Kaksio

Kaksioita, joissa on parveke ja allasnäkymä. Huoneistojen koot vaihtelevat. Makuuhuone ja yhdistetty minikeittiö ja olohuone. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Tv kansainvälisillä kanavilla. Maksuton wifi. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 60 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 henkeä.

Kolmio

Kolmioita, joissa on suuri parveke merinäköalalla. Kaksi makuuhuonetta ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta kummassakin makuuhuoneessa. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Tv kansainvälisillä kanavilla. Maksuton wifi. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 130 neliötä.
Soveltuu enintään: 4-5 henkeä.

Superior-kaksio

Superior-kaksioita, joissa parveke tai maaparveke. Huoneistot sijaitsevat uusissa rakennuksissa, jotka on rakennettu vuonna 2022. Makuuhuone, ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Parivuode. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustelu. Maksuton wifi ja lmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 45-48 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Yksiö

Yksiöitä, joissa on parveke. Yhteen huoneistoista kuljetaan parvekkeen kautta. Yhdistetty minikeittiö ja olohuone. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Tv kansainvälisillä kanavilla. Maksuton wifi. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 28 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 henkeä.