Kaksio

Kauniisti sisustettuja kaksioita, joissa erillinen makuuhuone. Parivuode tai erilliset vuoteet. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Olohuoneen yhteydessä on keittiönurkkaus. Kaikissa huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi, kahvin- ja vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv kansainvälisillä kanavilla. Maksuton wifi. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 40 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Superior-kaksio

Superior-kaksio parvekkeella tai terassilla. Huoneistoja remontoidaan kesään 2024 saakka. Makuuhuone ja olohuone keittokomeroineen. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvaan. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivaaja. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 henkeä.

Yksiö

Kauniisti sisustettuja yksiöitä, joissa erilliset vuoteet. Lisävuodemahdollisuus kolmannelle hengelle vuodesohvasta. Keittiönurkkaus. Kaikissa huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi, kahvin- ja vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv kansainvälisillä kanavilla. Maksuton wifi. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 25 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.