Platanias Ariston

apollo mondo duo

  • Hotelli aikuisille
  • Tyylikäs boutique-hotelli
  • Aivan rannalla
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Koronatesti • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Aivan rannalla sijaitseva Apollo Mondo Duo -hotelli Platanias Ariston on loistava valinta aikuisten lomaan. Hotellissa on 13 tilavaa ja tyylikästä deluxe-huonetta, uima-allas, jacuzzi sekä rantaravintola.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Deluxe-huoneita 1-2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Rauhallinen,viihtyisä,siisti
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 50 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 300 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Platanias Ariston on pidetty hotelli, joka toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat. Hotelli koostuu kahdesta kaksikerroksisesta rakennuksesta, joista on näkymä merelle tai kauniille uima-allasalueelle. Sekä altaalla että rannalla on aurinkotuoleja, -varjoja sekä pyyhepalvelu maksutta. Ihana hiekkaranta, osittain kiviä/kalliota merenpohjassa.

Loman täydeltä hyvää ruokaa Aamu alkaa tuoreella leivällä ja muilla ihanilla herkuilla. Aivan rannalla on tunnettu à la carte -ravintola The Olive Tree, jonka menu on yksi Plataniaksen innovatiivisimmista.

Liiku lomalla Platanias Aristonissa voit joogata 3-5 kertaa viikossa Apollon koulutettujen ohjaajien johdolla tai treenata omatoimisesti kuntosalilla. Hotellissa on pieni spa, josta on saatavilla hoitoja kuten hierontoja, manikyyri tai pedikyyri sekä höyrysauna. Varaukset vastaanotosta.

Tutustu ympäristöön Hanian kaupungissa kannattaa tutustua myös kaupungin uudempaan osaan, joka on vähitellen kasvanut vanhan venetsialaisen sataman ympärille. Ympäristössä on myös monia arkeologisia kohteita sekä perinteisiä kyliä ja kirkkoja. Eikä pidä unohtaa Kreetan luontoa – luolia, rotkoja ja kauniita rantoja.

Sisältyy hintaan Apollo Mondo Duo Platanias Ariston -hotellissa Kylpytakki ja tossut Jooga 3-5 kertaa viikossa Kuntosali Wifi yleisissä tiloissa Aurinkotuoleja ja -varjoja sekä pyyhepalvelu

Lisämaksusta Span palvelut Pesulapalvelu

Lue lisää Apollo Mondo Duo -hotelleista

Ateriat

Aamiaispöytä, jossa tarjolla on kreetalaisia erikoisuuksia.

Hyvä tietää

Hissi vain yhdessä kaksikerroksisista hotellirakennuksista. Lentokenttäkuljetus pysähtyy noin 90 metrin päähän hotellilta, matkatavarat tulee kuljettaa itse.

Kausikohtaista huomioitavaa

Aamiainen kesäkaudella 2020: Varaustilanteesta riippuen aamiainen tarjoillaan pöytiin tai buffesta. Buffet aamiaisella henkilökunta annostelee ruoat.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus 

Apollo Mondo Duo
  • Vain aikuisille
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Hyvä sijainti
  • Maksuton wifi