Costas & Christina

  • Aivan rannalla
  • Kävelyetäisyys keskustaan
  • Huoneisto merinäköalalla
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Perheystävällisessä huoneistohotellissa Costas & Christina sinua odottaa ihana loma hyvällä sijainnilla Plataniaksessa. Hotelli sijatisee aivan rannalla lyhyen kävelymatkan päässä keskustasta, jossa on ravintoloita, baareja ja putiikkeja. Varaa kaksio merinäköalalla ja nauti meren kohinasta omalla parvekkeella.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-2 hengelle. Kaksioita 1-4 hengelle. Kolmioita 2-4 hengelle. Kolmioita kahdessa kerroksessa 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Rauhallinen sijainti, hyvä allas/allasbaari, hyvät pizzat
Katso kaikki arvostelut

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 450 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Costas & Christina on viihtyisä huoneistohotelli aivan rannalla Plataniaksen keskustassa. Allasalueella on allas erillisellä osiolla lapsille sekä muutamia aurinkotuoleja ja  -varjoja. Altaan päädyssä on allasbaari, josta voit tilata raikkaita juomia. Ranta sijaitsee hotellin edustalla, täällä aurinkotuolit ja -varjot lisämaksusta.

Plataniaksen keskustaan on vain lyhyt kävelymatka, mistä löydät ravintoloita, baareja ja putiikkeja. Mikäli haluat tutustua Kreetaan autolla, on hotellilla pysäköintimahdollisuus. Paikallisliikennettä hotellin ulkopuolella. Hotellin vastaanotolla rajoitetut aukioloajat.

Ateriat

Ei aterioita.

Hyvä tietää

Vastaanotossa ei ole aina henkilökuntaa. Mikäli sinulla herää mieleesi kysymyksiä koskien hotellia lomasi aikana, voit olla yhteydessä allasbaarin tai hotellin ravintolan Arokarian henkilökuntaan.

Lentokenttäkuljetus pysähtyy noin 100 metrin päähän hotellilta päätiellä. Merelle päin kuljettaessa sijaitsee hotelli pienellä sivukadulla oikealla ennen Indigo Marea.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.