Kokemuksia Ideal Beach -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8 10:stä Perustuu 810 arvioon
Kokonaisuus
 
8,0 / 10
Puhtaus
 
8,3 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,8 / 10
Huone/huoneisto
 
7,5 / 10
Palvelu
 
8,3 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Rivakka siivous, hyvä yhteys merelle, hyvä aamiainen. Kaunis puutarha. Leppoisa tunnelma.
-
Ravintolassa huono palvelu.

Vahvistettu asiakas: 2024-05-12


8 10:stä

+
Sijainti, ystävällinen henkilökunta
-
Huone oli pieni, kahdestaan ahdas.

Vahvistettu asiakas: 2024-05-12


8 10:stä

+
Sijainti
-

Vahvistettu asiakas: 2023-10-26


8 10:stä

+
Siisteys, henkilökunta
-
En osaa sanoa

Vahvistettu asiakas: 2023-10-26


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-10-19


9 10:stä

+
Rauhallinen. siisti ystävällinen palvelu
-

Vahvistettu asiakas: 2023-10-19


9 10:stä

+
Hyvä sänky, viihtyisä.
-
Keittiössä laskutilaa vähän, astioita tosi vähän esim jälkiruokakulhot olisi voinut olla

Vahvistettu asiakas: 2023-10-19


8 10:stä

+
Siivous
-
Ei mitään erityistä valittamista, ainoastaan portaat olivat korkeat, näin yksin matkustavan naisena, kun ei ole laukun kantajaa.

Vahvistettu asiakas: 2023-10-14


8 10:stä

+
Hotelli sijaitsee lähellä rantaa ja muuten palveluiden lähellä. Hotellihuoneemme sijainti niin, että melua ei kuulunut mistään.
-
Ihan ok rantahotelliksi.

Vahvistettu asiakas: 2023-10-12


7 10:stä

+
Sijainti on todella hyvä, ihan rannalla sekä lähellä Plataniaksen keskustaa.
-
Ei vastannut kolmen tähden hotellia, pikemminkin kahden. Aamiaista ei kannata missään nimessä ottaa, aivan ylihintainen laatuunsa nähden.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-16


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Ideal Beach -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

65% matkustajista suositttelee

194 arvostelua
Erinomainen
 
52
Erittäin hyvä
 
83
Hyvä
 
44
Ei kovin hyvä
 
9
Huono
 
6

Viimeisimmät 5 arviota

19.6.2016

Kirjoittanut kulkijakaikkialla Ii, Suomi

Kaikki hyvin

yksiö huone 202 (2krs) hyvällä paikalla, Kahvinkeitin ei oikein pelannut, onneksi oli oma mukana:) Parveke oli auringonpuolella ei varjoa oli kuuma, mutta eipä hättää kun meillä oli narua mukana jonka vedimme pylväiden väliin ja siihen isot pyyhkeet kiinni, niin jaksoimme olla myös parvekkeella kahvittelemassa:) kaikki siistiä, huone OK henkilökunta OK ruoka OK ranta OK:) Lyhyt matka joka paikkaan:) jos haluaa olla altaalla auringon otossa, niin eipä löydy paikkoja kun pyyhkeillä varattuna aamusta asti, (taisi olla aika palijo Sofia-hotellin asukkailta) ei meitä kyllä haitannut koska tykkäämme olla rannalla:) Tänne voipi tulla uudestaankin:)

 
2.9.2014

Kirjoittanut Llara253 Kerava, Suomi

Kauniit puitteet, mutta kuitenkin pettymys

Hotelli on erittäin kauniisti rakennettu ja puutarha kukkii. Sijainti meren rannalla on mahtava. Kuitenkin huone oli pettymys. Vanhanaikaisesti sisustettu huone ei houkutellut. Kylpyhuoneessa suihku oli niin matalalla ettei mieheni mahtunut seisomaan suihkussa. Hotellissa ei ollut juurikaan aktiviteetteja eikä asiakkaita huomioitu muutenkaan kovinkaan hyvin. Ruohonleikkaus aloitettiin joka aamu klo 7 ja koska majoituimme bungalowissa, ruoho leikattiin suoraan ikkunamme alta. Check-in vaiheessa vastaanottovirkailija otti passini vakuudeksi majoittumisestamme ja sanoi saavani sen takaisin kun lähdemme. Kävin kuitenkin kysymässä sitä jo aiemmin ja vuorossa ollut ihmetteli miksi olin joutunut antamaan passin heille. Ei vaikuta kovinkaan luotettavalta. Hotelliravintola oli melko kallis, mutta happyhourin aikaan drinkit saatiin melko edullisesti. Palvelu oli kaiken kaikkiaan ystävällistä.

 
5.5.2024

Kirjoittanut Tanja S Soenderborg, Tanska

Fint hotel

Godt hotel, dog lidt slidt men ikke af den store betydning. Ikke meget larm overhovedet. Venligt personale. Måske vi blot har overset det, men vi manglede et sted vi kunne sidde indenfor især når det blæste. Måske en ide som mange andre hoteller bruger, lav en regel om at håndklæder på gulvet skal skiftes og dem der hænger godt kan bruges en dag mere.

 
23.9.2023

Kirjoittanut OnAir47811780122 Sarpsborg, Norja

September 1-8 2023

Gode senger - flott plassering rett på stranda. Basseng - bodde i leilighet i ‘strandbygningen’ nydelig. Helt Grei leilighet. God mat i restauranten. Håndklemafiaen er også her, gratis senger på stranda. Flott soloppgang. Nydelig med aircondition.

 
20.8.2023

Kirjoittanut Emone S

Skuffende

Har bodd på dette hotellet to ganger tidligere, og har stort sett vært fornøyd. Dette viste seg å skulle endre seg raskt da vi i år reiste med baby på 10 mnd. Vi bodde på 314, toromsleilighet som lå rett ved veien med ekstremt mye trafikk og bråk, i tillegg til at det lå en partybar rett ovenfor veien som spilte høy musikk til langt på natt. Dette ble veldig forstyrrende for nattesøvnen til alle 3. Skulle tro at når man bestiller en tur 7 mnd før, at de klarer å ta hensyn til slikt når man reiser med baby. Spurte flere ganger om å få bytte rom, men det ble ikke tatt hensyn til. Rengjøringen var generell dårlig, det var skittent da vi kom. Eneste som ble gjort var å koste gulvet og legge inn nye håndduker. De kom for å vaske tidlig på morgenen, og med en baby så er man ikke ut av rommet til kl. 09:00 på morgenen. Det førte til at det ikke ble vasket flere av dagene. Da vi skjekket ut måtte vi betale hotellskatt, den krevde de å få i kontanter. Vi nektet å fikk dermed betalt med kort. Svartpenger, veldig useriøst av et hotell!!