Kaksio

Kaksioita, joissa parveke, maaparveke tai terassi. Erillinen makuuhuone ja yhdistetty makuuhuone ja minikeittiö. Pullo viiniä, pullo vettä ja kylpytakki ja -tossut. Kaikissa huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin. TV satelliittikanavilla. Silitystarvikkeet. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 54 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle

Kaksio ranta-/allasrakennuksessa

Kaksioita ranta-/allasrakennuksessa parvekkeella, osassa merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Makuuhuone sekä yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Huoneissa on pullo viiniä ja vettä sisäänkirjautumisen yhteydessä. Keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittiövarustelu. TV satelliittikanavilla. Silitystarvikkeet. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 54 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Yksiö

Viihtyisästi sisustettuja yksiöitä, joissa parveke, maaparveke tai terassi. Yhdistetty makuuhuone ja minikeittiö istuinryhmällä. Pullo viiniä, pullo vettä ja kylpytakki ja -tossut. Kaikissa huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin. TV satelliittikanavilla. Silitystarvikkeet. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 35 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Yksiö, ranta/allasrakennus

Viihtyisästi sisustettuja yksiöitä ranta-/allasrakennuksessa, joissa parveke, osassa merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Yhdistetty makuuhuone ja minikeittiö, jossa istuinnurkkaus. Huoneissa on pullo viiniä ja vettä sisäänkirjautumisen yhteydessä. Keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittiövarustelu. TV satelliittikanavilla. Silitystarvikkeet. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.