Rania

  • Aivan rannalla
  • Hyvä sijainti Plataniaksessa
  • Laadukas rantataverna
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Viihtyisä hotelli Rania sijaitsee hyvällä paikalla Plataniaksessa aivan rannalla. Perheomisteisessä hotellissa on vieraanvarainen tunnelma ja korkea asiakastyytyväisyys. Rannalla on perheen suosittu taverna. Hotelli kiinnittää erityistä huomiota ympäristövaikutuksiin.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-3 hengelle. Yksiöitä ranta-/allasrakennuksessa 1-3 hengelle. Kaksioita 2-4 hengelle. Kaksioita ranta-/allasrakennuksessa 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Loistava sijainti; ranta vieressä ja ravintolat myös!
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 82 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 300 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Rania on viihtyisä, perheomisteinen hotelli Plataniaksen rannalla. Hotellissa on kolme rakennusta, jotka on rakennettu eri aikaan. Mikäli haluat majoittua toisessa rantaa lähimpänä sijaitsevissa rakennuksissa, tulee sinun varata huoneisto ranta-/allasrakennuksesta. Vehreällä allasalueella on allas erillisellä osiolla lapsille sekä maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Ensimmäinen allaspyyhe maksutta, jonka jälkeen pyyhkeen vaihto lisämaksusta. Allasbaari, josta voit tilata virkistäviä juomia. Aurinkotuolit ja -varjot rannalla lisämaksusta. Hyvä sijainti Plataniaksen alussa. Merenpohjassa isoja kiviä/kalliota.

Rannalla on perheen rantataverna, The Olive Tree, joka on suosittu tapaamispaikka Plataniaksessa sekä päivisin että iltaisin.

Puutarha. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Kävelymatka ravintoloihin, kauppohin ja supermarketteihin. Hyvät bussiyhteydet Hanian kaupunkiin. Vastaanotto on avoinna aamusta iltaan. Läpikulkuliikennettä, joka voi tuntua häiritsevältä huoneistoissa, jotka eivät sijaitse ranta-/allasrakennuksissa.

Ateriat

Ei aterioita. Aamiainen lisämaksusta.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Pienet ja viihtyisät hotellit

  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Paljon palaavia asiakkaita
  • Yksilöllinen palvelu ja kodikas ilmapiiri