Kahden hengen huone

Valoisat kahden hengen huoneet sijaitsevat päärakennuksessa. Parivuode. Jääkaappi ja vedenkeitin. Tv. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpyamme/suihku ja wc. Huoneisiin kuljetaan vastaanotosta portaita pitkin. Ei hissiä. Parveke. Siivous 6 krt/vk.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kaksikerroksinen yksiö

Erikokoisia yksiöistä kahdessa kerroksessa, yläkertaan vie hyvin jyrkät portaat. Kaikissa huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Kahvinkeitin ja leivänpaahdin. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Tv. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 6 krt/vk.

Huonekoko: noin 33-36 neliötä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Kaksio

Eri kokoisia kaksioita, joissa on makuuhuone ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Tv. Kylpyamme/suihku ja wc. Huoneisiin kuljetaan vastaanotosta portaita pitkin. Parveke tai maaparveke. Huoneistot siivotaan 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 25-32 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle.

Kaksio, ranta/allasrakennus

Kaksioita, joissa on makuuhuone ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Tv. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, maaparveke tai maaterassi. Huoneistot siivotaan 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 25-32 neliötä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Kolmio

Kolmioissa on kaksi makuuhuonetta ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Tv. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai maaterassi. Huoneistot siivotaan 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 42-48 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle/2-6 hengelle.

Kolmio alennetulla maatasolla

Kolmiossa alennetulla maatasolla on kaksi makuuhuonetta ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Tv. Kylpyamme/suihku ja wc. Maaterassi. Huoneistot siivotaan 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 42-48 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-6 hengelle.

Yksiö

Erikokoisia yksiöitä. Huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Tv. Kylpyamme/suihku ja wc. Osaan huoneistoista kuljetaan vastaanotosta portaita pitkin. Tämä koskee myös huoneistoja maaparvekkeella. Ei hissiä. Parveke, maaparveke, maaterassi tai maanpinnan alapuolella sijaitseva maaterassi. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 20-25 neliötä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/1-3 hengelle.

Yksiö, ranta/allasrakennus

Eri kokoisia yksiöitä ranta/allasrakennuksessa. Yhdessä huoneistossa on tasoeroja/portaita. Kaikissa huoneistoissa keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Tv. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, maaparveke. Siivous 6 krt/vk. (Äänet hotellin ravintolan keittiöstä saatetaan kokea häiritsevinä osassa huoneistoista).

Huonekoko: noin 20-25 neliötä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.