Kaksikerroksinen kaksio

Viihtyisiä kaksikerroksisia kaksioita parvekeella ja rajoitetulla merinäköalalla. Parvekkeiden koko vaihtelee. Makuu- ja kylpyhuone yläkerrassa. Lisävuodemahdollisuus vuodesohavasta. Kaikki huoneistot ovat valoisia ja avaria. Pieni keittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv satelliittikanavilla. Veden- ja kahvinkeitin. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Hiustenkuivain. Kaksi kylpyhuonetta, yläkerrassa kylpyamme. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 36-39 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Kaksikerroksinen kolmio

Viihtyisiä kaksikerroksisia kolmioita. Parveke, joiden koko vaihtelee. Kaikki huoneistot ovat valoisia ja avaria. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Yläkerrassa on yksi makuuhuone ja kylpyhuone, alakerrassa on yksi makuuhuone, yksi kylpyhuone ja olohuone. Kierreportaat yläkertaan. Huoneistoissa on pieni keittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv satelliittikanavilla. Veden- ja kahvinkeitin. Maksuton ilmastointi, wif ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kaksi kylpyhyonetta (yksi molemmissa kerroksissa), jossa kylpyamme ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 57 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-6 hengelle.

Kaksio

Viihtyisiä kaksioita parvekkeella, maaterassilla tai maaparvekkeella, joiden koko vaihtelee. Osassa huoneistoja on rajoitettu merinäköala tai allasnäköala. Erillinen makuuhuone. Lisävuodemahdollisuus vuodesohavasta. Kaikki huoneistot ovat valoisia ja avaria. Pieni keittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv satelliittikanavilla. Veden- ja kahvinkeitin. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 36-39 neliötä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle

Kaksio alennetulla maatasolla

Viihtyisiä kaksioita alennetulla maatasolla, joissa maaparveke (koko vaihtelee) ja allasnäkymä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohavasta. Kaikki huoneistot ovat valoisia ja avaria. Pieni keittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv satelliittikanavilla. Veden- ja kahvinkeitin. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 36-39 neliötä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Kolmio

Viihtyisiä kolmioita parvekkeella tai maaparvekkeella, joiden koko vaihtelee. Osasta rajoitettu merinäköala. Kaikki huoneistot ovat valoisia ja avaria. Lisävuodemahdollisuus vuodesohavasta. Kuusi porrasta osaan huoneistoja. Huoneistoissa on pieni keittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv satelliittikanavilla. Veden- ja kahvinkeitin. Maksuton ilmastointi, wifi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 42-44 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle/2-6 hengelle.

Yksiö

Viihtyisiä yksiöitä parvekkeella tai maaparvekkeella, joiden koko vaihtelee. Osassa huoneistoja on rajoitettu merinäköala, osasta näkymä altaalle. Lisävuodemahdollisuus vuodesohavasta. Pieni keittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv satelliittikanavilla. Veden- ja kahvinkeitin. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 23-28 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Yksiö, alennettu maataso

Viihtyisiä yksiöitä alennetulla maatasolla. Maaterassi tai maaparveke allasnäkymällä. Ulkotilojen koko vaihtelee. Lisävuodemahdollisuus vuodesohavasta. Kaikki huoneistot ovat valoisia ja avaria. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv satelliittikanavilla. Veden- ja kahvinkeitin. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 25-28 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.