Kaksio

Kaksioita, joissa on erillinen makuuhuone ja yhdistetty makuuhuone ja minikeittiö. Pullo viiniä, pullo vettä ja kylpytakki ja -tossut. Kaikissa huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin. TV, jossa skandinaavisia kanavia. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke, maaparveke tai terassi. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 54 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle

Kaksio ranta-/allasrakennuksessa

Kaksioita ranta-/allasrakennuksessa. Makuuhuone sekä yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Huoneissa on pullo viiniä ja vettä sisäänkirjautumisen yhteydessä. Keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittiövarustelu. Tv. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke, osassa merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Siivous 6 krt/vk.

Huonekoko: Noin 54 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Yksiö

Viihtyisästi sisustettuja yksiöitä, joissa on yhdistetty makuuhuone ja minikeittiö istuinryhmällä. Pullo viiniä, pullo vettä ja kylpytakki ja -tossut. Kaikissa huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin. TV, jossa skandinaavisia kanavia. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke, maaparveke tai terassi. Siivous 6 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 35 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Yksiö ranta-/allasrakennuksessa

Viihtyisästi sisustettuja yksiöitä ranta-/allasrakennuksessa. Yhdistetty makuuhuone ja minikeittiö, jossa istuinnurkkaus. Huoneissa on pullo viiniä ja vettä sisäänkirjautumisen yhteydessä. Keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittiövarustelu. Tv. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke, osassa merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Siivous 6 krt/vk.

Huonekoko: noin 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.