Archipelagos

  • Paljon kanta-asiakkaita
  • Lähellä rantaa ja keskustaa
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Archipelagos on pidetty, pieni huoneistohotelli. Hotelli sijaitsee mainiolla paikalla Plataniaksessa lähellä rantaa, ostosmahdollisuuksia ja ravintoloita. Keskeisestä sijainnista huolimatta on hotellialueen tunnelma on rauhallinen, hotellilla on on puutarha ja pieni uima-allas. Omistajaperhe toivottaa kaikki tervetulleiksi ja ilmapiiri on rento.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-2 hengelle/1-3 hengelle. Kaksioita 1-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Sijainti, rauhallisuus, siisteys, uimaallas. Sopivan kokoinen pieni huoneistohotelli.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 34 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 160 m
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Suosittu Archipelagos sijaitsee hyvällä paikalla lähellä sekä rantaa että Plataniaksen keskustaa. Hotellilla on pieni uima-allas (noin 12 x 4 metriä), josta on erotettu osa lapsille. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot (rajoitettu lukumäärä) allasalueella. Kivenheiton päässä sijaitsevalla rannalla vuokrattavissa aurinkotuoleja ja -varjoja lisämaksusta. Maksuton wifi yleisissä tiloissa ja vastaanotto on avoinna klo 9.00-13.00 sekä klo 18.00-20.00.

Plataniaksen ravintolat, baarit, putiikit ja vilkas yöelämä ovat lyhyen kävelymatkan päässä. Illan tullen ota suunta kohti keskustaa ja istahda virkistävälle drinkille seuraamaan ympäröivää vilinää.

Ateriat

Ei aterioita.

Hyvä tietää

Suoraan hotellialueelle pääsee portaita pitkin. Hotellille pääsee myös kulkemalla itään päin hotellilta pientä tietä, joka johtaa hotellin etupuolelle (noin 140 metriä). Matkatavarat kuljetetaan omatoimisesti. Hotellialueella rappusia. Kaikissa huoneistoissa parveke joko ylemmässä tai alemmassa kerroksessa. Rappusia kaikkiin huoneistoihin kuljettaessa.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.