Deluxe-kaksio

Deluxe-kaksioita, parveke tai terassi, osassa rajoitettu merinäköala. Huoneistot sijaitsevat erillisessä rakennuksessa (valmistunut 2015 tai 2017). Erillinen makuuhuone sekä yhdistetty minikeittiö ja olohuone. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on jääkaappi, mikro, keittolevyt, leipägrilli, kahvinkeitin ja hyvä keittiövarustus. Viiniä, hedelmiä ja vettä saavuttaessa. Espresso-keittimen kapseleita voi ostaa hotellin minimarketista. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kattotuuletin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme tai suihku sekä wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 34 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Kahden hengen huone aamupalalla

Kodikkaita kahden hengen huoneita, joissa on puhelin ja satelliitti-tv. Lisävuode taitettavasta vuoteesta. Jääkaappi ja vedenkeitin. Lisämaksullinen minibaari pyynnöstä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Siivous 6 krt/viikko.

  • Sisältää aamiaisbuffetin

Huonekoko: Noin 18-21 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle

Kahden hengen huone, All Inclusive

Viihtyisästi sisustettuja kahden hengen huoneita, joissa All Inclusive sisältyy hintaan. Lisävuode vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi ja vedenkeitin. Lisämaksullinen minibaari pyynnöstä. Maksuton tallelokero, wifi ja ilmastointi. Amme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke tai terassi, osa merinäköalalla tai rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 6 krt/viikko.

  • All Inclusive sisältyy

Huonekoko: Noin 18-21 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 henkeä.

Kaksio

Kaksioita, parveke tai terassi, osassa rajoitettu merinäköala. Erillinen makuuhuone sekä yhdistetty minikeittiö ja olohuone. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kahdesta vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on jääkaappi, mikro, keittolevyt, leipägrilli, kahvinkeitin ja hyvä keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kattotuuletin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku sekä wc. Hyttysverkko parvekkeen/terassin ovessa. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle

Kaksio omalla altaalla

Kaksioita, joissa on maaterassi ja oma allas. Kaksi aurinkotuolia ja pöytä terassilla. Huoneistot sijaitsevat erillisessä rakennuksessa (valmistunut 2017). Erillinen makuuhuone sekä yhdistetty minikeittiö ja olohuone. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on jääkaappi, mikro, keittolevyt, leipägrilli, kahvinkeitin ja hyvä keittiövarustus. Espresso-keittimen kapseleita voi ostaa hotellin minimarketista. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kattotuuletin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Tossut. Kylpyamme tai suihku sekä wc. Hyttysverkko terassin ovessa. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Kaksio, All Inclusive

Kaksioita, parveke tai terassi, osassa rajoitettu merinäköala. Erillinen makuuhuone sekä yhdistetty minikeittiö ja olohuone. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on jääkaappi, mikro, keittolevyt, leipägrilli, kahvinkeitin ja hyvä keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kattotuuletin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme tai suihku sekä wc. Hyttysverkko terassin/parvekkeen ovessa. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 34-36 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle

Remontoitu kahden hengen huone

Remontoituja kahden hengen huoneita, joissa on parveke tai terassi, osasta merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

  • Huoneet remontoidaan kesäksi 2024.

Huonekoko: Noin 18-22 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Yksiö

Yksiöitä, joissa on parveke tai terassi, osassa rajoitettu merinäköala. Yhdistetty makuuhuone ja minikeittiö. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on jääkaappi, mikro, keittolevyt, leipägrilli, kahvinkeitin ja hyvä keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kattotuuletin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme tai suihku sekä wc. Hyttysverkot parvekkeen/terassin ovessa. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 18-21 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle