Casa Chris

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Uusi Casa Chris sijaitsee Plataniaksen rannalla Kreetalla. Kauppoihin ja ravintoloihin on vain muutaman minuutin kävelymatka. Lisämukavuutta lomaasi saat varaamalla huoneen allaspääsyllä ja puolihoidolla.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Kaksikerroksisia kahden hengen huoneita 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 900 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Casa Chris on uusi hotelli, joka sijaitsee eloisassa Plataniaksessa. Hotellissa nautit rennosta tunnelmasta ja pulahdat uimaan altaaseen tai mereen. Ravintolasta voit tilata raikasta juomaa ja nälän yllättäessä lähistöltä löytyy paikallisia tavernoja ja ravintoloita.

Rentoudu altaalla tai rannalla Altaalla on maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Lyhyt matka rannalle, jossa aurinkotuoleja ja -varjoja lisämaksusta. Allas- ja rantapyyhkeet sisältyvät, vaihto kerran viikossa.

Ruoka ja juoma Moderni ravintola, jossa nautit paikallista lounasta. Ravintolassa on á la carte-menu, tilattavissa myös erilaisia juomia.

Terveys ja hyvinvointi Casa Chrisissä on pieni kuntosali. Spa.

Tutustu ympäristöön Noin 900 metriä Plataniaksen torille, jossa on minimarketti, kauppoja ja ravintoloita. Platanias on eloista lomakohde, jossa on useita klubeja ja baareja. Mikäli haluat nauttia rauhallisemmasta tunnelmasta, suosittelemme tekemään kävelyretken oliivilehtojen keskelle. Voit myös vierailla pienissä kylissä, jossa koet paikallisen tunnelman. Mikäli haluat tutustua saareen omatoimisesti, suosittelemme auton vuokrausta tai paikallisbussia. Bussipysäkki sijaitsee noin 50 metrin päässä hotellista.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.

Hyvä tietää

Hotelli koostuu useasta rakennuksesta.

Osassa huoneita liikenteen äänet voidaan kokea häiritsevänä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.