Kaksikerroksinen kaksio vanhemmassa osassa

Yksinkertaisesti sisustettuja, vaihtelevan kokoisia kaksioita hotellin vanhemmassa osassa. Erillinen makuuhuone ja yhdistetty minikeittiö ja olohuone. Keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Suihku ja wc. Parveke allasnäkymällä. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 60 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 henkeä.

Kaksio

Hienoja ja yksinkertaisesti sisustettuja kaksioita, koko vaihtelee. Yhdistetty minikeittiö ja olohuone sekä makuuhuone. Keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Suihku ja wc. Parveke allasnäköalalla tai maaparveke. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: 60 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 henkeä/1-4 henkeä.

Kolmio

Suuria, yksinkertaisesti sisustettuja kolmioita, koko vaihtelee. Yhdistetty minikeittiö ja olohuone sekä kaksi erillistä makuuhuonetta. Keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi. Ilmastointi molemmissa makuuhuoneissa ja tallelokero lisämaksusta. Suihku ja wc. Tilava parveke. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: 130 neliötä.
Soveltuu enintään: 4-5 henkeä.

Yksiö

Hienoja ja yksinkertaisesti sisustettuja yksiöitä, koko vaihtelee. Yhdistetty minikeittiö ja olohuone. Keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Suihku ja wc. Parveke. Yhteen huoneistoista kuljetaan parvekkeen kautta. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: 28 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 henkeä.

Yksiö vanhemmassa osassa

Yksinkertaisesti sisustettuja, vaihtelevan kokoisia yksiöitä hotellin vanhemmassa osassa. Yhdistetty minikeittiö ja olohuone. Keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Suihku ja wc. Parveke. Yhteen huoneistoista kuljetaan parvekkeen kautta. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: 28 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 henkeä.