Geraniotis Beach

apollo mondo local

 • Mainio sijainti rannalla
 • Osta All Inclusive
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Hotelli Geraniotis Beach on perheystävällinen hotelli, jossa on hyvä palvelu. Lapsiperheet viihtyvät erinomaisesti hotellin kahdella allasalueella sekä hotellin edessä avautuvalla pitkällä rannalla. Plataniaksen keskustaan palveluineen on kävelymatka.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1–3 hengelle. Yksiöitä 1–3 hengelle. Kaksioita 1–4 hengelle. Kaksioita omalla altaalla 1-4 hengelle. Deluxe -kaksioita 1-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Meren läheisyys.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 234 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 700 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Geraniotis Beach sijaitsee rauhallisella ja kauniilla paikalla rannalla, vain 700 metrin päässä Plataniaksesta. Täältä löytyy hyvä tarjonta baareja, kauppoja ja ravintoloita. Mikäli haluat nauttia luonnosta, suosittelemme kävelyretkeä oliivilehtojen halki vanhaan kylään, jossa voit kokea paikallisen tunnelman.

Nauti uimisesta

Hotellissa on kaksi suurta allasaluetta, joissa kahdessa altaassa on erillinen osio lapsille. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Yhdessä altaassa on kaksi osioita lapsille, joista syvin on 0,75 m. Allas- ja rantapyyhkeet lisämaksusta ja panttia vastaan, haettavissa minimarketista. Rannalla on lisämaksulliset aurinkotuolit ja -varjot.

Ruoka ja juoma

Hotellissa on allasbaari, jossa tarjolla on raikkaita juomia. Hotellin pääravintola sijaitsee vastaanoton vieressä.

Lisätietoja hotellista

Leikkipaikka. Lastensänkyjä ja -rattaita. Voit valita ne lisävalintana matkaa varatessasi tai jälkikäteen Minun varaukseni – sivun kautta. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Biljardi lisämaksusta. Pöytätennistä ja rantalentopalloa. Minimarketti. Ulkoparkkipaikka.

Tutustu ympäristöön

Noin 700 metriä Plataniaksen keskustaan. Täältä löytyy useita ravintoloita ja baareja.

Lue lisää Apollo Mondo Local-valikoimasta.

Ateriat

Kahden hengen huoneet: Osassa All Inclusive ja osassa aamiaispöytä. Huoneistot: Ei aterioita. Aamiaispöytä tai All Inclusive lisämaksusta.

All Inclusive

All Inclusive sisältää:

 • Aamiaispöytä, klo 7.30–10.00.
 • Lounaspöytä, klo 12.30–14.30.
 • Illallispöytä, klo 19.00–21.30. Siisti pukeutuminen vaaditaan.
 • Välipaloja, klo 10.30.-12.00.
 • Jäätelöä, klo 10.30–17.00.
 • Itsetehtyä pizzaa 11.00-14.30.
 • Kakkua, klo 16.00–17.30
 • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 10.00–22.30.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamiseksi on käytettävä hotelliranneketta. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöpäivänä klo 12.00. saakka.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Apollo Mondo Local
 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Mukava sijainti
 • Hyvät palvelut
 • Maksuton wifi