Kokemuksia Melina Beach -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,3 10:stä Perustuu 285 arvioon
Kokonaisuus
 
8,3 / 10
Puhtaus
 
9,3 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,2 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,4 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,6 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,5 / 10
Huone/huoneisto
 
8,2 / 10
Palvelu
 
8,5 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
Super henkilökunta, sijainti
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-08


10 10:stä

+
Sopivan pieni ,siisteys ja eritäin mukava henkilökunta. Erityisesti siistijät ja huoltomies Pedro.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-09-11


7 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-08-28


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-08-07


8 10:stä

+
Ystävällinen henkilökunta
-

Vahvistettu asiakas: 2022-07-31


10 10:stä

+
Sijainti rannan ja keskustan tuntumassa sekä henkilökunta. Huoneistossa tilavuus ja siisteys
-

Vahvistettu asiakas: 2022-06-19


10 10:stä

+
Ihana, rauhallinen tunnelma, aamiaisbuffetissa sai valita mitä kokki laittaa ja se tuotiin pöytään, sijainti täydellinen: ranta, allas, keskusta, kaikki lähellä. Suuri huoneisto ja erittäin korkeat huoneet
-
Ei parannettavaa

Vahvistettu asiakas: 2021-10-23


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2021-10-10


10 10:stä

+
Näköala merelle
-

Vahvistettu asiakas: 2021-10-03


9 10:stä

+
Siisteys
-

Vahvistettu asiakas: 2021-10-01


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Melina Beach -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

66% matkustajista suositttelee

135 arvostelua
Erinomainen
 
68
Erittäin hyvä
 
40
Hyvä
 
19
Ei kovin hyvä
 
4
Huono
 
4

Viimeisimmät 5 arviota

20.9.2018

Kirjoittanut KarvinenM Tampere, Suomi

Rauhallinen paikka meren äärellä

Mukava hotelli ja rauhallinen ilmapiiri. Sijainti on loistava, meri lähellä ja kaikki Plataniaksen palvelut muutaman sadan metrin säteellä. Lasten kanssa matkustaville hyvä valinta tilavien huoneistojen ja keskeisen sijainnin vuoksi. Henkilökunta oli ystävällistä ja avuliasta. Hotellin taso vastaa hyvin matkatoimiston määrittelemää luokitusta. Voisimme majoittua tänne toistekin.

 
23.8.2016

Kirjoittanut maarit149 Turku, Suomi

Melina ❤

Oltiin ystäväperheen ja poikani perheen kanssa jo 3 kerta samassa hotellissa. Huoneet olivat kivat varsinkin meidän kaksio heti respan ja uimaaltaan vieressä. Henkilökunta tunsi ja halasivat kun tultiin, ihana vastaanotto. Alle 3 vuotias kun oli mukanamme sai erityisesti hyvää kohtelua tarjoilijoilta ja mukavalta siivoojalta. Patjat tyynyt ym uusittu ja oli hyvä nukkua. Ainut miinus kun ei saatu lämmintä vettä ainakaan 3 päivään. Ja suomea opetteleva tarjoilija oli välillä rasittava. Ruoka hyvää nii kuin aina ennenkin olihan se paras kokki viellä sama 😙 huippu mukava samoin rantaravintolan tuttu miestarjoilija ja allasbaarin ihana mies tutut aikaisemmilta vuosilta. Jos kreetalle viellä matkustan palaan takuulla melinaan. Siisti mukava huoneistohotelli lähellä kaikkea 👍👍👍

 
18.8.2016

Kirjoittanut Erik H Salo, Suomi

Keskeinen sijainti ja hyvä hotelli

Sijaitsee hyvällä paikalla Plataniaksessa keskustan ja rannan välissä. Vuokra autollekin löytyi oma parkkipaikka. Henkilökunta oli ainakin meille ystävällistä, ja ottivat asiallisesti vastaan huomautuksen epäkohdasta, joka liittyi pesuhuoneen tulvivaan lattiakaivoon. Kannattaa aina muistaa että ystävällisyys ja kiitos ei maksa mitään kun esittää pyyntöjä. Huone oli toisessa keroksessa, erillisellä toisen kerroksen makuuhuoneella. Jääkaapi ja liesi uusia. Ilmastointi(2kpl) toimi hienosti, ja kokemustemme perusteella niistä ei kannata tinkiä ainakaan kuumaan aikaan! Ilmainen hyvin toimiva Wi-fi. Siivous hoidettiin asiallisesti ja pyyhkeet vaihdettiin. Sängyt hyvät ja kunnon tyynyt. Allasalue hyvä joskin hieman pieni. Ranta hyvä ja luhyt matka. Rantaravintola tarjoilee hyvää lounasta ja iltapalaa, parasta grillattua fetaa! Loma oli onnistunut myös majoituksen osalta! Viereiselle Nemo rantaravintolalle myös erityiskiitos hyvästä ruuasta!

 
16.12.2015

Kirjoittanut heman81 Vantaa, Southern Finland, Finland

Perheen kanssa toistamiseen Kreetalla =)

Melina beach hotelli valloitti varatessa hinnallaan. Oli hotelli toki myös houkuttelevan näköinen muutenkin sekä lyhyt etäisyys rannasta tuntui ihanalta. Perille päästyämme oli lievää sotkua huoneen saamisessa, istuimme hotellin allasbaarissa lomamme ensimmäisen tunnin. Lapsia ei haitannut, pääsi heti uimaan! Palvelu paikassa oli ystävällistä, välillä tosin tuntui ettei asiakas voinut olla oikeassa ja se kyllä näytettiin. Kyseessä oli rikkoutunut jääkaappi, josta meille ei ensin kerrottu, kunnes se alkoi uudestaan temppuilla ostostemme ollessa jo sisällä kaapissa...Apua saatiin kyllä välittömästi, joskin hieman pitkin hampain. Kiire tuntui siivojilla olevan kohtuuttoman kova. Ymmärrän että tyhmän turistin ymmärtämättömyys jääkaapin suhteen oli aikaa vievää ja ylimääräistä. Mutta lomalla kun oltiin ongelmat eivät saaneet missään kohtaa kohtuuttomia mittasuhteita. Kreikkalainen ilta oli mukava lisä lomaan hotellin omalla rantaravintolalla, jossa kävimme muutaman kerran muutenkin nauttimassa tarjonnasta. Suosittelen varsinkin rantavälipalapaikaksi =) Jos nyt vielä vähän nurinaa muista kanssa lomailijoista, hotellin oli täynnä allastuoli-varaajia. Saattoivat vaan sattua kohdallemme. Vietimme siis paljon aikaa rannalla! Jos haluaa keskeisen sijainnin kauppojen ja rannan suhteen, on tämä hotelli ihan jees valinta.

 
25.9.2014

Kirjoittanut maarit149 Turku, Suomi

erittäin hyvä hotelli hyvällä paikalla.

ollaan oltu 2013 heinäkuussa ja 2014 elokuussa. hyvä hotelli, edullinen , lähellä keskustaa ja kaikkea. erittäin ystävällinen henkilökunta varsinkin rantabaarissa. hyvä kokki tekee hyvää ruokaa. ei moittimista :) suosittelen . ainut huonopuoli oli huono suihku... ja kolmiossa olisi saanut olla 2 wc/ kylppäriä. 5 ihmistä samassa huoneistossa niin varsinkin aamuisin oli ruuhkaa :) ja jääkaappi olisi saanut olla tilavampi kun sinne ei mahtunut kunnolla kaikkien ruuat ja juomat. muuten paikka oli aivan ihana. ja ympäristö siisti ja puhdas.