Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,8 10:stä Perustuu 530 arvioon
Kokonaisuus
 
8,8 / 10
Puhtaus
 
9,0 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,0 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,8 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,3 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,1 / 10
Huone/huoneisto
 
8,6 / 10
Palvelu
 
9,0 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-10


9 10:stä

+
Viihtyisä, hyvä sijainti, kaunis ympäristö
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-10


9 10:stä

+
Tosi rauhallinen ja henkilökunta ystävällistä. Pyyhkeet vaihdettiin usein.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-10


9 10:stä

+
Hotellin ulkoalueet ovat todella kauniit ja siistit.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-03


9 10:stä

+
Mukavat ja viihtyisät yleiset tilat. Allasalue ja vehreä ympäristö oli hieno.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-09-19


8 10:stä

+
Rauhallisuus ja henkilökunnan ystävällisyys.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-09-12


9 10:stä

+
Siisteys ja uima-allas.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-08-29


9 10:stä

+
Uima-allasalue on suorastaan kaunis.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-08-22


8 10:stä

+
Siisti, moderni, todella kiva allasalue.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-08-15


8 10:stä

+
Sijainti
-

Vahvistettu asiakas: 2022-08-01


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Bacoli -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

64% matkustajista suositttelee

90 arvostelua
Erinomainen
 
19
Erittäin hyvä
 
35
Hyvä
 
22
Ei kovin hyvä
 
9
Huono
 
5

Viimeisimmät 5 arviota

1.9.2020

Kirjoittanut Renttapella Espoo, Suomi

Erittäin ihadtuttava hotelli

Toisen kerran jo tässä hotellissa, pidän kovasti ja kerrankin hyvät sängyt. Huoneistot kivoja ja sisustettu kivasti. Allasalue rauhallinen ja henkilökunta hyvin mukavaa ja palvelualtista. Sijainti erinomainen. Voin suositella hotellia ja jos, itse menen vielä Pargaan, Bacolin kyllä valitsisin

 
1.9.2018

Kirjoittanut sunitas547

Keskitason hotelli, hyvä sijainti!

Keskitason hotelli hyvällä sijainnilla. Hotelli on juuri uudistettu, siistit tilat ja huoneet. 2 hengen huone tosin oli aika pieni. Allas alue kiva mutta baarityöntekijä ei osannut tehdä drinkkejä! Aamupala hyvin suppea mistä myös miinusta..

 
25.8.2018

Kirjoittanut MarikaElisa Helsinki, Suomi

Mukava perushotelli

Mukava perushotelli. Henkilökunta oli ystävällistä ja sijainti oli erinomainen: kävelymatkan päässä kaikesta mutta kuitenkin pahimman vilskeen ulkopuolelle. + hyvä sijainti + hotelli oli rauhallinen eikä öisin kuulunut mitään + kiva allasalue + wifi ja ilmastointi toimii +/- aamupalalla olisi voinut olla vaihtelua mutta kahvi oli hyvää - huone oli tosi pieni ja siellä haisi homepommilta

 
13.7.2018

Kirjoittanut MaSten Kaarina, Suomi

Siisti, uusittu hotelli keskustassa

Siistit, uudistetut huoneet. Pieni ja viihtyisä hotelli. Aamupala kuului hintaan, tosin todella suppea ja ei vaihtelua viikon aikana kertaakaan. Wifi toimi huoneessa ja hotellin alueella (ei parvekkeella). Ilmastointi maksoi huimat 50e/vko. Se tuli kyllä tarpeeseen, sillä lämpöä oli koko viikon +30 ja yli. Matkustajamaksu 1,50e/pvä maksettiin uloskirjautumisen yhteydessä. Hotellin henkilökunnalta ei hymyä eikä tervehdyksiä saanut, nyrpeää porukkaa ;) Olimme pariskuntana liikkeellä ja hotellin sijainti täydellinen tähän. Kaikki palvelut lähellä!

 
4.7.2018

Kirjoittanut emmaiida Kerava, Suomi

Keskitason hotellimajoitus

Olimme viikon pituisella matkalla juhannuksen jälkeen 2018. Ystävällinen henkilökunta vastaanotossa saattoi meidät huoneeseen ja auttoivat kantamaan laukut. Huone oli siisti, pinnat uusia ja raikas ulkonäkö. Huone varustuksesta löytyi pieni jääkaappi, vedenkeitin, hiustenkuivaaja ja tallelokero (sai käyttöön pyydettäessä). Huoneessa oli ilmastointi, joka kytkeytyi päälle muiden sähköjen kera kun tuli sisään huoneeseen avainkortilla. Ilmastointi oli kuitenkin säädetty valmiiksi tiettyyn lukemaan jota ei pystynyt säätämään, ja viikon aikana tämä osoittautui ikäväksi. Huoneilma oli kostea ja iltaisin tästä syystä oli vaikea saada unta. Lisäksi meillä oli sängyssä vain yksi jättimäinen peitto joka oli huono ratkaisu kun kaksi ihmistä pyörii sängyssä etsien hyvää asentoa - ja unta. Sänky ei muutenkaan ollut erityisen mukava mutta nämähän ovat makuasioita ;) Kaappitilaa ei juurikaan ollut, pari vetolaatikkoa ja lisäksi yöpöydän laatikot. Henkareita oli useampi ja lyhyt vaaterekki, mutta koukkuja olisi saanut olla useampi. Wc-tilat olivat siistit mutta epäkäytännölliset. Suihkussa käydessä puolet lattiasta oli veden vallassa kun ei ollut kunnollista suihkuseinää/verhoa. Lattia jäi todella märäksi ja kun ei ollut lattialastaa niin veden joutui kuivaamaan erillisellä pyyheellä. Siivooja kävi joka päivä siistimässä huoneen ja vaihtoi pyyhkeet sekä petasi sängyn kauniisti. Aamupalabuffet oli pieni ja yksinkertainen josta sai kuitenkin koostettua täyttävän aamiaisen. Leipävalikoimaa ei ollut ja tarjolla oli ainoastaan valkoista leipää joten ostin itse kaupasta mieleiseni leivän, ja otin mukaan mennessäni syömään. Kahvia sai automaatista. Hotellin allasalue oli viihtyisä, aurinkotuolit olivat ilmaisia. Altaan vesi oli liian kylmää omasta mielestäni enkä käynyt siellä kertaakaan. Hotellin lapsivieraat siellä kuitenkin tuntuivat viihtyvän. Hotellilta oli kävelymatka krionerin rannalle. Toiselle isommalle rannalle pääsi myös hyvin jalan, ja samalla sai sykkeen nousemaan portaissa ennen rentoa auringonottoa:)