Sonio Beach

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Viihtyisä Sonio Beach on perheomisteinen huoneistohotelli rannan vierellä Plataniaksessa. Hotellilla on suosittu ravintola ja täällä majoitut lähellä Plataniaksen monipuolisia palveluita.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-2 hengelle/1-3 hengelle. Kaksioita 2-4 hengelle. Kolmioita 2-6 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

9,4 10:stä
Perustuu 9 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 242 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Huoneistohotelli Sonio Beachilla on allasalue muutamilla maksuttomilla aurinkotuoleilla ja -varjoilla. Allas on pienehkö ja täällä on lisäksi noin 0,65 metriä syvä osio lapsille. Pyyhepalvelu lisämaksusta. Allas-/rantabaari, jossa tarjoillaan juomia ja välipaloja. Hotellin edustalla olevalla ranta koostuu hiekasta ja pikkukivistä. Rannalla tarjolla vesiurheilulajeja lisämaksusta korkeasesongin aikaan.

Hotellilla on pidetty ravintola, joka vie ajatukset Mamma Mia-elokuvaan sinisine tuoleine ja kauniine sisustuksineen. Täällä syöt hyvin ja nautit kauniista rantanäkymistä. Ravintolassa tarjoillaan sekä lounasta että illallista.

Hieno puutarha ja perheomisteinen minimarket. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Ulkoilmapysäköinti, rajoitettu määrä pysäköintipaikkoja. Vastaanotto rajoitetuin aukioloajoin. Mikäli vastaanotossa ei ole henkilökuntaa, auttaa ravintolan ja minimarketin henkilökunta mielellään. Paikallisliikennettä, joka voidaan kokea häiritsevänä osassa huoneita.

Ateriat

Ei aterioita.

Hyvä tietää

Portaita osaan huoneistoja ( ei hissiä). Kaikissa huoneistoissa on parveke, joka sijaitsee puolikerrosta ylhäällä tai alhaalla.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus