2-kerr. yksiö

Kaksikerroksisia yksiöitä, jotka sijaitsevat hotellin vanhassa osassa. Kierreportaat yläkertaan, jossa kaksi erillistä vuodetta. Sohva, minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittovarustus sekä kylpyhuone alakerrassa. Tv kansainvälisillä kanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Avoin pohjaratkaisu. Suihku ja wc. Parveke. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 25-30 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 henkeä.

Kaksikerroksinen kolmio

Kaksikerroksisia kolmioita hotellin vanhassa 1986 rakennetussa osassa. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Yhdessä kolmiossa lisävuode on toisessa makuuhuoneessa alakerrassa. Huoneistoissa on kierreportaat. Yläkerrassa ei väliovia. Kaikissa huoneistoissa on minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Tv kansainvälisillä kanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kaksi kylpyhuoneitta, joissa suihku ja wc. Parveke. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 43-48 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä/2-5 henkeä.

Kaksio

Kaksioita, joissa erillinen makuuhuone ja mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa keittolevyt, kahvinkeitin, jääkaappi ja yksinkertainen keittovarustus. Tv kansainvälisillä kanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Suihku ja wc. Parveke, maaparveke tai maaterassi. Osasta parvekkeita ja maaparvekkeita on allasnäköala. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 32-36 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä/2-4 henkeä.

Kolmio

Kolmioita, joissa erillinen makuuhuone ja mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Huoneistot sijaitsevat hotellin vanhassa osassa. Erillinen olohuone ja minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Tv kansainvälisillä kanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kaksi kylpyhuonetta, joissa suihku ja wc. Parveke, tilava parveke tai maaterassi. Osassa kolmioita sisäänkäynti parvekkeen kautta. Portaat terassille. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 49 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-6 henkeä.

Yksiö

Yksiöitä minikeittiöillä, joissa keittolevyt, kahvinkeitin, jääkaappi ja yksinkertainen keittovarustus. Tv. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta tai kokoontaitettavasta vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Suihku ja wc. Parveke tai maaterassi, osassa allasnäköala. (Rappusia terassille kuljettaessa.) Huoneistoissa yläkerroksessa on jaettu ulkotila. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 20-29 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 henkeä.