Platanias Ariston

apollo mondo duo

  • Hotelli aikuisille
  • Tyylikäs boutique-hotelli
  • Aivan rannalla
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Aivan rannalla sijaitseva Apollo Mondo Duo -hotelli Platanias Ariston on loistava valinta aikuisten lomaan. Hotellissa on 13 tilavaa ja tyylikästä deluxe-huonetta, uima-allas, jacuzzi sekä rantaravintola.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Deluxe-huoneita 1-2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Huone oli hienosti sisustettu ja laadukas, extraa rantapyyhkeiden lisäksi rantakassi ja hellehatt...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 52 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 300 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Platanias Ariston on pidetty hotelli, joka toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat. Hotelli koostuu kahdesta kaksikerroksisesta rakennuksesta, joista on näkymä merelle tai kauniille uima-allasalueelle. Sekä altaalla että rannalla on aurinkotuoleja, -varjoja sekä pyyhepalvelu maksutta. Ihana hiekkaranta, osittain kiviä/kalliota merenpohjassa.

Loman täydeltä hyvää ruokaa Aamu alkaa tuoreella leivällä ja muilla ihanilla herkuilla. Aivan rannalla on tunnettu à la carte -ravintola The Olive Tree, jonka menu on yksi Plataniaksen innovatiivisimmista.

Liiku lomalla Platanias Aristonissa voit joogata 3-5 kertaa viikossa Apollon koulutettujen ohjaajien johdolla tai treenata omatoimisesti kuntosalilla. Hotellissa on pieni spa, josta on saatavilla hoitoja kuten hierontoja, manikyyri tai pedikyyri sekä höyrysauna. Varaukset vastaanotosta.

Tutustu ympäristöön Hanian kaupungissa kannattaa tutustua myös kaupungin uudempaan osaan, joka on vähitellen kasvanut vanhan venetsialaisen sataman ympärille. Ympäristössä on myös monia arkeologisia kohteita sekä perinteisiä kyliä ja kirkkoja. Eikä pidä unohtaa Kreetan luontoa – luolia, rotkoja ja kauniita rantoja.

Sisältyy hintaan Apollo Mondo Duo Platanias Ariston -hotellissa Kylpytakki ja tossut Jooga 3-5 kertaa viikossa Kuntosali Wifi yleisissä tiloissa Aurinkotuoleja ja -varjoja sekä pyyhepalvelu

Lisämaksusta Span palvelut Pesulapalvelu

Lue lisää Apollo Mondo Duo -hotelleista

Ateriat

Aamiaispöytä.

Hyvä tietää

  • Hissi vain yhdessä kaksikerroksisista hotellirakennuksista
  • Lentokenttäkuljetus pysähtyy noin 90 metrin päähän hotellilta, matkatavarat tulee kuljettaa itse
  • Tupakointi sallittu vain muutamilla, harvoilla paikoilla hotellilla, huoneissa, ulkotiloissa ja altalla on tupakointi kielletty

Kausikohtaista huomioitavaa

Aamiainen kesäkaudella 2020: Varaustilanteesta riippuen aamiainen tarjoillaan pöytiin tai buffesta. Buffet aamiaisella henkilökunta annostelee ruoat.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Apollo Mondo Duo
  • Vain aikuisille
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Hyvä sijainti
  • Maksuton wifi