Kaksio

Kauniisti sisustettuja kaksioita, joissa erillinen makuuhuone. Parivuode tai erilliset vuoteet. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Olohuoneen yhteydessä on keittiönurkkaus. Kaikissa huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi, kahvin- ja vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv satelliittikanavilla ja puhelin. Maksuton wifi ja ilmastointi (molemmissa huoneissa). Maksuton tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 6 krt/viikko.

  • Ilmastointi lisämaksusta kesällä 2023

Huonekoko: noin 40 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Kaksio kolmella vuoteella

Kaksio parvekkeella ja merinäköalalla. Makuuhuone, olohuone ja minikeittiö. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa keittolevy, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Saapuessa huoneeseen sisältyy yksi viinipullo ja yksi vesipullo. Maksuton wifi ja tallelokero. Ilmastointi lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: n. 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 3-4 hengelle.

Kolmio

Viihtyisiä kolmioita, joissa olohuone, kaksi kylpyhuonetta ja kaksi makuuhuonetta, joista toisessa on parivuode ja toisessa erilliset vuoteet. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Kaikissa huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi, kahvin- ja vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv satelliittikanavilla ja puhelin. Maksuton tallelokero, wifi ja ilmastointi (kolme laitetta). Hiustenkuivain. Kaksi kylpyhuonetta ammeella ja wc. Parveke tai terassi. Kolmioissa on merinäköala. Siivous 6 krt/viikko.

  • Ilmastointi lisämaksusta kesällä 2023

Huonekoko: noin 60 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle.

Yksiö

Kauniisti sisustettuja yksiöitä, joissa erilliset vuoteet. Lisävuodemahdollisuus kolmannelle hengelle vuodesohvasta. Keittiönurkkaus. Kaikissa huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi, kahvin- ja vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv satelliittikanavilla ja puhelin. Maksuton tallelokero, wifi ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 6 krt/viikko.

  • Ilmastointi lisämaksusta kesällä 2023

Huonekoko: noin 25 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.