Deluxe-kaksio

Moderneja deluxe-kaksioita, jotka sijaitsevat erillisessä rakennuksessa (valmistunut 2015 tai 2017). Erillinen makuuhuone sekä yhdistetty minikeittiö ja olohuone. Lisävuode vuodesohvasta. Jääkaappi, mikro, voileipägrilli keittolevyt ja kahvinkeitin, espressokeitin sekä hyvä keittiövarustelu. Espressokeittimen kapseleita ostettavissa hotellin minimarketista. Lisämaksullinen minibaari pyynnöstä. Viiniä, hedelmiä ja vettä saapumisen yhteydessä. Pieni taulu-tv, espressokeitin. Tossut pyydettäessä vastaanotosta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit ja tossut. Hiustekuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, maaparveke tai maaterassi, ovessa hyttysverkko. Osassa merinäköala. Siivous 6 krt/viikko.

  • Ei aterioita

Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Kahden hengen huone

Kodikkaita kahden hengen huoneita, joissa on puhelin ja satelliitti-tv. Lisävuode taitettavasta vuoteesta. Jääkaappi ja vedenkeitin. Lisämaksullinen minibaari pyynnöstä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Siivous 6 krt/viikko.

  • Aamiaispöytä sisältyy

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle

Kahden hengen huone, All Inclusive

Viihtyisästi sisustettuja kahden hengen huoneita, joissa All Inclusive sisältyy hintaan. Lisävuode vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi ja vedenkeitin. Lisämaksullinen minibaari pyynnöstä. Maksuton tallelokero, wifi ja ilmastointi. Amme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke tai terassi, osa merinäköalalla tai rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 6 krt/viikko.

  • All Inclusive sisältyy

Soveltuu enintään: 1-3 henkeä.

Kaksio

Viihtyisiä, kauniisti sisustettuja kaksioita. Erillinen makuuhuone ja yhdistetty pieni keittiö ja olohuone. Lisävuode vuodesohvasta. Kaikissa huoneistoissa on jääkaappi, mikroaaltouuni, voileipägrilli, kahvinkeitin, keittolevyt ja hyvä keittiövarustus. Lisämaksullinen minibaari pyynnöstä. Satelliitti-tv. Kattotuuletin. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Maksuton wifi. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi, ovessa hyttysverkko. Osassa merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Siivous 6 krt/viikko.

  • Ei sisällä aterioita

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle

Kaksio omalla altaalla

Moderneja deluxe-kaksioita omalla altaalla, jotka sijaitsevat erillisessä 2017 vuonna valmistuneessa rakennuksessa. Erillinen makuuhuone ja yhdistetty minikeittiö ja olohuone. Lisävuode vuodesohvasta. Jääkaappi, mikro, keittolevyt, voileipägrilli, kahvinkeitin, espressokeitin ja hyvä keittiövarustus. Kapseleita espressokeittimeen ostettavissa hotellin minimarketista. Lisämaksullinen minibaari pyynnöstä. Kaksi taulu-tv:tä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Aamutakit ja tossut. Maaterassi, ovessa hyttysverkko. Kaksi aurinkotuolia ja -varjo per päivä rannalla sisältyy hintaan . Lisäksi kaksi aurinkotuolia omalla altaalla/ulkotilassa. Kaksi allas-/rantapyyhettä sisältyy rannan aurinkotuolien kanssa. Siivous 6 krt/viikko.

  • Ei sisällä aterioita

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Kaksio, All Inclusive

Viihtyisiä kaksioita joissa All Inclusive sisältyy hintaan. Erillinen makuuhuone sekä yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Lisävuode vuodesohvasta. Jääkaappi, mikro, keittolevyt, voileipägrilli, kahvinkeitin ja keittiövarustus. Lisämaksullinen minibaari pyynnöstä. Tv satelliittikanavilla ja kattotuuletin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Hyttysverkko parvekkeen/terassin ovessa. Siivous 6 krt/viikko.

  • All Inclusive sisältyy

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle

Yksiö

Viihtyisiä, kauniisti sisustettuja yksiöitä. Yhdistetty makuuhuone, olohuone ja minikeittiö. Lisävuode vuodesohvasta. Kaikissa huoneistoissa on jääkaappi, mikroaaltouuni, voileipägrilli, kahvinkeitin, keittolevyt ja hyvä keittiövarustus. Lisämaksullinen minibaari pyynnöstä. Tv satelliittikanavilla. Kattotuuletin. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Maksuton wifi. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi, ovessa hyttysverkko. Osassa yksiöitä on rajoitettu merinäköala. Siivous 6 krt/viikko.

  • Ei aterioita

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle