Melina Beach

  • Sijainti lähellä rantaa ja keskustaa
  • Kreikkalaista iltaohjelmaa
  • Maksuton wifi
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Huoneistohotelli Melina Beach sijaitsee hyvällä paikalla Plataniaksen rannalla. Aloita päiväsi vaikka kävelyretkellä hotellin omalla rannalla. Allasalueen ympärillä on puutarha ja allasbaari. Hotellin omalla rannalla on rantabaari ja ravintola.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-3 hengelle. Yksiöitä alennetulla maatasolla 1-3 hengelle. Kaksioita 1-4 hengelle. Kaksikerroksisia kaksioita 1-4 hengelle. Kaksioita alennetulla maatasolla 2-4 hengelle. Kolmioita 2-5 hengelle/2-6 hengelle. Kaksikerroksisia kolmioita 2-6 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Hotellin henkilökunta
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 130 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 10 m
Keskustaan: 150 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Melina Beach on viihtyisä hotelli, joka sijaitsee rauhallisella alueella aivan rannalla. Hotelli koostuu kolmesta erillisestä rakennuksesta. Viihtyisä allasalue, jonka uima-altaassa on oma osio lapsille, maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot ja allasbaari, joka voi olla suljettu hiljaisina aikoina. Altaan ympäristössä on puutarha. Rannalla hotellin läheisyydessä on rantabaari ja taverna, jossa voi tilata raikasta juomaa, aamiaista, lounasta ja snacksejä. Aurinkotuolit ja -varjot rannalla ovat lisämaksusta klo 16 asti, sen jälkeen maksuttomia. Allas-/rantapyyhkeet lisämaksusta. Rannan pohja koostuu osittain kivistä/kalliosta.

Kerran viikossa hotellilla on kreetalainen ilta lisämaksusta. Suuri ja avara vastaanotto, joka on avoinna päivisin. Yleisissä tiloissa on maksuton wifi. Hotellialueella on korkeuseroja. Leikkipaikka. Lentokenttäkuljetus pääsee noin 150 metrin päähän hotellista, ei matkalaukkukuljetusta.

Ateriat

Ei aterioita. Aamiaispöytä lisämaksusta.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.