Kokemuksia Sonio Beach -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,5 10:stä Perustuu 303 arvioon
Kokonaisuus
 
8,5 / 10
Puhtaus
 
9,0 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,6 / 10
Ruoka ja juoma
 
9,0 / 10
Huone/huoneisto
 
8,1 / 10
Palvelu
 
8,8 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
leppoisa turvallinen tunnelma, erinomainen huone ( = sijainti , kaikki toimi )
-
no tiesin kyllä mitä odottaa, olin Sonio Beach ssa yhdeksännen kerran

Vahvistettu asiakas: 2024-06-30


8 10:stä

+
Palvelu hotellissa/terassi ja ilmastointi
-
Huoneistossa oli niukasti hyllyjä/pöytätasoja tavaroille ja työskentelyyn (taidetyöskentelyyn) ja ruokatavaroille ei hyllyjä ns. keittiössä ja vaatekomerossa ei hyllyjä ollenkaan vaatteille ja mekot eivät edes sopineet henkarissa kaappiin (tanko asennettu liian alas) Yksiössä sitten sohva toimi tavaroiden säilytyspaikkana, eikä tuntunut kivalta.

Vahvistettu asiakas: 2024-05-12


8 10:stä

+
Hotelli oli hyvällä sijainnilla ja rauhallinen. Hotellin yhteydessä hyvä ravintola. Huone siivottiin päivittäin ja yleiset tilat olivat myös siistit ja viihtyisät. Sänky oli mukava. Altaan aurinkotuolit olivat mukavat.
-
Huoneen kylpyhuoneessa ja huoneistossa oli tullessa runsaasti pieniä harmittomia mutta inhottavia ötököitä (jonkinlaisia perhos-kärpäsiä). Siivooja kävi ne myrkyttämässä kun mainitsin asiasta, jonka jälkeen niitä ei enää niin paljoa tullut. Kylpyhuone oli aikaa nähnyt ja suihku oli hankalan pieni. Olisi ollut toivottavaa, että huoneessa olisi ollut tiskausväline ja tiskiaine, jotta astiat olisi voinut pestä. Tai vastaavasti siivooja olisi pessyt astiat siivotessaan huonetta (näin ainakin joissain muissa hotelleissa on ollut). Uima-altaan vesi oli vielä kylmää (toukokuun alkupuolella) ja altaalla ei ollut varjoja. Rannalla pääsi varjon alle, mutta rantatuolit olivat maksulliset, 5€/hlö.

Vahvistettu asiakas: 2024-05-12


9 10:stä

+
Keskeinen sijainti lähellä rantaa/tilava ja siisti huoneisto
-
Suojaamaton Wifi, ei tullut käytettyä.

Vahvistettu asiakas: 2023-10-19


6 10:stä

+
Kaunis hotellialue, ystävällinen henkilökunta.
-
Respa oli harvoin auki. Huoneet piti luovuttaa klo 12.00 lähtöpäivänä. Olisimme toivoneet jotain lepohuonetta, mutta meidän piti viettää aikaa respan aulassa.

Vahvistettu asiakas: 2023-10-08


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-10-05


7 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-09-21


8 10:stä

+
Sijainti rannalla, myös kaikki palvelut lähellä. Mukava ja rauhallinen allasalue, aina oli tilaa vaikka pieni olikin.
-
Aamuyöllä hotellille saapuessamme ei ketään ollut vastassa, vastaanottaja oli nukkunut pommiin. Onneksi hetken odoteltuamme hän ilmaantui paikalle. Huoneeseen tuli parvekkeen kautta pieniä muurahaisia.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-21


7 10:stä

+
Tilava ja sängyt erinomaiset
-
Allasalue melko ahdas ja päivävarjot rikki, vain 4 toimivaa.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-07


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-09-03


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Sonio Beach -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

93% matkustajista suositttelee

268 arvostelua
Erinomainen
 
188
Erittäin hyvä
 
60
Hyvä
 
11
Ei kovin hyvä
 
8
Huono
 
1

Viimeisimmät 5 arviota

11.6.2019

Kirjoittanut MatOili Suomi

Paras lomamatkahotelli!

Oltiin kesäkuu 19 eka viikko tässä hotellissa, sijainti on erinomainen lähellä rantaa ja lähellä kaikkea muutakin. Bussit kulkee vierestä, rafloja riittää alueella ja turistikamaa myynnissä. Huone oli studiotyyppinen, siisti ja varustelu kerrankin moitteeton, löytyi kahvinkeitin, mikro, liesi, jääkaappi ja riittävästi astioita. Ilmastointi kuului hintaan ja wifi toimi hyvin koko alueella hotellista rantaan asti. Hotellin omistaja Sofia oli ystävällinen kuten muukin henkilökunta. Ravintolan ruoka oli tosi maukasta, hinta-laatusuhde kohdillaan. Tänne tulisin vastakin, kiitos tästä kokemuksesta! Oili ja Juha

 
2.6.2019

Kirjoittanut TiiaL119 Vantaa, Suomi

Mukava hotelli

Olimme ensimmäisiä asukkaita huhtikuussa. Kaikki oli laitettu valmiiksi ja vastaanotto oli erittäin hyvä! Huone ylitti odotukset. Sijainti myös hyvä, rannan läheisyydessä. Ei päästy kokeilemaan ravintolaa koska oli kiinni sesongin ulkopuolella.

 
17.11.2018

Kirjoittanut tattara

kevään ensimmäinen lento kuopiosta

Ensimmäinen Kreikan matka tehtiin isolla porukalla, oli lapsia ja aikuisia. (9hlö) Hotelli hyvällä paikalla, huoneet mukavan kodikkaat ja siistit, ihana henkilökunta. Tykästyimme Sonioon niin paljon että puolet meidän seurueesta palaa takaisin toukokuussa -19.

 
13.10.2018

Kirjoittanut Eija R

Sesongin viimeisiä viikkoja 2018

Hotelli sijaitsee aivan rannan tuntumassa,hyvällä paikalla.Huoneet juuri remontoitu ja osa huoneista kalustettu uudelleen.Wifi toimi hyvin ja huoneet olivat siistejä. Hotellin kulmalta lähtee linja-auto Haniaan, jos haluaa isomman kaupungin sykkeeseen.Aamupala hotellin ravintolassa rannalla oli riittävä.Suosittelemme ruokailua ko.ravintolassa-etenkin savulohipasta oli erinomaista.

 
5.10.2018

Kirjoittanut karoliina1 Kaarina, Suomi

Ihana hotelli

Erinomainen huoneistohotelli, todella siisti. Lähellä rantaa, rauhallinen, joinakin iltoina musiikki kuului jostain rantaravintolasta. Ollessamme siellä oli aika sateista, ajattelimme mennä syömään hotellin rantaravintolaan. Se oli kuitenkin aika pieni koska ulkotilat eivät olleet käytettävissä, tarjoilija tuli ovelle ja kysyi onko meillä varausta, ei, ja ovi kiinni nenän edestä. Ei kysytty tehtäisiinkö vaikka varaus huomiselle. Lounaalla käytiin 2 kertaa mutta eipä ollut ruuassa kehumista, perusmättöä eli oli hyväkin ettemme päivälliselle sinne päässeet. Kun oli aurinkoisia päiviä niin oli ravintola lähellä kun jäimme hotellin kohdalle rantatuoleihin. Hinta 6€ / 2 tuolia ja varjo. Itse hotelli ja sen kohdalla oleva ranta mahtavia.Erittäin ystävällinen henkilökunta. Kauppa heti pääkadulla, oli helppo noutaa itse aamiaistarvikkeet.