Lissos - kesä 21

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Lissos on viihtyisä huoneistohotelli, joka sijaitsee Plataniaksen hienolla rannalla. Asiakkaamme pitävät tästä hotellista sen erinomaisen sijainnin ja allasalueen vuoksi.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-3 hengelle/1-4 hengelle. Kaksioita 2-4 hengelle/2-5 hengelle. Kaksioita alennetulla maatasolla 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 70 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 450 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Viihtyisä rantahotelli, joka sijaitsee mukavalla paikalla rannalla. Hotellilla on allasalue erillisellä lastenaltaalla, maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Snackbaari. Vastaanotto, jossa tv-nurkkaus. Maksuton wifi koko hotellialueella. Rannalla aurinkotuoleja -ja varjoja lisämaksusta. Lentokenttäkuljetus pysähtyy noin 100 metrin päähän hotellilta, matkatavarat kuljetetaan omatoimisesti. Kävelyetäisyys keskustan ravintoloihin, putiikkeihin ja baareihin. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Ei aterioita.

Hyvä tietää

Vastaanotto on avoinna päivisin. Hotelli koostuu kahdesta rakennuksesta, jotka on rakennettu eri vuosina. Vanhin rakennus on valmistunut vuonna 2004, toinen vuonna 2007.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.