Mythos Platanias

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Huoneistohotelli Mythos Plataniaksessa sinua odottaa mukava palvelu ja rento tunnelma. Hotellissa on allasalue baarilla, josta voit ostaa pientä purtavaa nälän yllättäessä. Torille, rannalle ja viihtyisiin tavernoihiin pääset kävelemällä alamäen päähän.


Huonetyyppi

Yksiö 1-3 hengelle. Kaksikerroksinen kaksio 1-3 hengelle. Kaksio 1-3 hengelle/1-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Palvelujen joustavuus
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 42 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 500 m
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Pieni allas lastenosiolla. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Allasbaari, josta voit ostaa juotavaa, välipalaa ja yksinkertaisia annoksia. Allaspyyhkeet lisämaksusta. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Biljardi lisämaksusta. Vastaanotto avoinna rajoitetuin aukioloajoin. Henkilökuntaa löytyy allasbaarista, mikäli he eivät ole vastaanotossa. Pesu- ja silitysvälineet lisämaksusta. Vastaanotossa on VR-simulaattori (lisämaksusta).

Lentokenttäkuljetus pysähtyy päätielle. Vieraat ja matkatavarat kuljetetaan ylös jyrkälle mäelle, jossa hotelli sijaitsee. Hotellialueella on portaita. Hotelli sijaitsee tiellä, joka johtaa Plataniaksen vanhaan kylään, Pano Plataniakseen. Kulkiessasi tietä toiseen suuntaan merelle päin, lödät useita ravintoloita, baareja ja kauppoja. Hotellin ulkopuolella on rajoitettua paikallisliikennettä, joka voidaan kokea häiritsevänä osassa huoneita.

Lentokenttäkuljetus pysähtyy päätiellä saapumisen ja lähdön yhteydessä. Hotelli kuljettaa sekä asiakkaat että matkatavarat tästä eteenpäin.

Ateriat

Ei aterioita.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.