Kaksio

Raikkaita ja viihtyisiä kaksioita erillisellä makuuhuoneella sekä yhdistetyllä olohuoneella ja keittiöllä. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Kaikissa huoneistoissa on keittiolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittovarustus. Vedenkeitin ja mikroaaltouuni. Tv. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme suihkulla ja wc. Parveke, osassa merinäköala. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: Kaksio 1-4 henkeä.

Kolmio

Kolmioita, joissa kaksi erillistä makuuhuonetta sekä yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittovarustus. Vedenkeitin ja mikroaaltouuni. Tv. Maksuton wifi, ilmastointi (olohuoneessa) ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kaksi kylpyhuonetta, joissa toisessa istuinamme ja toisessa tavallinen amme sekä wc. Suuri parveke pohjoispuolella, pieni parveke eteläpuolella. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-6 henkeä.

Kolmio kahdessa kerroksessa

Hotellilla on yksi kolmio kahdessa kerroksessa. Kaksi erillistä makuuhuonetta sekä yhdistety olohuone ja minikeittiö. Keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittovarustus. Vedenkeitin ja mikroaaltouuni. Tv. Maksuton wifi, ilmastointi (yksi yläkerrassa, toinen alakerrassa) ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kaksi kylpyhuonetta, pienin kylpyammein ja wc. Neljä parveketta: 2 pohjoispuolella ja 2 eteläpuolella. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-4 henkeä.

Yksiö

Raikkaita yksiöitä yhdistetyllä makuuhuoneella ja minikeittiöllä. Kaikissa keittiöissä keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittovarustus. Vedenkeitin ja mikroaaltouuni. Tv. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Jaettu ulkotila. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-2 henkeä.