Kokemuksia Bacoli -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,4 10:stä Perustuu 312 arvioon
Kokonaisuus
 
8,4 / 10
Puhtaus
 
9,0 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,5 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,5 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,3 / 10
Huone/huoneisto
 
8,5 / 10
Palvelu
 
8,1 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
Hyvä sijainti. Siistit huoneet ja muut tilat.
-
Huoneeseen kansio hotellin palveluista. Siivousta ei tehty joka päivä.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-07


8 10:stä

+
Siisti, ainakin meidän huoneistomme oli tosi hiljainen ja hyvhyvin varusteltu.
-
Aamupala voisi olla hiukan monipuolisempi.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-30


9 10:stä

+
Ks. edellä
-
Allaspyyhkeet voisi olla käytössä.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-23


7 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-23


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-23


8 10:stä

+
Siisti, Rauhallinen, selkeä.
-
Huoneistomme viemäri ei vetänyt ja tästä syystä viikon aikana nurkkaan kehittyi melkoinen home kasvusto, viikon aikana ei muutosta tullut vaikka asiasta ilmoitimme. Tämä toivottavasti talven aikana korjataan. Alakerrassa sohva täysin turha tilalle pieni pöytä ja 2-3 tuolia olisivat kätevämmät. säilytys tilan puute oli kova, vain 1 lyhyt hengari-tanko, sen alle mahtuisi hyvin hyllyjä tai pieni piironki. kuivausteline olisi myös hyvä sekä koukkuja tai naulakoita jotta tavaraa saisi lattioilta pois.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-16


8 10:stä

+
Siisti, rauhallinen, erittäin hyvällä paikalla, ystävällinen henkilökunta. Siivoojat olivat tosi mukavia ja ystävällisiä ja huoneessa oli pienillä asioilla huomioitu asiakkaiden viihtyisyyttä. Aamupala oli riittävä, vaikkakin joka aamu lähes sama.
-
Aamupalalla voisi olla hiukan vaihtelua. Aamupalan sisältö oli ihan riittävä, mutta joka aamu oli samaa leipää, juustoa jne, siihen olisi kaivannut pientä vaihtelua. Eri juustoa jonain päivänä tms. Vesimelonin sijaan muita meloneja, luumuja, appelsiinejä tms.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-09


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-02


8 10:stä

+
Siisteys ja tyylikkyys
-
Aamiainen oli kehno

Vahvistettu asiakas: 2019-08-26


7 10:stä

+
Sijainti hyvä, perus siisti.
-
Aamupala tarjoilu alue ahdas, ja tarjoiltiin allasalueella. aamupala oli yksitoikkoinen ja ei hedelmiä tarjolla muuta kuin purkki persikkaa. kylmäastiat epäkäytännölliset ja hankalat käyttää jolloin jonoa kertyi helposti. Tuloaula oli hieno, aulan käyttöä voisi esim. Aamupalan tarjoilussa hyödyntää. Henkilökunta väsynyt ja totinen, ei jaksanut kovin hymyillä. Huoneessa olisi hyvä olla yleisinfo kansio missä mainintaa hotellin palveluista. Aulassakaan ei ollut esim. Mitään mainintaa esim. Aamupalasta. Uimaaltaan portaat olivat niin liukkaat että moni asukas oli vaarassa loukata itsensä vakavasti siinä kaatuessaan. Tästä ei ollut mitään varotuskylttiä tms.

Vahvistettu asiakas: 2019-08-26


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Bacoli -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

64% matkustajista suositttelee

76 arvostelua
Erinomainen
 
14
Erittäin hyvä
 
29
Hyvä
 
20
Ei kovin hyvä
 
9
Huono
 
4

Viimeisimmät 5 arviota

1.9.2020

Kirjoittanut Renttapella

Erittäin ihadtuttava hotelli

Toisen kerran jo tässä hotellissa, pidän kovasti ja kerrankin hyvät sängyt. Huoneistot kivoja ja sisustettu kivasti. Allasalue rauhallinen ja henkilökunta hyvin mukavaa ja palvelualtista. Sijainti erinomainen. Voin suositella hotellia ja jos, itse menen vielä Pargaan, Bacolin kyllä valitsisin

 
1.9.2018

Kirjoittanut sunitas547

Keskitason hotelli, hyvä sijainti!

Keskitason hotelli hyvällä sijainnilla. Hotelli on juuri uudistettu, siistit tilat ja huoneet. 2 hengen huone tosin oli aika pieni. Allas alue kiva mutta baarityöntekijä ei osannut tehdä drinkkejä! Aamupala hyvin suppea mistä myös miinusta..

 
25.8.2018

Kirjoittanut MarikaElisa Helsinki, Suomi

Mukava perushotelli

Mukava perushotelli. Henkilökunta oli ystävällistä ja sijainti oli erinomainen: kävelymatkan päässä kaikesta mutta kuitenkin pahimman vilskeen ulkopuolelle. + hyvä sijainti + hotelli oli rauhallinen eikä öisin kuulunut mitään + kiva allasalue + wifi ja ilmastointi toimii +/- aamupalalla olisi voinut olla vaihtelua mutta kahvi oli hyvää - huone oli tosi pieni ja siellä haisi homepommilta

 
13.7.2018

Kirjoittanut MaSten Kaarina, Suomi

Siisti, uusittu hotelli keskustassa

Siistit, uudistetut huoneet. Pieni ja viihtyisä hotelli. Aamupala kuului hintaan, tosin todella suppea ja ei vaihtelua viikon aikana kertaakaan. Wifi toimi huoneessa ja hotellin alueella (ei parvekkeella). Ilmastointi maksoi huimat 50e/vko. Se tuli kyllä tarpeeseen, sillä lämpöä oli koko viikon +30 ja yli. Matkustajamaksu 1,50e/pvä maksettiin uloskirjautumisen yhteydessä. Hotellin henkilökunnalta ei hymyä eikä tervehdyksiä saanut, nyrpeää porukkaa ;) Olimme pariskuntana liikkeellä ja hotellin sijainti täydellinen tähän. Kaikki palvelut lähellä!

 
4.7.2018

Kirjoittanut emmaiida Kerava, Suomi

Keskitason hotellimajoitus

Olimme viikon pituisella matkalla juhannuksen jälkeen 2018. Ystävällinen henkilökunta vastaanotossa saattoi meidät huoneeseen ja auttoivat kantamaan laukut. Huone oli siisti, pinnat uusia ja raikas ulkonäkö. Huone varustuksesta löytyi pieni jääkaappi, vedenkeitin, hiustenkuivaaja ja tallelokero (sai käyttöön pyydettäessä). Huoneessa oli ilmastointi, joka kytkeytyi päälle muiden sähköjen kera kun tuli sisään huoneeseen avainkortilla. Ilmastointi oli kuitenkin säädetty valmiiksi tiettyyn lukemaan jota ei pystynyt säätämään, ja viikon aikana tämä osoittautui ikäväksi. Huoneilma oli kostea ja iltaisin tästä syystä oli vaikea saada unta. Lisäksi meillä oli sängyssä vain yksi jättimäinen peitto joka oli huono ratkaisu kun kaksi ihmistä pyörii sängyssä etsien hyvää asentoa - ja unta. Sänky ei muutenkaan ollut erityisen mukava mutta nämähän ovat makuasioita ;) Kaappitilaa ei juurikaan ollut, pari vetolaatikkoa ja lisäksi yöpöydän laatikot. Henkareita oli useampi ja lyhyt vaaterekki, mutta koukkuja olisi saanut olla useampi. Wc-tilat olivat siistit mutta epäkäytännölliset. Suihkussa käydessä puolet lattiasta oli veden vallassa kun ei ollut kunnollista suihkuseinää/verhoa. Lattia jäi todella märäksi ja kun ei ollut lattialastaa niin veden joutui kuivaamaan erillisellä pyyheellä. Siivooja kävi joka päivä siistimässä huoneen ja vaihtoi pyyhkeet sekä petasi sängyn kauniisti. Aamupalabuffet oli pieni ja yksinkertainen josta sai kuitenkin koostettua täyttävän aamiaisen. Leipävalikoimaa ei ollut ja tarjolla oli ainoastaan valkoista leipää joten ostin itse kaupasta mieleiseni leivän, ja otin mukaan mennessäni syömään. Kahvia sai automaatista. Hotellin allasalue oli viihtyisä, aurinkotuolit olivat ilmaisia. Altaan vesi oli liian kylmää omasta mielestäni enkä käynyt siellä kertaakaan. Hotellin lapsivieraat siellä kuitenkin tuntuivat viihtyvän. Hotellilta oli kävelymatka krionerin rannalle. Toiselle isommalle rannalle pääsi myös hyvin jalan, ja samalla sai sykkeen nousemaan portaissa ennen rentoa auringonottoa:)