Panos Beach

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Panos Beach on yksinkertainen huoneistohotelli Plataniaksen sydämessä. Täällä majoitut lähellä rantaa ja keskustaa. Heti oven ulkopuolella sijaitsee pääkatu, jonka varrella on ravintoloita, baareja ja putiikkeja. Ranta hotellin vierellä on saanut EU:n Sinisen Lipun puhtaiden ja kirkkaiden vesien ansiosta.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-2 hengelle/1-3 hengelle. Yksiöitä 3 normaalilla vuoteella 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Siisti pieni hotelli rauhallisella paikalla, sivukadun päässä rannan läheisyydessä. Hyvät sängyt...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 59 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 700 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotellissa Panos Beach asut kivenheiton päässä Plataniaksen keskustasta ja aivan rannalla, joka on saanut EU:n Sinisen lipun puhtaiden ja kirkkaiden vesien ansiosta. Rannan äärellä on myös snackbaari, jossa voit tilata jotain hyvää syötävää ja juotavaa päivän aikana. Tarjolla on maksuton wifi ja hotellin vastaanotto on avoinna päivisin.

Hotelli koostuu kahdesta rakennuksesta; toinen on rakennettu vuonna 2000 ja toinen vuonna 2006. Panos Beach sopii hyvin sinulle, jolle on tärkeää hotellin keskeinen sijainti lähellä Plataniaksen palveluita ja huvituksia. Pääkadun varrella on ravintoloita, baareja, yökerhoja ja putiikkeja. Noin kilometrin päässä Plataniaksen torilta. Mikäli kaipaat rauhallisempaa tunnelmaa, voit lähteä kävelylle oliivilehtojen kupeeseen vanhaan kaupunginosaan ja kokea kreikkalaisen arkipäivän. Hotellin vierellä on maksuton pysäköinti vuokra-autoille.

Ateriat

Ei aterioita. Mannermainen aamiainen lisämaksusta.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.