealla amfiteatterimaisesa rinteessä, joka ympäröi Pargan kaupunkia. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 17-vuotiaat vieraat. Oliivilehtojen ympäröimästä hotellista on kauniit näkymät kaupunkiin ja merelle. Täällä voit rentoutua pienen uima-altaan äärellä tai kävellä alas Pargan satamaan ja rannalle, josta löydät myös pieniä kauppoja ja paikallisia tavernoja.

Exotico

Exotico on pieni huoneistohotelli, joka sijaitsee kauniiden oliivilehtojen kupeessa Pargan laitamilla. Vietä lomapäiviä hotellin altaalla tai kävele kauniille Valtoksen rannalle.

Racconto Boutique and Design Hotel

Racconto Boutique and Design Hotel sopii sinulle, joka haluat majoittua modernissa ja rauhallisessa ympäristössä. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 16 -vuotiaat aikuiset. Aloita päiväsi ihanalla aamukävelyllä oliivilehtojen läpi ja rentoudu altaalla, joka sijaitsee kauniissa puutarhassa.

Palatino

Hotel Palatino on yksinkertainen hotelli, jolle on ominaista kreikkalainen vieraanvaraisuus. Hotellin ylpeys on sen upeat maisemat: toiselta puolelta on näkymät Pargan keskustaan ja toiselta puolelta Valtoksen rannalle.

Zigouris House

Zigouris House sijaitsee vain muutaman minuutin päässä keskustasta ja lyhyen kävelymatkan päässä Pargan rannalta. Hotelli mukavine huoneistoineen on erinomainen tukikohta seikkailuillesi Epiruksen alueella - kaikki ainutlaatuiset kokemukset ovat kätevän matkan päässä!

Eterrano Seaside Retreat

Tervetuloa Eterrano Seaside Retreatiin, joka on hiljattain rakennettu, moderni hotelli erinomaisella paikalla Valtosin rannalla Pargassa. Täällä majoitut mitä parhaimmalla paikalla, ja voit aloittaa jokaisen aamusi rannalla tarjotun aamiaisen äärellä.

The Golden Lion Hotel

The Golden Lion Hotel on juuri rakennettu hotelli upeilla maisemilla Valtoksen rannalle.

Belvedere (Parga)

Jos haluat lomailla huippupaikalla ihanassa Pargassa, valitse hotelli Belvedere. Yksinkertaisesta hotellista on vain lyhyt kävelymatka suositulle Valtosin rannalle ja muutama minuutti keskustaan, jossa on ravintoloita, baareja ja kauppoja.

Eterrano Seaside Retreat - kesä -24

Tervetuloa Eterrano Seaside Retreatiin - yhteen Pargan uusimmista ja raikkaimmista hotelleista loistavalla sijainnilla. Hotellista on tullut nopeasti monien suosikki. Kesälle 2024 hotellista tulee vielä entistäkin parempi, ja se onkin uusin lisäyksemme Apollo Mondo Selected -hotelliemme joukkoon, josta löytyillä hotelleilla on aina erinomainen sijainti, hyvät palvelut, kuntosali sekä Mondo Café, josta on saatavilla kahvia ja erilaisia virkistäviä mehuja.