Kaksikerroksinen kaksio

Viihtyisiä kaksikerroksisia kaksioita, makuu- ja kylpyhuone yläkerrassa. Lisävuodemahdollisuus vuodesohavasta. Kaikki huoneistot ovat valoisia ja avaria. Pieni keittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv satelliittikanavilla. Veden- ja kahvinkeitin. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Hiustenkuivain. Kaksi kylpyhuonetta, yläkerrassa kylpyamme.. Parveke, rajoitettu merinäköala. Parvekkeiden koko vaihtelee. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 36-39 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Kaksikerroksinen kolmio

Viihtyisiä kaksikerroksisia kolmioita. Kaikki huoneistot ovat valoisia ja avaria. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Yläkerrassa on yksi makuuhuone ja kylpyhuone, alakerrassa on yksi makuuhuone, yksi kylpyhuone ja olohuone. Kierreportaat yläkertaan. Huoneistoissa on pieni keittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv satelliittikanavilla. Veden- ja kahvinkeitin. Maksuton ilmastointi, wif ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kaksi kylpyhyonetta (yksi molemmissa kerroksissa), jossa kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, joiden koko vaihtelee. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 57 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-6 hengelle.

Kaksio

Viihtyisiä kaksioita, joissa erillinen makuuhuone. Lisävuodemahdollisuus vuodesohavasta. Kaikki huoneistot ovat valoisia ja avaria. Pieni keittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv satelliittikanavilla. Veden- ja kahvinkeitin. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, maaterassi tai maaparveke, joiden koko vaihtelee. Osassa huoneistoja on rajoitettu merinäköala tai allasnäköala. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 36-39 neliötä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle

Kaksio

Viihtyisiä kaksioita, joista osa on kaksikerroksisia ja muutama sijaitsee maanpinnan alapuolella. Lisävuodemahdollisuus vuodesohavasta. Kaikki huoneistot ovat valoisia ja avaria. Pieni keittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv satelliittikanavilla. Veden- ja kahvinkeitin. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Maaparveke (koko vaihtelee) allasnäkymällä. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 36-39 neliötä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle

Kolmio

Viihtyisiä kolmioita. Kaikki huoneistot ovat valoisia ja avaria. Lisävuodemahdollisuus vuodesohavasta. Kuusi porrasta osaan huoneistoja. Huoneistoissa on pieni keittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv satelliittikanavilla. Veden- ja kahvinkeitin. Maksuton ilmastointi, wifi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai maaparveke, joiden koko vaihtelee. Osasta rajoitettu merinäköala. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 42-44 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle/2-6 hengelle.

Yksiö

Viihtyisiä yksiöitä, osa huoneistoissa maanpinnan alapuolella. Lisävuodemahdollisuus vuodesohavasta. Pieni keittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv satelliittikanavilla. Veden- ja kahvinkeitin. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, maaterassi tai maaparveke, joiden koko vaihtelee. Osassa huoneistoja on rajoitettu merinäköala, osasta näkymä altaalle. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 23-28 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle

Yksiö, alennettu maataso

Viihtyisiä yksiöitä alennetulla maatasolla. Lisävuodemahdollisuus vuodesohavasta. Kaikki huoneistot ovat valoisia ja avaria. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv satelliittikanavilla. Veden- ja kahvinkeitin. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Maaterassi tai maaparveke, joiden koko vaihtelee. allasnäkymällä. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 25-28 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.