Kokemuksia Panos Beach -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,3 10:stä Perustuu 174 arvioon
Kokonaisuus
 
8,3 / 10
Puhtaus
 
8,9 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,4 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,4 / 10
Huone/huoneisto
 
8,0 / 10
Palvelu
 
8,7 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2024-06-13


8 10:stä

+
Hotellin henkilökunta, meille tuli tunne, että olemme osa perhettä.
-
Keittiö pieni ja kahvinkeitin olisi hyvä lisä. Suihkutila pieni ja ahdas, pieni lattialasta olisi hyvä, että saisi lattiaa kuivattua suihkun jälkeen.

Vahvistettu asiakas: 2024-05-23


9 10:stä

+
Puhtaus
-
Ei huomioirmtu pyyntöä maantasalle,minkä apollon kautta pyysimme.Molemmat pahasti polvivaivaisia.Hotelli olisi lopulta seuraavana päivänä sen hoitanut .Totesimme että tämä kivempi huone.

Vahvistettu asiakas: 2024-05-18


8 10:stä

+
Sijainti, ravintola, ranta
-

Vahvistettu asiakas: 2023-10-12


8 10:stä

+
Sijainti
-
Keittiövarustus hieman parempi

Vahvistettu asiakas: 2023-10-12


9 10:stä

+
Tilava ja siisti
-

Vahvistettu asiakas: 2023-10-12


8 10:stä

+
Siisteys, tilavuus(paitsi suihku verhoineen 50x50cm)
-
Parvekkeilla ei yksityisyyttä, näkösuojaa.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-21


9 10:stä

+
Hotelli oli rauhallinen, hyvällä paikalla, lähellä keskustaa ja hyvä ranta. Oli siistiä ja henkilökunta ystävällistä ja mukavaa. Meillä oli hieno loma. Kiitos.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-09-17


9 10:stä

+
Rauhallinen sijainti
-

Vahvistettu asiakas: 2023-09-17


8 10:stä

+
Sijainti, ehdottomasti! Huoneessa oli kaikki mitä lepolomaan tarvitsi. Ei mikään luksushotelli, mutta sängyt olivat mukavat ja tilaa riittävästi.
-
Siivooja jätti lattiat aivan järkyttävän märiksi siivoamisen jälkeen. Vessassa voisi olla lasta, jolla kuivata lattia. Enemmän naulakkoja kylpyhuoneeseen ja eteistilaan.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-16


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Panos Beach -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

88% matkustajista suositttelee

68 arvostelua
Erinomainen
 
39
Erittäin hyvä
 
21
Hyvä
 
3
Ei kovin hyvä
 
3
Huono
 
2

Viimeisimmät 5 arviota

27.11.2018

Kirjoittanut Tikanranta

Suosittelen

Bussi jättää pienen kävelymatkan päähän hotellilta. Ystävällinen henkilökunta, huone oli yläkerrassa ( laukut pitää itse kantaa rappuset ylös) . Siisti vaikka vanhahtava, pieni keittiö jne. Vedet keitettiin kattilalla ja Lidlistä haettiin pikakahvia ja sämpylät, juustot jne. Aivan hiljaista öisin. Meidän huoneessa ei ollut petareita joten jouset tuntuivat selkään, laitettiin sitten päiväpeitot petareiksi lakanoiden alle. Toivottavasti sänkyihin on jo ne saatu. Syyskuussa kun tuulettaa ennen nukkumaanmenoa kunnolla läpivedolla niin ilman ilmastointia pärjäsi yön. Iltapäivällä paistoi aurinko terassille joten silloin oli aika kuuma huoneessa. HUOM! Wi-Fi ei toimi ainakaan yläkerrassa, saimme sen päälle aina hetkeksi kun roikuin parvekkeen kaiteelta respaan päin. Huoneessa ei sisällä toiminut ollenkaan. Alhaalla kiva rantaravintola ( siellä Wi-Fi toimii), eleetön henkilökunta. Aurinkotuolit ja siististi pidetty ranta. Hotellin kohdalla ranta oli jonkin verran tuulinen ja vesi syvenee ( hiekka ja kivet lähtee jalan alta) äkkiä joten pienempiä lapsia en päästäisi yksin vesirajaan. Aallot saattoi olla myös tosi isoja syksyllä, punaiset liput useana päivänä. Kannattaa syödä oikealla heti seuraavassa Kyano- rantaravintolassa, hinta- laatu kohdallaan. Suosittelen maistamaan kesäkurpitsankukkakääryleitä. Myöskin saganaki- juusto oli täällä oikeanlaista, mukava lisä oli joku hillo mitä siinä tarjoiltiin mukana. Tarjoilijapojat aivan mahdottomia kun kaksi naista matkaajina, itse voi päättää suhtautumisensa asiaan. Pieni leikkipaikka ( siis sellainen muovinen leikkitalo ja oliko liukumäki) on ravintolan nurmikon vierellä. Kylä mukava ja bussi kulkee. Hotellivero oli 3e/ 7vrk/ 2hklö huone. Suosittelen kyllä tätä hotellia jos riittää peruspuhdas huone, hyvä sijainti ja hiljaisuus yöllä. Sopinee parhaiten pariskunnille ja kaveruksille. Itse voisin mennä toisen kerran ehdottomasti.

 
28.8.2017

Kirjoittanut 803pekkak Länsi-Suomi, Suomi

Loma

Kiva pieni hotelli . Rauhallinen paikka ja autolle paljon ilmaisia paikkoja. Jos tulee linjaautolla niin jättää tielle josta minuutin kävely hotellille . Keittiövarustus niukka mutta kaikki tarpeellinen oli. Kahvinkeitin tuotiin kun pyysi sitä . Uimaallas puuttui mutta hotelli rannassa kiinni . Kaikki parvekkeet auringon puolella ( Paistoi n 7 tuntia ) ja meri näkyi myös kaikista huoneistoista .

 
5.6.2024

Kirjoittanut annegretap2020 Aalborg, Tanska

Lille, rent og serviceminded

Fint lille og roligt hotel med en rigtig god beliggenhed. Alt er rent og velholdt, men der er ingen have eller pool.Køkkenudstyret er meget basalt. Meget venligt og hjælpsom ejerpar og personale. Gode indkøbsmuligheder og mange dejlige restauranter tæt på.

 
24.5.2024

Kirjoittanut Silje E

Fantastisk beliggenhet rett ved stranda i Platanias

Fantastisk beliggenhet rett på stranda. Hadde det beste rommet på hotellet i andre etage med to ballkonger. Nydelig utsikt frå rommets to balkonger. Stort rom med 3 senger.Reint å fint på hotellområdet. Veldig hyggelig vertskap på hotellet, blei tatt godt i mot. Lite og koselig hotell rett ved stranda. Eg reiser meir enn gjerne til dette hotellet igjen.

 
9.5.2024

Kirjoittanut Pia M

Hyggelig lille hotel

Hyggelig lille hotel. Ingen pool, men ligger på stranden. Små værelser, men fin udsigt til stranden. Drikker man filter kaffe, så er der ikke kaffetragt på værelset. Der ligger et spisested i forbindelse med hotelet Som laver god mad kan varmt anbefales. Ellers syntes vi der er hvad man skal bruge, hvis man ikke stiller de store krav.