Kaksio

Kauniisti sisustettuja kaksioita, joissa erillinen makuuhuone. Parivuode tai erilliset vuoteet. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Olohuoneen yhteydessä on keittiönurkkaus. Kaikissa huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi, kahvin- ja vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv satelliittikanavilla ja puhelin. Maksuton wifi ja ilmastointi (molemmissa huoneissa). Maksuton tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 40 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Kolmio

Viihtyisiä kolmioita, joissa olohuone, kaksi kylpyhuonetta ja kaksi makuuhuonetta, joista toisessa on parivuode ja toisessa erilliset vuoteet. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Kaikissa huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi, kahvin- ja vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv satelliittikanavilla ja puhelin. Maksuton tallelokero, wifi ja ilmastointi (kolme laitetta). Hiustenkuivain. Kaksi kylpyhuonetta ammeella ja wc. Parveke tai terassi. Kolmioissa on merinäköala. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 60 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle.

Yksiö

Kauniisti sisustettuja yksiöitä, joissa erilliset vuoteet. Lisävuodemahdollisuus kolmannelle hengelle vuodesohvasta. Keittiönurkkaus. Kaikissa huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi, kahvin- ja vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv satelliittikanavilla ja puhelin. Maksuton tallelokero, wifi ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 25 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.