Kaksio

Viihtyisiä kaksioita, joissa on erillinen makuuhuone ja yhdistetty minikeittiö/olohuone. Kaksi parveketta. Parvekkeiden koko vaihtelee.Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa jääkaappi, keittolevyt, mikroaaltuuni, kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Saapumisen yhteydessä huoneistossa on vesipullo. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain lainattavissa vastaanotossa. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä/2-4 henkeä, joista 2 lasta/2-4 henkeä/2-5 henkeä, joista 1 lapsi.

Kolmio

Kolmoita, joissa kaksi erillistä makuuhuonetta ja yhdistetty minikeittiö/olohuone. Kolme parveketta. Parvekkeiden koko vaihtelee. Toinen makuuhuone parivuoteella, toinen kahdella erillisellä vuoteella. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa jääkaappi, keittolevyt, mikroaaltuuni, kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Saapumisen yhteydessä huoneistossa on vesipullo. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain lainattavissa vastaanotossa. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 48 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-6 henkeä, joista 2 lasta.

Superior-kaksio

Superior-kaksioita parvekkeella. Makuuhuone, sekä yhdistetty olohuone/minikeittiö. Parivuode tai erilliset vuoteet. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minikeittiössä jääkaappi, keittolevyt, kahvinkeitin, vedenkeitin, mikro ja yksinkertainen keittiövarustelu. Saapumisen yhteydessä pullo vettä huoneistossa. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain lainattavissa vastaanotosta. Kylpyamme suihkulla ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

  • Superior-kaksiot on remontoitu kesällä 2022, ja niissä on uudet kylpyhuoneet, sängyt ja keittiö.

Huonekoko: noin 50 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle, joista 1 lapsi.

Superior-yksiö, 2 norm. vuodetta

Superior-yksiöitä parvekkeella. Yhdistetty olohuone/makuuhuone/minikeittiö. Parivuode tai erilliset vuoteet. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minikeittiössä jääkaappi, keittolevyt, kahvinkeitin, vedenkeitin, mikro ja yksinkertainen keittiövarustelu. Saapumisen yhteydessä pullo vettä huoneistossa. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain lainattavissa vastaanotosta. Kylpyamme suihkulla ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

  • Superior-yksiöt on remontoitu kesällä 2022, ja niissä on uudet kylpyhuoneet, sängyt ja keittiö.

Huonekoko: noin 25 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/1-3 hengelle.

Yksiö

Viihtyisiä yksiöitä, joissa on yhdistetty makuuhuone/minikeittiö/olohuone. Parveke, koko vaihtelee. Osassa huoneistoja mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa jääkaappi, keittolevyt, mikroaaltuuni, kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Saapumisen yhteydessä huoneistossa on vesipullo. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain lainattavissa vastaanotossa. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 23-27 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 henkeä/1-3 henkeä.