Bacoli

Hotelli Bacoli sijaitsee vehreässä ympäristössä charmikkaan Pargan reunamilla. Täällä on viihtyisä allasalue sekä snackbaari jossa tarjoillaan aamiaista ja yksinkertaisia annoksia päivisin. Iltaisin voit kävellä Pargan satamakadulle, ja nauttia ravintolatarjonnasta.


Huonetyyppi

Yhden hengen huoneita 1-2 hengelle, joista 1 lapsi. Kampanjahuoneita 2 hengelle. Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle. Suurempia kahden hengen huoneita 2-3 hengelle. Yksiöitä 1-2 hengelle. Kaksikerroksisia yksiöitä 1-2 hengelle. Kaksioita 2-4 hengelle. Kolmen huoneen sviittejä 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Viimeisin arvostelu

Hyvä sijainti. Siistit huoneet ja muut tilat.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 72 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 700 m
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Pidetyllä hotelli Bacolilla on hyvä sijainti luonnon ympäröimänä lähellä Pargan keskustaa. Vehreässä puutarhassa on allasalue. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Allas-/snackbaari, joka tarjoilee aamiaista sekä yksinkertaisia annoksia päivisin. Pargan tunnelmalliseen keskustaan ja satamakadulle on lyhyt kävelymatka.

Vastaanotto avoinna klo 08.00-22.00. Maksuton wifi vastaanotossa. Pieni kuntosali ja sauna, joka on vapaasti käytettävissä. Spa, jossa hierontaa ja muita hoitoja lisämaksusta.

Ateriat

Huoneet ja sviitit: Aamiaispöytä. Huoneistot: Ei aterioita.