Piccolo Bianco

Hotelli Piccolo Bianco sijaitsee rauhallisessa ympäristössä Pargan laitamilla. Hotellissa on modernit kahden hengen huoneet ja yksiöt. Lyhyen kävelymatkan päässä olevasta sisarhotellista Biancosta löytyy allas sekä ravintola, jotka ovat Piccolo Biancon asiakkaiden käytössä.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle. Yksiöitä 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Siistit huoneet ja ihana henkilökunta. Hotellin sijainti oli hyvä ja aamiainen ihan kohtalainen....
Katso kaikki arvostelut

Tietoa

Uimarannalle: 80 m
Keskustaan: 250 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Piccolo Bianco sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä rannalta. Sisarhotelli Biancossa on lisää palveluita, jotka ovat Piccolo Biancon yli 16 -vuotiaiden asiakkaiden käytössä, kuten allas sekä kreikkalaisia annoksia tarjoileva ravintola.Täällä tarjoillaan myös aamiainen. Allaspyyhkeet sisältyvät hintaan.

Maksuton wifi koko hotellissa. Lentokenttäkuljetus pysähtyy noin 200 metrin päähän hotellilta, matkatavarat kuljetetaan omatoimisesti. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä

Aamiainen tarjoillaan klo 08.00-10.00 hotelli Biancossa.

Hotellit Parga

Parga Beach

Pidetty hotelli Parga Beach sijaitsee vehreässä ja rauhallisessa ympäristössä aivan Valtoksen rannalla. Täällä rentoutuu koko perhe kauniissa puutarhassa, syö hyvin ravintolassa aivan rannalla ja nauttii useista eri altaista ja aaltojen kohinasta. Kuten kaikissa Apollo Mondo Family -hotelleissamme, hotellilla järjestetään ryhmäliikuntatunteja Apollon omien ohjaajien johdolla ja käytössä on myös kuntosali, Mondo Café sekä Club Polly & Mino -lastenkerho ja lastenallas perheen pienimmille. Pargan tunnelmallisen keskustan ravintoloihin pääset kätevästi venetaksilla suoraan hotellin edustalta rannalta.

Alea

Perheystävällinen Alea sijaitsee kukkulalla Pargan yläpuolella ja tarjoaa upeat näkymät oliivitarhoille ja Valtosin rannalle. Täällä on suuri uima-allasalue, joka on suosittu ajanviettopaikka koko perheelle.

Olympic Hotel

Nauti hotellin kattoterassin upeista näkymistä ja asumisesta aivan Pargan keskustassa. Kävele pitkin viihtyisiä kujia tai lähde viettämään päivää läheisille rannoille. Täällä olet lähellä kaikkea ja silti voit halutessasi nauttia omasta rauhasta.

Acropol

Acropol on viihtyisä perhehotelli, joka vain paranee vuosien myötä. Täällä asut kuvankauniissa Pargan vanhassa kaupungissa, kävelyetäisyyden päässä sekä rannalle että satamaan. Pisteenä iin päälle samassa rakennuksessa sijaitsee yksi Pargan suosituimmista ravintoloista.

Bella Vista Parga

Huoneistohotelli Bella Vista Parga sijaitsee oliivipuiden ympäröimänä lähellä rantaa. Viihtyisällä allasalueella on lapsille oma uima-allas. Allasbaari. Pargan kaupunkiin on matkaa noin 3 kilometriä ja kätevimmin pääset sinne vuokra-autolla. Samalla näet muutakin ympäristöä ja tutustut hetkessä myös läheiseen Lichnoksen rantaan.

Adams

Adams sijaitsee vehreässä ympäristössä Pargan kylän laitamilla oliivipuiden ja viljelysten ympäröimänä. Pulahda uima-altaaseen, syvenny vaikkapa hyvään kirjaan kauniissa puutarhassa tai nauti jotain herkullista ravintolassa – hotelli tarjoaa täydellisen ympäristön rauhalliselle lomalle. Jos kaipaat enemmän vilinää, kylään on matkaa noin kilometri.

Dracos Hotel

Dracos Hotel on pidetty hotelli noin 15 minuutin kävelymatkan päässä pittoreskista Pargasta rauhallisessa ympäristössä. Tänne tulee paljon palaavia asiakkaita, sillä huoneet ovat tilavia, hotellin sijanti on hyvä ja henkilökunta palvelualtista. Kauniit oliivilehdot ympäröivät allasaluetta, jossa on erillinen lastenallas.

Antonis

Hotelli Antonis on viihtyisä hotelli Pargan keskustassa. Sataman kävelykatu ravintoloineen ja baareineen on lähellä. Korttelileipomosta haet tuoreet leivät aamiaiseksi.

Bianco

Pidetty Bianco on yksi Apollo Mondo Duo -hotelleistamme, eli hotelli vain aikuisille. Nauti merinäköalasta ja parhaasta mahdollisesta sijainnista rannalla kauniissa Pargassa. Hotellissa on suosittu ravintola/snackbaari, josta on näkymät rantakadulle ja merelle, sekä viihtyisä uima-allas.

Acropol Tourist

Acropol Touristissa majoitut lähellä kaikkea - huoneistohotellista on lyhyt matka niin rannalle kuin satamakadun tavernoihin. Hotellista löytyy kaikki, mitä voit lomaltasi toivoa ja olet lisäksi tervetullut käyttämään sisarhotellin palveluita, mistä sanotaan löytyvät Pargan paras ravintola.

Acrothea

Acrothea on pieni perheomisteinen hotelli Pargan keskustassa. Täällä majoitut lähellä kaikkia Pargan baareja, ravintoloita ja tavernoja. Lähde kävelylle kapeille mukulakivikaduille ja poiketa rannalle, joka on vain muutaman minuutin päässä.

Maistrali

Hotelli Maistrali on perheomisteinen, pieni hotelli aivan Pargan sydämessä. Täällä Costas ja hänen vaimonsa toivottaa sinut tervetulleeksi ja keskeisen sijantinsa vuoksi löytyy kaikki tarvittava läheltä. Pienelle Krioneri Beachille on vain 50 metriä ja monista huoneista on myös merinäköala parvekkeelta.

Margarita (Parga)

Margarita on hyvin hoidettu pieni hotelli Pargan keskustan laitamilla. Täällä vietät rentouttavaa lomapäivää kauniiden sitruuna -ja oliivipuiden katveessa. Nauti lomapäivistä altaalla tai kävele rannalle.

Sunset Parga

Huoneistohotelli Sunsetista on ehkäpä parhaat näkymät Pargan ylle. Hotelli sijaitsee korkealla paikalla ja aamiaista voit nauttia hotellin terassilla, mistä näkyy Pargaan ja merelle. Osassa huoneistoissa on merinäköala ja kaikissa maksuton wifi.

Byzantion

Huoneistohotelli Byzantion sijaitsee rauhallisella paikalla lyhyen kävelymatkan päässä kauniilta Valtoksen rannalta. Loma sujuu kun leikiten kodikkaissa huoneistoissa ja hotellin ystävällisen henkilökunnan huomassa. Pargan tunnelmallisille kujille ja viihtyisiin ravintoloihin pääset taksin tai venetaksin kyydillä.

Bacoli

Bacoli, yksi suosituista Apollo Mondo Local -hotelleistamme, sijaitsee vehreässä puutarhassa viehättävän Pargan laitamilla. Siellä on viihtyisä allasalue, jossa on snackbaari, joka tarjoilee aamiaista ja yksinkertaisempia ruokia päivän aikana. Olet kävelymatkan päässä Pargan satamapromenadilta, jossa sijaitsevat kaikki ravintolat ja baarit.

Yiannis Kanalis

Huoneistohotelli Yiannis Kanalis sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä kauniilta Valtosin rannalta. Voit rentoutua altaalla, kävellä oliivilehtojen ympäröimänä tai rentoutua parvekkeella ihastellen merinäköalaa. Pargan pikkukujille ja satamakadulle on noin 15 minuutin kävelymatka.

Sappho

Huoneistohotelli Sappho sijaitsee Pargassa, ja on yksi pidetyistä Apollo Mondo Duo -hotelleistamme, ja hotelli on tarkoitettu vain aikuisille. Täältä löytyy vehreä allasalue ja hotelli sijaitsee kävelymatkan päässä Valtos-rannalla, jonka sanotaan olevan yksi Pargan kauneimmista.

Aristidis Garden

Aristidis Garden on perheomisteinen huoneistohotelli, joka sijaitsee rauhallisella paikalla noin 10 minuutin kävelymatkan päässä Pargan rannalta. Hotellin suuresta puutarhasta löydät uima-altaan, jota ympäröivät kasvit ja hedelmäpuut, jotka tarjoavat varjoa päivän kuumimpina aikoina.

Panorama Parga

Hotelli Panorama sijaitsee hienolla paikalla Pargan yläpuolella, josta on kauniit maisemat Valtos-rannalle. Päivisin voit nautiskella altaalla tai kävellä läheiselle rannalle. Suuntaa illan tullen Pargan viihtyisälle satamakadulle, jossa on monipuolinen ravintolatarjonta.

San Nectarios

San Nectarios on pieni, perheomisteinen hotelli hyvällä sijainnilla Pargan keskustassa. Täällä majoitut kävelyetäisyyden päässä Pargan keskustan Krionerirannalta. Hotelli sijaitsee lisäksi lähellä viihtyisää satamakatua.

Villa Vasso

Villa Vasso sijaitsee muutaman minuutin kävelymatkan päässä suositulta Valtoksen rannalta Pargassa. Täällä on ravintoloita, baareja ja paikalliselämää. Majoitu huoneistoissa ja nauti rauhasta omalla ulkotilalla tai hotellin aurinkoterassilla.

Magda's

Viihtyisä huoneistohotelli Magda's sijaitsee Pargan laitamilla ja täällä sinua odottaa rentouttava loma. Allasalueella ja puutarhassa vallitsee rauhallinen tunnelma. Voit myös pulahtaa mereen lähistöllä sijaitsevalla Valtoksen rannalla.

Olympic Studios

Olympic Studios sijaitsee Pargan sydämessä lähellä kapeita kujia ja muutaman minuutin päässä Krionerin rannalta sekä eläväisestä rantapromenadista, jossa on paljon hyviä ravintoloita ja baareja. Täällä majoitut tilavissa huoneistoissa, ja hotellin ystävällinen henkilökunta pitää hyvää huolta kaikista asiakkaistaan. Olympic Studios on täydellinen valinta, jos haluat majoittua lähellä rantaa ja Pargan keskustaa.

Angela Beach Parga

Angela Beach Parga sijaitsee aivan pienen Piso Krionerin rannan vierellä Pargan laitamilla. Täällä sinut vastaanottaa ruotsinkielinen omistaja ja kodikas tunnelma. Terassilla voit nautiskella aamiaista merimaisemia ihaillen ja illan tullen voit nauttia kävelystä viihtyisällä satamakadulla.

Salvator Hotel & Spa

Tervetuloa Salvator Hotel & Spahan, jossa majoitut vehreän ympäristön keskellä kauniissa maisemissa. Pargan laitamilla sijaitseva Salvator Hotel & Spa on erinomainen vaihtoehto rauhallista ja viihtyisää lomaa kaipaaville. Rentoudu hotellin spassa, ja jos kaipaat lisää ylellisyyttä lomaasi, voit varata sviitin omalla altaalla!

Rezi

Hotelli Rezi sijaitsee vehreässä ympäristössä lähellä rantaa Pargan laitamilla. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat matkustajat. Allasalueesta tulee taatusti suosikkipaikkasi ja Piso Krionerin rannallekkin on vain muutama askel. Illan tullen voit suunnata satamakadun ravintoloihin ja kattoterasseille.

Valtos Ionion

Valtos Ionionissa majoitut valoisissa huoneistoissa lähellä suosittua Valtos-rantaa ja Pargan viihtyisää keskustaa. Hotellilla on lisäksi vehreä puutarha, jossa voit rentoutua oliivipuiden alla hyvän kirjan tai podcastin parissa. Päivän kuumimpina hetkinä voit pulahtaa altaaseen.

Lichnos Bay Dream Suites

Huoneistohotelli Lichnos Bay Village sijaitsee kauniilla paikalla oliivi -ja sitruunapuiden katveessa. Nauti merinäkymistä altaalla tai nauti kuohuvista aalloista Lichnos-rannalla lyhyen kävelymatkan päässä hotellilta. Päivän päätteeksi voit rentoutua ravintolan terassilla rannan vierellä.

Lichnos Beach

Lichnos Beach tarjoaa moderneja ja vaaleita huoneita, viihtyisän allasalueen ja maukasta ruokaa hotellin ravintolasta. Hotelli sijaitsee aivan rannalla, hieman Pargan keskustasta etelään. Vehreiden vuorien ja kristallinkirkkaan meren ympäröimänä on helppo päästä lomatunnelmaan.

Tropical

Huoneistohotelli Tropical sijaitsee mukavan kävelymatkan päässä rannalta ja Pargan keskustasta. Hyvä valinta sinulle, kun haluat majoittua lähellä Pargan useita ravintoloita, baareja ja kauppoja. Huoneistot mahdollistavat ruoan laittamisen itse, mutta kannattaa myös vierailla sataman erinomaisissa tavernoissa.

Somnus Suites

Uusi Somnus Suites toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat vieraat. Täällä majoitut huoneissa, joissa kaikissa on oma pieni allas ulkona. Hotelli on kivenheiton päässä rannalta, ja pittoreskiin Pargaan on noin kilometri.

Villa Marianna

Villa Marianna sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Valtos-rannalta ja sen baareista ja tavernoista. Mukavia huoneistoja ympäröi tuoreiden yrttien tuoksu puutarhasta, jossa on myös vanhoja oliivipuita. Tunnelmallisen Pargan keskustan ravintoloihin ja kauppoihin on noin kilometri.

Villa Apostolis

Tervetuloa Villa Apostolikseen, pieneen perheomisteiseen huoneistohotelliin tunnelmallisessa Pargassa. Hotellilta on kävelymatka rannalle, rantakadulle ja hyviin ravintoloihin.

Sueno Suites

Sueno Suite – raikas huoneistohotelli, jossa on oma uima-allas ja loistava sijainti kävelymatkan päässä Valtosin rannalta ja suositusta Pargan keskustasta. Sueno tarkoittaa unelmaa, ja lomaunelma tämä todella on.

Bianco Boutique

Bianco Boutique sijaitsee mäen päällä ja tarjoaa kauniit näkymät oliivipuiden reunustamille kukkuloille. Hotelli on lähellä Pargaa, ja kävelymatkan päässä on useita tunnettuja hiekkarantoja, kuten Piso Krioneri, Parga Beach ja Valtos Beach.

Akis Studios

Akis Studios sijaitsee Pargassa rauhallisella alueella, josta on näkymät oliivilehtojen yli. Majoitut täällä lähellä rantaa sekä Pargan ravintoloita, baareja ja viihdettä. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 12-vuotiaat.

Sekreto

Hotel Sekreto toivottaa sinut tervetulleeksi uima-altaallaan sekä moderneilla remontoiduilla kaksioilla. Hotellin valkoista rakennusta ympäröivät rehevät hedelmäpuut ja vehreys. Täällä majoitut lähellä rantaa ja viihtyisä Parga vain muutaman kilometrin päässä. Sekreto on suunnattu yli 16-vuotiaille ja pyrkii rauhalliseen ilmapiiriin, mutta hotellissa saattaa olla myös joitain lapsia.

Scarabeo Hotel & Suites

Scarabeo Hotel & Suites on moderni ja raikas hotelli jossa on kotoisa tunnelma. Voit rentoutua hotellin allasalueella tai muutaman minuutin kävelymatkan päässä olevalla Valtosin rannalla. Jos kaipaat lomallesi hieman ekstraa, voit varata sviitin omalla altaalla.

Salvator Villas

Nauti lomasta Salvator Villas -hotellissa, joka on loistohotelli vaativaan makuun vehreässä ympäristössä Pargan laitamilla. Täällä vietät rentouttavaa lomaa majoittuen valoisissa kolmen hengen villoissa omalla altaalla.

Ionion Beach

Kaikilta Ionion Beachin parvekkeilta on ainutlaatuinen näkymä Valtos-rannalle. Rentoudu hotellin allasalueella tai hienolla rannalla tai kävele rantapromenadia pitkin keskustaan päin, vieraile linnassa tai hyödynnä keskustassa odottavia viihtyisiä tavernoja, baareja ja ostosmahdollisuuksia.

Villa Horizon Blue

Villa Horizon Blue on täydellinen majoituspaikka suurelle perheelle, kaveriporukalle tai vaikka muutamalle pariskunnalle, joka haluaa jakaa ihanan huvilan suurella yksityisellä puutarhalla, jossa on oma allas. Infinity-altaalta on upeat näkymät Joonianmerelle ja illat voivat olla täynnä juttelua, naurua ja seurustelua samalla kun ruokaa valmistetaan grillissä.

Elia Boutique Hotel

Elia Boutique on erinomainen valinta, kun haluat majoittua rauhallisessa ympäristössä siisteissä huoneissa. Hotellilta on kävelymatka rannalle, ravintoloihin ja baareihin, ja voit halutessasi vuokrata auton jotta pääset tutustumaan Pargan lähialueisiin laajemmin.

The Well Parga

The Well Pargassa majoitut keisellä paikalla Pargassa lähellä sekä rantaa että vilkasta satamapromenadia, jonka varrella on useita tavernoja.

Villa Rossa Area Boutique Beach Resort

Tervetuloa Villa Rossa Area Boutique Beach Resortiin, joka on yksi Apollo Mondo One of a Kind -hotelleistamme ja sijaitsee aivan rannalla tunnelmallisessa Pargassa. Hotellin omistajaperhe on pitänyt huolen tämän historiallisen maamerkin alkuperäisen luonteen säilyttämisestä. Sekä ranta että Pargan pittoreski satamakatu ravintoloineen ovat aivan vieressä.

Panthea

Hotelli Panthea sijaitsee korkealla amfiteatterimaisesa rinteessä, joka ympäröi Pargan kaupunkia. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 17-vuotiaat vieraat. Oliivilehtojen ympäröimästä hotellista on kauniit näkymät kaupunkiin ja merelle. Täällä voit rentoutua pienen uima-altaan äärellä tai kävellä alas Pargan satamaan ja rannalle, josta löydät myös pieniä kauppoja ja paikallisia tavernoja.

Racconto Boutique and Design Hotel

Racconto Boutique and Design Hotel sopii sinulle, joka haluat majoittua modernissa ja rauhallisessa ympäristössä. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 16 -vuotiaat aikuiset. Aloita päiväsi ihanalla aamukävelyllä oliivilehtojen läpi ja rentoudu altaalla, joka sijaitsee kauniissa puutarhassa.

Palatino

Hotel Palatino on yksinkertainen hotelli, jolle on ominaista kreikkalainen vieraanvaraisuus. Hotellin ylpeys on sen upeat maisemat: toiselta puolelta on näkymät Pargan keskustaan ja toiselta puolelta Valtoksen rannalle.

The Golden Lion Hotel

The Golden Lion Hotel on juuri rakennettu hotelli upeilla maisemilla Valtoksen rannalle. Täällä majoitut mukavissa kahden hengen huoneissa, joista on kauniit näkymät ympäristöön.

Belvedere Parga

Jos haluat lomailla huippupaikalla ihanassa Pargassa, valitse hotelli Belvedere. Yksinkertaisesta hotellista on vain lyhyt kävelymatka suositulle Valtosin rannalle ja muutama minuutti keskustaan, jossa on ravintoloita, baareja ja kauppoja.

Eterrano Seaside Retreat

Tervetuloa Eterrano Seaside Retreatiin - yhteen Pargan uusimmista ja raikkaimmista hotelleista loistavalla sijainnilla. Hotellista on tullut nopeasti monien suosikki. Kesälle 2024 hotellista tulee vielä entistäkin parempi, ja se onkin uusin lisäyksemme Apollo Mondo Selected -hotelliemme joukkoon, johon kuuluvilla hotelleilla on aina erinomainen sijainti, hyvät palvelut, kuntosali sekä Mondo Café, josta on saatavilla kahvia ja erilaisia virkistäviä mehuja.

Michaelangelo Parga

Michaelangelo Parga sijaitsee rauhallisessa ympäristössä, aivan Pargan yläpuolella. Päivän aikana voit rentoutua uima-altaalla ja sitten suunnata alas Pargaan tutustumaan ravintoloihin ja viihteeseen. Nyt voit myös valita asumisen kerrostalossa ja nauttia kotiruoat parvekkeella.

Elysium Living Parga

Elysium Living Pargan allasalueelta on upeat näkymät merelle ja yksiöt on kauniisti sisustettu. Ui päivät uima-altaassa ja illan hämärtyessä voit suunnata Pargan viihtyisään tavernaan illalliselle. Hotellissa yöpymisen ikäraja on 12 vuotta.

Oliva Rooms

Oliva Roomsissa on rentouttavan allasalueen ja yksinkertaisia yksiöitä, joissa voit panostaa hyvinvointiin. Voit ottaa rennosti hotellissa, uida uima-altaassa ja nauttia lounaan parvekkeella. Iltaa kohden voit kävellä Pargaan ja nauttia kreikkalaisia herkkuja. Huoneistohotellia ympäröi kreikkalainen arkielämä, kapeita katuja, vihreitä kukkuloita, sypressipuut ja rauhallinen tunnelma.

Zorbas Apartments

Zorbas Apartments sijaitsee Pargan osassa nimeltä Asagia, ja sitä ympäröivät vihreät oliivipuut, ja hotellin edessä sijaitsevalta terassilta on rauhoittavat näkymät. Kävelymatkan päässä sekä rannalta että Pargan keskustasta, joten rantaelämään voit yhdistää miellyttävät kävelyretket meren rannalla.

Villa Haroula

Korkealla viehättävän Pargan kaupungin yläpuolella on Villa Haroula, jossa omistaja Melina huolehtii tunnelmallisesta puutarhasta, johon voit asettua kahvin ja kirjan kanssa ja nauttia rauhasta. Hotellia ympäröivä alue on hiljainen ja täynnä oliivipuita. Hotelli on kävelymatkan päässä Pargan ympärillä olevista rannoista, joissa voit käydä esimerkiksi illalla syömässä.

Villa Garden

Villa Garden on yksinkertainen hotelli helpon kävelymatkan päässä Pargan tavernoista. Olet myös kävelymatkan päässä useilta Pargan rannoilta, kuten Piso Krionerilta, Valtosin rannalta ja Lichnos-rannalta.

Chloe Studios

Chloe Studios Pargassa toivottaa sinut tervetulleeksi rentouttavalle lomalle Kreikan auringonkoon. Majoitut täällä moderneissa, raikkaissa huoneistoissa. Parga houkuttelee runsaalla ravintoloiden ja kauppojen valikoimalla ja olet kävelyetäisyydellä rannasta.

Irini Parga

Irini Parga sijaitsee korkealla viehättävän Pargan kaupungin yläpuolella ja allasalueelta on kaunis näköala. Jos haluat mieluummin uida meressä, sinua odottavat useat uimapaikat, kaunis Valtos-ranta ja Krionerin uimaranta. Iltaisin monet ihmiset menevät alas Pargaan syömään klassista kreikkalaista salaattia, ja siellä on monia tavernoja, joista valita.