Blue Dome

  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Aivan rannalla
  • Lämmin tunnelma
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Hotelli Blue Dome Plataniaksessa on perheomisteinen huoneistohotelli, jonne monet vieraat palaavat aina uudestaan. Blue Dome koostuu kolmesta rakennuksesta ja viihtyisällä allasalueella on uima-allas, erillinen oma allas lapsille, aurinkotuoleja ja -varjoja sekä allasbaari. Hotelli sijaitsee aivan rannalla.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1–3 hengelle. Kaksioita 1–4 hengelle. Kolmioita 2–5 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Toinen matka samaan hotelliin. Meren rannalla.Rauhallinen.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 221 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 300 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Blue Dome on perheomisteinen huoneistohotelli, joka sijaitsee aivan Plataniaksen rannalla. Blue Dome koostuu kolmesta rakennuksesta. Viihtyisällä uima-allasalueella on suuri uima-allas ja erillinen lastenallas. Aurinkotuoleja ja -varjoja maksutta allasalueella. Rannalla aurinkotuolit maksutta hotellin ravintolan asiakkaille. Allasbaari. Maksuttomat rantapyyhkeet.

Hotellissa on korkeatasoinen á la carte -ravintola Basil' Honey, joka tarjoilee paikallisista raaka-aineista valmistettuja kreikkalaisia herkkuja. Ravintola on saanut sertifikaatin HACCP, sillä se noudattaa ruoan sekä juoman valmistuksessa ja tarjoilussa kansainvälisiä elintarvikesuosituksia. Matalasesonkina ravintola menee kiinni jo klo 18.00. Baarissa on hyvä valikoima kreetalaisia viinejä.

Mahdollisuus osallistua joogatunneille lisämaksusta. Maksuton kuntosali (yli 16 -vuotiaille, nuoremmat huoltajan seurassa). Kaksi polkupyörää joita voi lainata. Yleisissä tiloissa on maksuton wifi. Puutarha. Pesulapalvelu lisämaksusta. Lentokenttäkuljetus pääsee noin 100 metrin päähän hotellista, ei matkatavarakuljetusta. Ei liikennettä.

Blue Dome on saanut ISO 14001 -sertifikaatin ja työskentelee jatkuvasti ekologisemman ympäristön puolesta.

Ateriat

Kesä 2021:

Ei aterioita. À la carte -aamiainen tai puolihoito (À la carte, valmis ruokalista) lisämaksusta.

Kesä 2022:

Ei aterioita. À la carte -aamiainen lisämaksusta.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.