Kaksio

Viihtyisiä kaksioita, joissa on erillinen makuuhuone ja yhdistetty minikeittiö/olohuone. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa jääkaappi, keittolevyt, mikroaaltuuni, kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Saapumisen yhteydessä huoneistossa on vesipullo. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain lainattavissa vastaanotossa. Suihku ja wc. Kaksi parveketta. Parvekeiden koko vaihtelee. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä/2-4 henkeä, joista 2 lasta/2-4 henkeä/2-5 henkeä, joista 1 lapsi.

Kolmio

Kolmoita, joissa kaksi erillistä makuuhuonetta ja yhdistetty minikeittiö/olohuone. Toinen makuuhuone parivuoteella, toinen kahdella erillisellä vuoteella. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa jääkaappi, keittolevyt, mikroaaltuuni, kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Saapumisen yhteydessä huoneistossa on vesipullo. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain lainattavissa vastaanotossa. Suihku ja wc. Kolme parveketta. Parvekkeiden koko vaihtelee. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 48 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-6 henkeä, joista 2 lasta.

Yksiö

Viihtyisiä yksiöitä, joissa on yhdistetty makuuhuone/minikeittiö/olohuone. Osassa huoneistoja mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa jääkaappi, keittolevyt, mikroaaltuuni, kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Saapumisen yhteydessä huoneistossa on vesipullo. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain lainattavissa vastaanotossa. Suihku ja wc. Parveke, koko vaihtelee. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 23-27 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 henkeä/1-3 henkeä.