Kaksikerroksinen kaksio vanhemmassa osassa

Yksinkertaisesti sisustettuja, vaihtelevan kokoisia kaksioita hotellin vanhemmassa osassa. Parveke allasnäkymällä. Erillinen makuuhuone ja yhdistetty minikeittiö ja olohuone. Keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 60 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 henkeä.

Kaksio

Hienoja ja yksinkertaisesti sisustettuja kaksioita, koko vaihtelee. Parveke allasnäköalalla tai maaparveke. Yhdistetty minikeittiö ja olohuone sekä makuuhuone. Keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: 60 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 henkeä.

Kolmio

Suuria, yksinkertaisesti sisustettuja kolmioita, koko vaihtelee. Tilava parveke. Yhdistetty minikeittiö ja olohuone sekä kaksi erillistä makuuhuonetta. Keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi. Ilmastointi molemmissa makuuhuoneissa ja tallelokero lisämaksusta. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: 130 neliötä.
Soveltuu enintään: 4-5 henkeä.

Superior-kaksio

Superior-kaksioita, joissa parveke tai maaparveke. Makuuhuone, ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Parivuode. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustelu. Maksuton wifi. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 45-48 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Yksiö

Hienoja ja yksinkertaisesti sisustettuja yksiöitä, koko vaihtelee. Parveke. Yhteen huoneistoista kuljetaan parvekkeen kautta. Yhdistetty minikeittiö ja olohuone. Keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: 28 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 henkeä.

Yksiö vanhemmassa osassa

Yksinkertaisesti sisustettuja, vaihtelevan kokoisia yksiöitä hotellin vanhemmassa osassa. Parveke. Yhteen huoneistoista kuljetaan parvekkeen kautta. Yhdistetty minikeittiö ja olohuone. Keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: 28 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 henkeä.