2-kerr. yksiö

Yksiöistä kahdessa kerroksessa, joissa on parveke. Alakerrassa on yhdistetty makuuhuone ja minikeittiö, sekä kylpyhuone. Yläkerrassa on kaksi yhden hengen vuodetta. Avoin pohjaratkaisu huoneiden välillä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertaine keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv paikalliskanavilla. Kylpyamme tai suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 33-36 neliötä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke. Kaikki huoneet sijaitsevat päärakennuksessa, johon kuljetaan vastaanottoa pitkin, ei hissiä. Parivuode. Jääkaappi. Vedenkeitin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv paikalliskanavilla. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kaksio

Kaksioita, joissa on parveke, maaterassi tai maaparveke. Huoneistoihin mennään vastaanotosta, jonne on portaita, ei hissiä. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv paikalliskanavilla. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 6 kertaa/vko.

Huonekoko: noin 25-32 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle.

Kaksio, ranta/allasrakennus

Kaksioita, joissa on parveke, maaterassi tai maaparveke. Huoneistot sijaitsevat ranta/allasrakennuksessa. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus yhdestä tai kahdesta vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv paikalliskanavilla. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 6 kertaa/vko.

Huonekoko: noin 25-32 neliötä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Kolmio

Kolmioita, joissa on parveke, parveke tai terassi tai maaterassi. Kaksi makuuhuonetta ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta kummassakin makuuhuoneessa. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv paikalliskanavilla. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 6 kertaa/vko.

Huonekoko: noin 42-48 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle/2-6 hengelle.

Kolmio alennetulla maatasolla

Kolmioita, joissa on maaterassi. Upotettu maatasoon ja kohti näkymät kohti merta. Kaksi makuuhuonetta ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Kaksi erillistä vuodetta kummassakin makuuhuoneessa. Lisävuodemahdollisuus kahdesta vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv paikalliskanavilla. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 6 kertaa/vko.

Huonekoko: noin 42-48 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-6 hengelle.

Yksiö

Yksiöitä, joissa on parveke, maaparveke tai maaterassi. Osaan huoneistoista kuljetaan portaita pitkin. Osa huoneistoista sijaitsee päärakennuksessa, ja niihin pääsee portaita pitkin vastaanotosta. Ei hissiä. Tämä koskee myös huoneistoja, joissa on parveke. Yhdistetty makuuhuone ja minikeittiö. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 6 kertaa/vko.

Huonekoko: noin 20-25 neliötä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/1-3 hengelle.

Yksiö, ranta/allasrakennus

Yksiöitä, joissa on parveke tai maaparveke. Huoneet sijaitsevat ranta/allasrakennuksessa. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Kaksi erillistä sänkyä. Osaan huoneistoista kuljetaan portaita pitkin. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv paikalliskanavilla. Suihku ja wc. Siivous 6 kertaa/vko.

Huonekoko: noin 20-25 neliötä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.