Blue Sea Apartments

  • Vain 50 metriä rannalle
  • Hyvä palvelu ja ystävällinen henkilökunta
  • Pieni ja persoonallinen
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Blue Sea Apartments on pieni ja hyvinhoidettu hotelli on kävelymatkan päässä Plataniaksen keskustasta kauppoineen, ravintoloineen ja baareineen. Hotellin vahvuuksia ovat vieraanvarainen tunnelma ja hyvä palvelu. Hotellilla on vehreä allasalue ja ranta sijaitsee vain kivenheiton päässä.


Huonetyyppi

Kaksikerroksisia yksiöitä 1-2 hengelle. Yksiöitä 1-3 hengelle. Kaksioita 2-3 hengelle/1-4 hengelle. Kaksikerroksisia kolmioita 2-4 hengelle/2-5 hengelle. Kolmioita 2-6 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Huoneen sijainti , rauhallisuus , viihtyisä ympäristö
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 146 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 650 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Blue Sea Apartments on pienehkö, hyvinhoidettu hotelli lyhyen kävelymatkan päässä Plataniaksen keskustasta, jossa on paljon kauppoja, ravintoloita ja baareja. Hotelli koostuu kolmesta rakennuksesta. Hotellia ympäröi kaunis puutarha, jossa kasvaa palmuja, pensaita ja kukkia. Allasalueella on uima-allas, erillinen lastenallas. Allasbaari, josta voi ostaa aamiaista ja yksinkertaisia annoksia. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot allasalueella. Rannalla on maksullisia aurinkotuoleja.

Hotellista voi ostaa pientä purtavaa. Maksuton wifi vastaanotossa ja allasalueella. Plataniaksen keskustassa on monipuoliset palvelut. Musiikki hotellin edustalla sijaitsevasta rantabaarista voi tuntua häiritsevältä hotellin alueella. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Ei aterioita.

Hyvä tietää

  • Hotelli koostuu useista rakennuksista vuosilta 1986, 2003 ja 2008. Apollomatkojen huoneistot sijaitsevat kaikissa kolmessa rakennuksissa.
  • Useamman huoneiston seurueiden varauksilla ei valitettavasti pystytä ennakkoon takaamaan, että huoneistot sijoitetaan samaan rakennukseen.

Kausikohtaista huomioitavaa

  • Kesällä 2021 on osassa huoneistoja mahdollisuus majoittua yhdellä henkilöllä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.