Sonio Beach

apollo mondo local
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Sofia ja hänen puolisonsa Stathis toivottavat sinut tervetulleeksi viehättävään Sonio Beachiin. Hotellilla on pieni allas ja suosittu ravintola, jonka maukas ruoka ja suloinen sisustus on kuin suoraan Mamma Mia -elokuvasta. Sonio Beach on osa Apollo Mondo Local-hotellejamme, joihin kuuluu hotelleja paikallisella vivahteella ja korkealla asiakastyytyväisyydellä.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-2 hengelle/1-3 hengelle. Kaksioita 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta/2-4 hengelle/2-5 hengelle, joista 1 lapsi. Kolmioita 2-6 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Hotellin sijainti, huoneisto ylätti koolla ( yksiö ), ihana puutarha, ranta vieressä ja allasalue myös
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 251 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Huoneistohotelli Sonio Beach sijaitsee hyvällä paikalla Plataniaksessa lähellä rantaa ja keskustaa. Hotellilla on allasalue muutamilla maksuttomilla aurinkotuoleilla ja -varjoilla. Allas on pienehkö ja siinä on lisäksi noin 0,65 metriä syvä osio lapsille. Pyyhepalvelu lisämaksusta. Allasbaari, jossa tarjoillaan juomia ja välipaloja.

Maukasta ruokaa yhdessä Plataniaksen parhaista ravintoloista

Hotellilla on pidetty ravintola, joka vie ajatukset Mamma Mia-elokuvaan sinisine tuoleine ja kauniine sisustuksineen. Täällä syöt hyvin ja nautit kauniista rantanäkymistä. Ravintolassa tarjoillaan aamiaista, lounasta ja illallista.

Tietoa hotellista

Sonio Beachissä on Stathiksen veljen Janniksen pitämä minimarket. Maksuton wifi yleisissä tiloissa ja huoneissa. Mikäli haluat tutustua Kreetaan laajemmin vuokraamalla auton, hotellilla on ulkopysäköintialue, jossa on rajoitettu määrä pysäköintipaikkoja. Vastaanotto on auki rajoitetusti. Mikäli vastaanotossa ei ole henkilökuntaa, auttaa ravintolan ja minimarketin henkilökunta mielellään. Hotellin edustalla oleva ranta koostuu hiekasta ja pikkukivistä. Läheinen hotelli tarjoaa rannalla mahdollisuuden lisämaksullisiin vesiurheilulajeihin korkeasesongin aikaan. Paikallisliikennettä, joka voidaan kokea häiritsevänä osassa huoneita.

Lue lisää Apollo Mondo Local -hotelleista.

Ateriat

Ei aterioita.

Hyvä tietää

Portaita osaan huoneistoja ( ei hissiä). Kaikissa huoneistoissa on parveke, joka sijaitsee puolikerrosta ylhäällä tai alhaalla.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Apollo Mondo Local
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Mukava sijainti
  • Hyvät palvelut
  • Maksuton wifi