Porto Platanias Village

  • Keskeinen sijainti
  • Lähellä rantaa
  • Valitse useista altaista
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Porto Platanias Village on suosittu ja pidetty hotelli. Plataniaksen keskusta on nurkan takana ja hiekkaranta on muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Remontoidut huoneistot, ravintola, leikkipaikka ja mukava allasalue. Maksuton wifi huoneistoissa ja yleisissä tiloissa. Hotelli on loistava vaihtoehto, kun etsit helppoa All Inclusive -lomaa!


Huonetyyppi

Superior-yksiöitä 2-3 hengelle. Superior-kaksioita 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Terassimme oli hyvällä paikalla
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 279 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 200 m
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Porto Platanias Village, aikaisemmalta nimeltä Jasmine Village, muistuttaa kreikkalaista kylää. Täällä vietät lomaa kauniissa ja viihtyisässä hotelli ympäristössä, missä on paljon välimerellistä kasvillisuutta. Porto Platanias Villagessa asut keskeisellä paikalla Plataniaksessa mukavissa huoneistoissa. Hotellissa on uusi ravintola, jossa tarjoillaan All Inclusiven ateriat. Altaan läheisyydessä on lisäksi baari, jossa tarjoillaan virvokkeita sekä pientä purtavaa päivän aikana. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja allasalueella, rannalla aurinkotuolit ja -varjot lisämaksusta. Allaspyyhkeet noudettavissa hotellin supermarketista.

Hotellin vieraana sinulla on käytössäsi naapurihotelli Porto Platanias Resortin palveluita, kuten uima-allas, lastenkerho ja spa (osa palveluista lisämaksusta). Ilmainen wifi yleisissä tiloissa. Ilmainen pöytätennis. Biljardi, pelihuone lisämaksusta. Pesulapalvelu lisämaksusta. Lähellä rantaa, tavernoja, baareja ja kauppoja. Liikenteen ja läheisten baarien äänet saattavat kuulua osaan huoneistoja. Hotellialueella on portaita ja korkeuseroja. Vastaanotto avoinna 8:00-00:00. Yöllä sisäänkirjautuminen tehdään Porto Platanias Beach & Spassa, jossa vastaanotto on avoinna vuorokauden ympäri.

Ateriat

Yksiöt, superior -yksiöt sekä superior -kaksiot: All Inclusive.

Yksiöt, aamiainen: Aamiaispöytä. Puolihoito tai All Inclusive lisämaksusta.

All Inclusive

-Aikainen mannermainen aamiainen, klo 4.00–7.30. Varaus tehtävä ennakkoon edellisenä päivänä klo 20.00 mennessä. -Aamiaispöytä, klo 7.30–10.00. -Lounaspöytä, klo 12.30–14.30. Mahdollisuus tilata picnic-lounaskori viimeistään edellisenä päivänä klo 20.00 mennessä. -Illallispöytä, klo 18.30–21.00. Edellytetään siistiä pukeutumista, miehillä pitkät housut. -Välipalaa (voileipiä, pizzapaloja, hedelmiä, leivonnaisia ja jäätelöä), klo 10.30–12.30. -Iltapäiväkahvia ja -teetä, leivonnaisia, jälkiruokia ja jäätelöä, klo 15.00–17.00. -Iltapalaa ja keittoa, klo 23.00–24.00. -Myöhäisen sisäänkirjautumisen yhteydessä tarjoillaan välipalaa ja yksinkertaisia annoksia hotellin Porto Platanias Beach baarissa. -Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 10.30–23.30.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamiseksi on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöpäivänä klo 12.00 asti.<

All Inclusive aamiainen, snacksit, lounas, illallinen ja juomat voidaan nauttia myös Porto Platanias Beach & Spassa tietyissä paikoissa. Lounaalle ja illalliselle pöytävaraus tulee tehdä päivää ennen.

Hyvä tietää

Rannalle mentäessä on ylitettävä tie. Mikäli hotelliin saavutaan yöaikaan (00.00-08.00), tapahtuu sisäänkirjautuminen naapurihotelli Porto Platanias Beachissa.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.