Kaksio

Raikkaita ja viihtyisiä kaksioita parvekkeella, joista osasta merinäköala. Erillinen makuuhuone sekä yhdistetty olohuone ja keittiö. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Kaikissa huoneistoissa on keittiolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittovarustus. Vedenkeitin ja mikroaaltouuni. Tv. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme suihkulla ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Kolmio

Kolmioita, joissa suuri parveke pohjoispuolella, pieni parveke eteläpuolella. Kaksi erillistä makuuhuonetta sekä yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittovarustus. Vedenkeitin ja mikroaaltouuni. Tv. Maksuton wifi, ilmastointi (olohuoneessa) ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kaksi kylpyhuonetta, joissa toisessa istuinamme ja toisessa tavallinen amme sekä wc. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-6 hengelle.

Kolmio kahdessa kerroksessa

Kolmio kahdessa kerroksessa, jossa neljä parveketta (kaksi pohjoispuolella ja kaksi eteläpuolella). Kaksi erillistä makuuhuonetta sekä yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Erilliset vuoteet jokaisessa makuuhuoneessa. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittovarustus. Vedenkeitin ja mikroaaltouuni. Tv. Maksuton wifi, ilmastointi (yksi yläkerrassa, toinen alakerrassa) ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kaksi kylpyhuonetta, pienin kylpyammein ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Yksiö

Raikkaita yksiöitä jaetulla ulkotilalla. Yhdistetty makuuhuone ja minikeittiö. Kaikissa keittiöissä keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittovarustus. Vedenkeitin ja mikroaaltouuni. Tv. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.