Ideal Beach

apollo mondo local

  • Suosittu hotelli erinomaisella paikalla
  • Maksuttomat aurinkotuolit rannalla
  • Hyvät yhteydet Hanian kaupunkiin
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Hotelli Ideal Beach sijaitsee suositussa Plataniaksessa Kreetalla. Allasalue sijaitsee aivan rannalla, joten voit nauttia merinäköalasta aurinkotuolissa rentoutuen. Platanias palveluineen on kävelymatkan päässä. Hotelli on yksi Apollo Mondo Local -konseptihotelleistamme korkean asiakastyytyväisyyden ja paikallisen tunnelman ansiosta.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-2 hengelle. Yksiö 1-2 hengelle/1-3 hengelle/1-4 hengelle. Kaksikerroksinen yksiö 1-3 hengelle/1-4 hengelle. Yksiö ranta-/allasrakennuksessa 1-2 hengelle. Kaksio 1-3 hengelle/1-4 hengelle. Kaksio ranta-/allasrakennuksessa 1-3 hengelle/1-4 hengelle. Kolmio 2-5 hengelle/2-6 hengelle. Kolmio alennetulla maatasolla 2-6 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Allasalue, ranta vieressä ja ilmaiset tuolit , hyvä sänky
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 180 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Pidetty hotelli Ideal Beach sijaitsee aivan Plataniaksen pitkällä hiekkarannalla. Hotelli koostuu neljästä rakennuksesta; päärakennuksesta sekä kolmesta muusta rakennuksesta, jotka sijaitsevat lähellä rantaa, allasta ja puutarhaa.

Allas- ja rantaelämää

Avoin allasalue on palmujen reunustama ja täällä on kaunis näkymä merelle. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja sekä altaalla että rannalla. Pyyhepalvelu lisämaksusta. uima-allas, Perheen pienimmille erillinen lastenallas (syvyys 80 cm), jossa polskia ja leikkiä.  Allasalue on jaettu viereisen Sophia Beach-hotellin vieraiden kanssa. Rantabaari, josta voi ostaa raikkaita juomia.

Ruokaa ja juomaa

Ideal Beachissa on suosittu ravintola Skoniakos, joka on avoinna myös muille kuin hotellivieraille. Maista ravintolan herkullisia kreikkalaisia annoksia! Viihdettä muutamana iltana viikossa korkeasesonkina, kuten kreikkalaisia iltoja allasbaarissa ja pelleshow lapsille.

Treenaus ja hyvinvointi

Maksuton, pieni kuntosali yli 16 -vuotiaille. Korkeasesonkina on mahdollisuus hierontaan lisämaksusta.

Lisätietoja hotellista

Maksuton wifi vastaanotossa. Vastaanotto on avoinna muutaman tunnin aamupäivällä ja muutaman tunnin illalla. Läpikulkuliikennettä hotellin ulkopuolella.

Tutustu ympäristöön

Kauniiseen Hanian kaupunkiin on hyvät bussiyhteydet Plataniaksesta.

Täältä voit lukea lisää Apollo Mondo Local -hotelleista.

Ateriat

Huoneet: Aamiaispöytä. Puolihoito* lisämaksusta. Huoneistot: Ei aterioita. Aamiaispöytä tai puolihoito* lisämaksusta.

*Puolihoitoon sisältyy aamiaispöytä ja illallinen á la carte -listalta tietyistä vaihtoehdoista. Illallinen tarjoillaan hotellin rantabaarissa. Mikäli vain muutama hotellin vieraista on valinnut puolihoidon, tarjoillaan ateriat hotellin Skoniako -ravintolassa. Illalisella on valittavissa keitto, alkuruoka, salaatti, yksi pääruoka sekä päivän jälkiruoka valmiilta listalta.

Hyvä tietää

Osassa huoneita liikenteen ja hotellin ravintolan äänet voidaan kokea häiritsevänä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Apollo Mondo Local
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Mukava sijainti
  • Hyvät palvelut
  • Maksuton wifi