Kokemuksia Panos Beach -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,3 10:stä Perustuu 166 arvioon
Kokonaisuus
 
8,3 / 10
Puhtaus
 
8,8 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,5 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,1 / 10
Huone/huoneisto
 
8,0 / 10
Palvelu
 
8,7 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
Sijainti, ravintola, ranta
-

Vahvistettu asiakas: 2023-10-12


8 10:stä

+
Sijainti
-
Keittiövarustus hieman parempi

Vahvistettu asiakas: 2023-10-12


9 10:stä

+
Tilava ja siisti
-

Vahvistettu asiakas: 2023-10-12


8 10:stä

+
Siisteys, tilavuus(paitsi suihku verhoineen 50x50cm)
-
Parvekkeilla ei yksityisyyttä, näkösuojaa.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-21


9 10:stä

+
Hotelli oli rauhallinen, hyvällä paikalla, lähellä keskustaa ja hyvä ranta. Oli siistiä ja henkilökunta ystävällistä ja mukavaa. Meillä oli hieno loma. Kiitos.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-09-17


9 10:stä

+
Rauhallinen sijainti
-

Vahvistettu asiakas: 2023-09-17


8 10:stä

+
Sijainti, ehdottomasti! Huoneessa oli kaikki mitä lepolomaan tarvitsi. Ei mikään luksushotelli, mutta sängyt olivat mukavat ja tilaa riittävästi.
-
Siivooja jätti lattiat aivan järkyttävän märiksi siivoamisen jälkeen. Vessassa voisi olla lasta, jolla kuivata lattia. Enemmän naulakkoja kylpyhuoneeseen ja eteistilaan.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-16


9 10:stä

+
Sijainti. Melu ei häirinnyt. Toimiva ilmastointi.
-
-Suihku oli pieni, joten voisiko ehdottaa, että asiakkailla on mahdollisuus käyttää myös kellarissa olevia suihkuja. Tästä sanottiin vasta, kun luovutettiin huone ja odoteltiin noutoa. -Huoneisiin seinälle naulakko tai muutama koukku. -Nähtiin, että lajittelivat pullot/tölkit roskapusseista->kierräryksestä voisi olla maininta niin oltaisiin itse jo tiedetty lajitella roskia. Tästä oli puhetta myös seinänaapurien kanssa.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-07


8 10:stä

+
Hotellin sijainti erinomainen lähellä rantaa ja huoneiston siivous oli hyvää.
-
Suihku oli todella pieni ja keittiössä ei ollut kahvin- tai vedenkeitintä.

Vahvistettu asiakas: 2023-08-31


8 10:stä

+
Sijainti, sopivan pieni. Hyvät huoneet ja siivous joka päivä.
-
Keittiö varustukseen kannattais lisätä veden ja kahvinkeitin.(Säästäisi sähkössäkin kun ei tarvitse levyllä keittää vettä.) Hotellin kulujen eduksi myös.

Vahvistettu asiakas: 2023-08-31


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Panos Beach -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

88% matkustajista suositttelee

65 arvostelua
Erinomainen
 
38
Erittäin hyvä
 
19
Hyvä
 
3
Ei kovin hyvä
 
3
Huono
 
2

Viimeisimmät 5 arviota

27.11.2018

Kirjoittanut Tikanranta

Suosittelen

Bussi jättää pienen kävelymatkan päähän hotellilta. Ystävällinen henkilökunta, huone oli yläkerrassa ( laukut pitää itse kantaa rappuset ylös) . Siisti vaikka vanhahtava, pieni keittiö jne. Vedet keitettiin kattilalla ja Lidlistä haettiin pikakahvia ja sämpylät, juustot jne. Aivan hiljaista öisin. Meidän huoneessa ei ollut petareita joten jouset tuntuivat selkään, laitettiin sitten päiväpeitot petareiksi lakanoiden alle. Toivottavasti sänkyihin on jo ne saatu. Syyskuussa kun tuulettaa ennen nukkumaanmenoa kunnolla läpivedolla niin ilman ilmastointia pärjäsi yön. Iltapäivällä paistoi aurinko terassille joten silloin oli aika kuuma huoneessa. HUOM! Wi-Fi ei toimi ainakaan yläkerrassa, saimme sen päälle aina hetkeksi kun roikuin parvekkeen kaiteelta respaan päin. Huoneessa ei sisällä toiminut ollenkaan. Alhaalla kiva rantaravintola ( siellä Wi-Fi toimii), eleetön henkilökunta. Aurinkotuolit ja siististi pidetty ranta. Hotellin kohdalla ranta oli jonkin verran tuulinen ja vesi syvenee ( hiekka ja kivet lähtee jalan alta) äkkiä joten pienempiä lapsia en päästäisi yksin vesirajaan. Aallot saattoi olla myös tosi isoja syksyllä, punaiset liput useana päivänä. Kannattaa syödä oikealla heti seuraavassa Kyano- rantaravintolassa, hinta- laatu kohdallaan. Suosittelen maistamaan kesäkurpitsankukkakääryleitä. Myöskin saganaki- juusto oli täällä oikeanlaista, mukava lisä oli joku hillo mitä siinä tarjoiltiin mukana. Tarjoilijapojat aivan mahdottomia kun kaksi naista matkaajina, itse voi päättää suhtautumisensa asiaan. Pieni leikkipaikka ( siis sellainen muovinen leikkitalo ja oliko liukumäki) on ravintolan nurmikon vierellä. Kylä mukava ja bussi kulkee. Hotellivero oli 3e/ 7vrk/ 2hklö huone. Suosittelen kyllä tätä hotellia jos riittää peruspuhdas huone, hyvä sijainti ja hiljaisuus yöllä. Sopinee parhaiten pariskunnille ja kaveruksille. Itse voisin mennä toisen kerran ehdottomasti.

 
28.8.2017

Kirjoittanut 803pekkak Länsi-Suomi, Suomi

Loma

Kiva pieni hotelli . Rauhallinen paikka ja autolle paljon ilmaisia paikkoja. Jos tulee linjaautolla niin jättää tielle josta minuutin kävely hotellille . Keittiövarustus niukka mutta kaikki tarpeellinen oli. Kahvinkeitin tuotiin kun pyysi sitä . Uimaallas puuttui mutta hotelli rannassa kiinni . Kaikki parvekkeet auringon puolella ( Paistoi n 7 tuntia ) ja meri näkyi myös kaikista huoneistoista .

 
15.6.2023

Kirjoittanut Explorer16178077142 Kiuruvesi, Suomi

Warm and welcoming!

The whole family who owns this place is warm and welcoming. They take really good care of the place and the rooms are very clean and good size for two travelers. Location of the hotel is also perfect, next to the beach so you don't have to walk long in the heat to get to the sea! We enjoyed our stay, thank you! 😁

 
18.7.2019

Kirjoittanut Greta U Kööpenhamina, Tanska

Outstanding

We stayed at the hotel at the end of June/start of July for a week. Nice, clean and renovated building. The view from the balcony is amazing as the beach is just 20 metres away. By the beach there’s a lovely bar that serves drinks and food. Shoutout to the lovely employees Nora and Kyriakos :) The hotel owners were also very kind, quick and easy check in and check out. The hotel is located just a 2 minute walk from the Main Street and a grocery store. Definitely exceeded our expectations !

 
17.7.2017

Kirjoittanut Richelle L Denmark

Fully satisfied

My family of three stayed for a week July this year. This hotel is modern, clean and affordable. Though no swimming pool, the distance to the beach makes up for it - which is a few steps from the hotel. Room is equipped with a mini kitchen with a refrigerator, where you can prepare coffee or light breakfast. There is airconditioning which helps a lot as it really gets hot during summer time in Crete There is a terrace on all rooms which is a big plus - we enjoyed our breakfast everyday with a view of the sea. The staff are very friendly. Room gets cleaned everyday. We would definitely come back again.