Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,6 10:stä Perustuu 253 arvioon
Kokonaisuus
 
8,6 / 10
Puhtaus
 
9,0 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,6 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,3 / 10
Huone/huoneisto
 
8,3 / 10
Palvelu
 
9,1 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Siisteys
-

Vahvistettu asiakas: 2024-06-08


10 10:stä

+
Huoneiston sijainti täydellinen, kaksi parveketta merelle päin. Henkilökunta ystävällistä
-

Vahvistettu asiakas: 2024-06-01


9 10:stä

+
Huone oli yksiöksi sopivan tilava ja keittiössä oli minimihyvä varustelu ja toimivat siistit keittimetym. Siisteys kaikin puolin hyvä ja mahtavaa, kun oli hotellin puolesta allaspyyhkeet + sisätossut ja kylpytakki++ Uima-allas ja lähialue tuoleineen nurmialueella olivat hyviä ja näytti ihmiset viihtyvän merenrannan tuoleillakin. Rannassa oli 20 m sivulle hyvä hiekkapohjainen paikka mennä uimaan. Aamupala oli hinta/laatusuhteeltaan tosi hyvä ja monipuolinen. Päivittäin oli jotain pientä muutosta ja tilaamalla sai kolmea erilaista munakasta, tai keitetyn munan ilman lisähintaa. Tarjoilija oli aamuisin täysi kymppi. Hotelli on hyvällä paikalla. Henkilökunta oli hyvin ystävällistä ja auttavaista. Ravintolan ruoka oli myös tosi hyvää kahden illan kokemuksella ja palvelu ystävällistä. Hotellin wifi toimi yllättävän hyvin.
-
Sänky saisi olla vähän pehmeämpi. 5 cm petari auttaisi varmaan riittävästi. Harmittavaa, että hinnat näyttää nousevan ensi vuonna huomattavasti ja meille liikaa. Katsottiin ens vuoden touko- kesäkuun tienoolta kahden viikon lomaa aamupaloilla, niin hinta oli 2800-2900 €

Vahvistettu asiakas: 2023-10-15


10 10:stä

+
Sijainti lähellä merta oli täydellistä. Palvelu hyvää. Ihanaa kun tiskit tiskattiin päivittäin ja siisteys oli hyvä.
-
Altaan vesi oli kylmää mikä oli iso pettymys.

Vahvistettu asiakas: 2023-10-08


9 10:stä

+
Sijainti ja ravintola
-
Hotellissa ei ollut saatavana kirjallisena tietoa ravintolan, allasalueen ja aamupalan aikatauluista. Kysyttäessä kyllä kerrottiin.

Vahvistettu asiakas: 2023-10-08


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-10-08


9 10:stä

+
Todella ystävällinen henkilökunta hotellilla ja hotellin vieressä olevassa Olive Tree ravintolassa joka luo sen plussan viihtyvyydelle. Rannan läheisyys. Kylpytakit ja erilliset allaspyyhkeet.
-
Altaalla paikkojen aikainen varaaminen pyyhkeillä

Vahvistettu asiakas: 2023-09-02


9 10:stä

+
Huoneiston tilat. ystävällisyys
-
Lasten kanssa matkustaessa, olisi lähtöpäivänä ollut mukava saada iltapäiväksi huonelisämaksusta, vain kolmesta tunnista kyse. Hotelli kertoi ettei ole huonetta antaa, täyttä. Meidänkin seurueella oli kaksi huonetta käytössä loman ajan, ei saatu silti huonetta. Seurasimme tuloko hotelille uutta väkeä kolmen tunnin aikan, ei tullut. Se oli pettymys, helpottanut lasten kanssa olisivat saanneet ottaa päiväunet allas alueella se ei onnistunut,

Vahvistettu asiakas: 2023-07-22


9 10:stä

+
Sänky hyvä ja huone tilava
-
Tulo tilanteessa kertoa missä tilassa on aamiainen. Liikenteen melu aika häiritsevä öisin

Vahvistettu asiakas: 2023-07-22


8 10:stä

+
Huoneen koko, parveke, ilmastointi ja suihkussa tuli vettä.
-
Suihkukoppi oli pieni. Siivous oli olematonta ja huonoa. Palvelu töykeää.

Vahvistettu asiakas: 2023-07-01


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Rania -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

89% matkustajista suositttelee

86 arvostelua
Erinomainen
 
40
Erittäin hyvä
 
37
Hyvä
 
7
Ei kovin hyvä
 
2
Huono
 
0

Viimeisimmät 5 arviota

23.6.2018

Kirjoittanut piajarvenp Ii, Suomi

Rentouttava loma

Ihana, pieni ja rauhallinen hotelli meren rannalla. Erittäin ystävällinen henkilökunta ja hyvä palvelu. Hyvä aamupala Olive Tree -ravintolassa. Siistit huoneet ja yleiset tilat, keittiövarustus riittävä.

 
1.9.2023

Kirjoittanut Torben A Greve, Tanska

Det er lige til afslapning og sol ingen kamp om solsengen, god mad i the oliven træ både morgen og aften

Dejlig værelse med det hele,personalet helt i top, afslapning og ro ingen støj dejlig pool og poolbar med god service og udvalg kommer helt sikkert igen næste år på samme tid for her er sol i lange baner, rengøringen er helt i top. Vi fik en serdeles dejlig velkomst med en dejlig drink og blev ført til vores værelse, alt i alt ikke noget at klage over

 
11.9.2021

Kirjoittanut emrekurubas Helsinki, Suomi

Poor isolation

Very poor isolation in the rooms makes sleeping almost impossible after 07.00. Either cleaners cleaning the lobby, or other guests moving in their room is easy to hear from the bed. Also internet connection is quite poor outside the lobby.

 
20.7.2021

Kirjoittanut tirilosmo Norja

Good

Nice and clean hotel, nice staff. Got a bottle of red wine when we arrived. Wish we could’ve got 2 roomcards though and an extra set of towels. Better than expected due to the price. Good location, between Agia Marinq and Platanias. Would come back here.

 
19.10.2019

Kirjoittanut Finnish_traveller878 Hyvinkää, Suomi

Small and nice hotel

Well situated, on the beach and next to center. Suberb breakfast at Olive Tree. Would recommend the sea view room, specious with great view. Near very good restaurants, Pirgos, Cugini, Almera. Rent a car and investigate the island.