Kokemuksia Porto Platanias Village -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,4 10:stä Perustuu 262 arvioon
Kokonaisuus
 
8,4 / 10
Puhtaus
 
8,6 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,3 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,3 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,1 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,5 / 10
Huone/huoneisto
 
8,2 / 10
Palvelu
 
8,5 / 10

Viimeisimmät arviot


7 10:stä

+
-
Ruoka oli mautonta ja grillatut ruuat oli paistettu korpuiksi.meillä oli all inklusive

Vahvistettu asiakas: 2021-10-01


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2021-08-22


9 10:stä

+
-
All Inclusive pitäisi olla voimassa koko loman, eikä niin että se loppuu lähtöpäivänä klo 12. Tässäkin tapauksessa saavuimme kohteeseen vasta 22 ja lähtö oli klo17. Tarkoittaa siis sitä, että jouduimme syömään lounaan omakustanteisesti.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-05


9 10:stä

+
Terassimme oli hyvällä paikalla
-

Vahvistettu asiakas: 2019-10-04


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-28


7 10:stä

+
Allasbaari.
-
Parisänkyjä huoneisiin.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-21


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-08-17


9 10:stä

+
Siisti ja viihtyisä ympäristö.
-
ruokaa pitäisi parantaa laadullisesti. Musiikki ravintolassa ja baarissa pitäisi koordinoida ettei baarissa joudu kuuntelemaan kahta eri musiikkia. Muutenkin ns. lounge musiikki ja kansainvälinen pop ei yksistään miellytä. Kreikkalaista musiikkia pitäisi olla ainakin muutaman kerran päivässä, mielellään klassista kansanmusiikkia.

Vahvistettu asiakas: 2019-08-09


7 10:stä

+
Puhdasta
-
Pesuvedet pois wc:n lattialta! Lattiakaato myötämäkeen viemäriin, oli vastamäkeen. Pyyhkeellä piti imeä vettä. Ilmastointikone ei toiminut.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-06


9 10:stä

+
Huoneistomme ne oli rauhallisella kohti. Ei ollut tien vieressä jolloin liikenteenmelu ei haitannut yöllä nukkumista.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-05-30


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Porto Platanias Village -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

54% matkustajista suositttelee

277 arvostelua
Erinomainen
 
105
Erittäin hyvä
 
98
Hyvä
 
43
Ei kovin hyvä
 
23
Huono
 
8

Viimeisimmät 5 arviota

20.5.2018

Kirjoittanut 405tarjam Lahti, Suomi

Ihan huippu hyvä paikka

Hyvä hotelli jossa kaikki toimii. Siistit tilavat huoneet ja todella hyvät pehmeät sängyt. Kunnon peitot ja tyynyt. Suihkusta tuli lämmin vesi mihin aikaan vaan ja pyyhkeet vaihdettiin joka päivä. Aamiainen oli monipuolinen. Lähes tulkoon kaikkea mitä voi aamiaiselle keksiä oli tarjolla. Henkilökunta oli mukavaa ja auttavaista. Allasalue oli riittävän iso ja aurinkovuoteet miellyttäviä. Varmasti menisin uudelleen. Suosittelen vahvasti. Olimme pariskuntana matkalla mutta sopii kaikenikäisille.

 
10.5.2018

Kirjoittanut teroku Kangasala, Suomi

Todella mukava hotelli

Olimme viikon reissulla kahden pienen lapsen kanssa ja meillä oli varattuna kaksio puolihoidolla. Hotelli oli todella siisti ja palvelu pääosin ystävällistä. Ruoka oli ihan ok sekä aamiaisella että buffet-illallisella, ei mitään ihan suuria tunteita herättävää, mutta vatsansa sai aina täyteen. Huone oli kiva ja siisti, isompi lapsi nukkui lisävuoteella ja alle 2v nukkui matkasängyssä. Mielestäni sängyt olivat ihan ok, ei minkäänlaista valittamista. Keittiötilan jääkaappi, vedenkeitin, astiat ym. olivat juuri passelit meille. Hotellin allasalue oli ihan ok, tosin aamuisin aurinkotuolien varaaminen kieltolapuista huolimatta oli ärsyttävää, eikä henkilökunta käynyt pyyhkeitä keräilemässä, vaikka näin sanoivatkin kieltolapuissa. Hotellilta ei ole pitkä matka rannalle ja ravintoloita kauppoja on ihan vieressä (myös ruokakauppoja). Kaikenkaikkiaan todella positiivinen kokemus. Suosittelen lämpimästi etenkin perheille ja voisin palata hotelliin koska tahansa! :)

 
5.5.2018

Kirjoittanut MikeOulu Oulu, Suomi

Pienoinen pettymys

Sängyt oli huonot (kaksi erillistä keskeltä kovin painunutta ja toinen vielä kallellaan-niin kuulemma naapurillakin). Vaikka sänkyjä on arvosteltu palaute sivustolla useasti mitään ei ole tehty asian korjaamiseksi. Luokkaretkeläiset Kreikasta rymysivät kolmena yönä aamuyöstä klo 03 aikaan, asiasta valittaessamme käskettiin soittaa seuraavana yönä securityn numeroon. No eipä tuohonaikaan aamuyöstä alettu soittelemaan olisimme odottaneet että hotellin henkilökunta pitää valvontaa yön hiljaisuudesta rymyävän nuorison vierailun edelleen jatkuessa. Ulko-ovissa ei ole äänieristystä lainkaan, ilmanvaihdon takaava 2 cm rako oven alla. Aamiainen oli keskinkertainen, päivällinen hieman alle sen. Sijainti mukavan keskeinen, parkkialueen käytöstä ja tallelokerosta olisi pitänyt maksaa erikseen. Huoneet siivottiin hyvin päivittäin, kaikki pyyhkeet vaihdettiin joka päivä ei yhden suihkun jälkeen kovin tarpeen tai ekologista. Tuota järkeistämällä saisi lopulta ne sängytkin uusittua.

 
30.4.2018

Kirjoittanut sariahi2018 Joensuu, Suomi

Positiivinen kokemus

Siisti ja kaunis hotelli hyvällä paikalla. Hyvä allasalue, ruoka ja huoneet. Henkilökunta ystävällistä. Voi suositella lapsiperheille,hyvä ja iso leikkipuisto kunnon nurmikolla varustettuna! Lapset otettiin todella hyvin huomioon. Menisin tänne toistekin, en keksi mitään huonoa sanottavaa.

 
4.6.2017

Kirjoittanut 333sarip

Suosittelen lämpimästi

Kaunis hotelli hyvällä paikalla. Huone oli moderni ja pidettiin siistinä + sänky ja petivaatteet oli mukavat nukkua. Aamupala oli erittäin runsas; osa henkilökunnasta siellä kylläkin hieman nuiva ja tärkeilevä. Allasalue oli kaunis ja aurinkotuoleja oli riittävästi eikä niitä pahemmin aamuisin varailtu pyyhkeillä. Alueella ei muuten näkynyt kissoja, mutta Villagen "omalla kissalla" oli 5 pentua, joita täytyi aina ohi kulkiessa ihastella. Sisarhotellin (Porto Platanias Beach&Spa) palveluita olisi voinut käyttää, mutta minun tuli ainoastaan kuljettua hotellin läpi rannalle. Hellepäivinä siellä oli aurinkotuolit nopeasti varattuina. Yksi tuoli maksoi 4€. Rannalla oli pieni "kioski", mistä sai ostaa ainakin juomisia sekä jäätelöä. Ranta oli siisti. Kaiken kaikkiaan miellyttävä kokemus. Menisin kyseiseen hotelliin uudelleeen.