Rania

  • Aivan rannalla
  • Hyvä sijainti Plataniaksessa
  • Laadukas rantataverna
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Koronatesti • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Viihtyisä hotelli Rania sijaitsee hyvällä paikalla Plataniaksessa aivan rannalla. Perheomisteisessä hotellissa on vieraanvarainen tunnelma ja korkea asiakastyytyväisyys. Rannalla on perheen suosittu taverna. Hotelli kiinnittää erityistä huomiota ympäristövaikutuksiin.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-3 hengelle. Yksiöitä ranta-/allasrakennuksessa 1-3 hengelle. Kaksioita 2-4 hengelle. Kaksioita ranta-/allasrakennuksessa 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Siisti ja rauhallinen
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 79 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 300 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Rania on viihtyisä, perheomisteinen hotelli Plataniaksen rannalla. Hotellissa on kolme rakennusta, jotka on rakennettu eri aikaan. Mikäli haluat majoittua toisessa rantaa lähimpänä sijaitsevissa rakennuksissa, tulee sinun varata huoneisto ranta-/allasrakennuksesta. Vehreällä allasalueella on allas erillisellä osiolla lapsille sekä maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Ensimmäinen allaspyyhe maksutta, jonka jälkeen pyyhkeen vaihto lisämaksusta. Allasbaari, josta voit tilata virkistäviä juomia. Aurinkotuolit ja -varjot rannalla lisämaksusta. Hyvä sijainti Plataniaksen alussa. Merenpohjassa isoja kiviä/kalliota.

Rannalla on perheen rantataverna, The Olive Tree, joka on suosittu tapaamispaikka Plataniaksessa sekä päivisin että iltaisin.

Puutarha. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Kävelymatka ravintoloihin, kauppohin ja supermarketteihin. Hyvät bussiyhteydet Hanian kaupunkiin. Vastaanotto on avoinna aamusta iltaan. Läpikulkuliikennettä, joka voi tuntua häiritsevältä huoneistoissa, jotka eivät sijaitse ranta-/allasrakennuksissa.

Ateriat

Ei aterioita. Aamiainen lisämaksusta.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus 

Pienet ja viihtyisät hotellit

  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Paljon palaavia asiakkaita
  • Yksilöllinen palvelu ja kodikas ilmapiiri