Kaksio

Viihtyisiä kaksioita, joissa on erillinen makuuhuone ja yhdistetty minikeittiö/olohuone. Kaksi parveketta. Parvekkeiden koko vaihtelee. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa jääkaappi, keittolevyt, mikroaaltuuni, kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Yhdessä asunnossa on kaksi ulko-ovea. Saapumisen yhteydessä huoneistossa on vesipullo. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain lainattavissa vastaanotossa. Hiustenkuivain. Suihku ja wc (yhdessä huoneistossa on kylpyamme). Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä/2-4 henkeä, joista 2 lapsia/2-4 henkeä/2-5 henkeä, joista 1 lapsi.

Kolmio

Kolmoita, joissa kaksi erillistä makuuhuonetta ja yhdistetty minikeittiö/olohuone. Kolme parveketta. Parvekkeiden koko vaihtelee. Toinen makuuhuone parivuoteella, toinen kahdella erillisellä vuoteella. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta ja yhden hengen vuoteesta. Minikeittiö, jossa jääkaappi, keittolevyt, mikroaaltuuni, kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Saapumisen yhteydessä huoneistossa on vesipullo. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain lainattavissa vastaanotossa. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 48 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-6 henkeä, joista 1 lapsi.

Superior-kaksio

Superior-kaksioita parvekkeella. Makuuhuone, sekä yhdistetty olohuone/minikeittiö. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minikeittiössä jääkaappi, keittolevyt, kahvinkeitin, vedenkeitin, mikro ja yksinkertainen keittiövarustelu. Saapumisen yhteydessä pullo vettä huoneistossa. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain lainattavissa vastaanotosta. Hiustenkuivain. Kylpyamme suihkulla ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Superior-kaksiot on remontoitu kesällä 2022, ja niissä on siistityt kylpyhuoneet, sängyt ja keittiö.

Huonekoko: noin 50 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle, joista 1 lapsi.

Superior-kaksio

Superior-yksiöitä parvekkeella. Yhdistetty olohuone/makuuhuone/minikeittiö. Parivuode tai erilliset vuoteet. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minikeittiössä jääkaappi, keittolevyt, kahvinkeitin, vedenkeitin, mikro ja yksinkertainen keittiövarustelu. Saapumisen yhteydessä pullo vettä huoneistossa. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain lainattavissa vastaanotosta. Hiustenkuivain. Kylpyamme suihkulla ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Superior-yksiöt on remontoitu kesällä 2022, ja niissä on uusitut kylpyhuoneet, sängyt ja keittiö.

Huonekoko: noin 25 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/1-3 hengelle.

Yksiö

Yksiöitä, joissa on erikokoisia parvekkeita. Osassa parvekkeista on portaat alaspäin. Yhdistetty makuuhuone/minikeittiö/olohuone. Osassa huoneistoja mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa jääkaappi, keittolevyt, mikroaaltuuni, kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Saapumisen yhteydessä huoneistossa on vesipullo. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain lainattavissa vastaanotossa. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 23-27 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/1-3 hengelle.