2-kerr. yksiö

Valoisia kaksikerroksisia yksiöitä, jotka sijaitsevat sivurakennuksen ensimmäisessä kerroksessa. Makuuhuone yläkerrassa, jossa parivuode tai erilliset vuoteet. Portaat ovat kapeat. Alakerrassa keittiö ja kylpyhuone. Jääkaappi, keittolevy, vedenkeitin sekä yksinkertainen keittiövarustelu. Tv kansainvälisillä kanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Maaterassi tai jaettu ulkotila. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 20 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, jotka sijaitsevat päärakennuksessa. Parivuode tai erilliset vuoteet. Jääkaappi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 23-27 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kaksio

Valoisia kaksioita, jotka sijaitsevat sivurakennuksen ylimmässä kerroksessa ja niissä on kalteva katto. Makuuhuone ja yhditetty olohuone/minikeittiö. Jääkaappi, keittolevy, leivänpaahdin, vedenkeitin sekä yksinkertainen keittiövarustelu. Tv kansainvälisillä kanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke allasnäkymällä. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 36 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Kampanjahuone

Kampanjahuoneet ovat rajallinen määrä huoneita, joissa on suihku ja wc. Kampanjahuoneet sopivat sinulle, jos haluat asua Bacolissa, mutta et välitä huoneen sijainnista tai näkymästä. Ulkotilaa ei voi taata. Huone ei välttämättä ole mikään mainituista huonetyypeistä.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kolmen huoneen sviitti

Valoisia kolmen huoneen sviittejä, jotka sijaitsevat päärakennuksessa. Sviitissä kaksi makuuhuonetta, joissa parivuoteet. Olohuone. Yksinkertainen minikeittiö, jossa jääkaappi, vedenkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittiövarustelu. Tv kansainvälisillä kanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Tilava parveke tai terassi allasnäkymällä. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 53 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Suurempi kahden hengen huone

Suurempia kahden hengen huoneita, jotka sijaitsevat päärakennuksen ylimmässä kerroksessa. Huoneet ovat sisustettu erityylisesti, ja niissä on parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Jääkaappi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Sisäänrakennettu parveke, jossa korkeat seinät. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 35 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Yhden hengen huone

Yhden hengen huoneita parivuoteella. Mahdollisuus lisävuoteeseen tavallisesta vuoteesta. Jääkaappi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Pieni kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Ei ulkotilaa. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 20 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle, joista 1 lapsi.

Yksiö

Valoisia yksiöitä, jotka sijaitsevat sivurakennuksen ensimmäisessä kerroksessa. Parivuode ja minikeittiö. Jääkaappi, keittolevy, vedenkeitin sekä yksinkertainen keittiövarustelu. Tv kansainvälisillä kanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Maaterassi allasnäkymällä. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 26 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.