Villa Dora

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Tervetuloa pidettyyn hotelli Villa Doraan, jossa yhdistyy paikallinen tunnelma ja korkea asiakastyytyväisyys. Hotelli sijaitsee rauhallisella paikalla aivan rannalla, lähellä Plataniaksen sykettä.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-3 hengelle. Yksiöitä vanhemmassa osassa 1-3 hengelle. Kaksioita 1-3 hengelle/1-4 hengelle. Kaksikerroksisia kaksioita vanhemmassa osassa 1-3 hengelle. Kolmioita 4-5 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio


Tietoa

Uimarannalle: 10 m
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Villa Dora on viihtyisä pieni hotelli, joka sijaitsee aivan Plataniaksen rannalla. Hotelli koostuu kahdesta rakennuksesta, jotka on rakennettu 1990 ja 1995. Hotellin omistajat asuvat itse pohjakerroksessa ja ovat aina tavoitettavissa. Hotellissa rentoudut allasalueella, jossa allas lastenosiolla ja nautit olostasi puutarhassa tuoksuvien kukkien keskellä. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja allasalueella. Aurinkotuoleja ja -varjoja rannalla lisämaksusta. Merenpohja on osittain kivinen ja kallioinen.

Ravintola, jossa tarjolla kansainvälisiä ja kreikkalaisia annoksia. Täältä on kaunis näkymä merelle. Hotellin baarissa tarjoillaan juomia ja yksinkertaisia välipaloja. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Paikallisliikennettä.

Ateriat

**Kesä 2021: ** Ei aterioita. Aamiainen ja puolihoito lisämaksusta. Puolihoidon ateriat illallisella varataan á la carte-listalta.

**Kesä 2022: ** Ei aterioita. Aamiainen lisämaksusta.

Kausikohtaista huomioitavaa

Yksiöt 1-3 hengelle ovat varattavissa vain kesällä 2021.

Yksiöt vanhemmassa osassa 1-3 hengelle, kaksiot 1-4 hengelle ja kaksikerroksiset kaksiot vanhemmassa osassa 1-3 hengelle ovat varattavissa vain kesällä 2022.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Pienet ja viihtyisät hotellit

  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Paljon palaavia asiakkaita
  • Yksilöllinen palvelu ja kodikas ilmapiiri