Kaksikerroksinen kaksio

Yksinkertaisesti sisutettuja kaksikerroksisia kaksioita. Yläkerrassa makuuhuone avoimella pohjaratkaisulla ja olohuone/minikeittiö alakerrassa. Lisävuodemahdollisuus. Jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustelu. Vedenkeitin, kahvinkeitin, leivänpaahdin ja voileipägrilli. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Jaettu ulkotila. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kaksio

Yksinkertaisesti ja viihtyisästi sisustettuja kaksioita erillisellä makuuhuoneella ja yhdistetyllä olohuoneella ja minikeittiöllä. Lisävuodemahdollisuus yhteen tai kahteen lisävuoteeseen. Jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustelu. Vedenkeitin, kahvinkeitin, leivänpaahdin ja voileipägrilli. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke. Osaan kaksioita kuljetaan parvekkeen kautta. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 35-40 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle.

Yksiö

Yksinkertaisesti sisutettuja yksiöitä, joissa on yhdistetty makuu- ja olohuone sekä minikeittiö. Lisävuodemahdollisuus. Jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustelu. Vedenkeiti, kahvinkeitin, leivänpaahdin ja voileipägrilli. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Suihku ja wc. Hiustenkuivain. Jaettu ulkotila. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.