Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,6 10:stä Perustuu 139 arvioon
Kokonaisuus
 
8,6 / 10
Puhtaus
 
9,1 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,9 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,7 / 10
Huone/huoneisto
 
8,7 / 10
Palvelu
 
9,0 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
Lähellä rantaa ja keskustaa
-
Luteen puremia kutisevia paukamia unien jälkeen. Maatason huoneen ulko-oven ja lattiatason väli avoin. Ötököiden väylä. Suihku ei pysynyt yläpidikkeessä, tuli pari kertaa suihkun aikana päähän. Suihkutilassa viemärissä vahva viemärinhaju.

Vahvistettu asiakas: 2023-10-05


8 10:stä

+
Helppous päästä rannalle.
-
numero 20 tarvitsee korjauksia.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-23


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-09-21


10 10:stä

+
tilava huoneisto
-
Keittiövarustus kaipaa täydennystä: ainakin 1 pieni kattila, pesualtaaseen tulppa, roskien lajittelu puutteellinen, (oma roskis eko roskille), tiskausvälineet puuttui. liian pieni ruokapöytä. naulakko seinälle, lisää laskutilaa

Vahvistettu asiakas: 2023-08-31


8 10:stä

+
Meri lähellä. Kiva henkilökunta
-
Ei ollut etukäteen tietoa että ilmastointi maksaa 50 EUR käteisellä

Vahvistettu asiakas: 2023-08-03


10 10:stä

+
sijainti,ilmastointi,tilava,hyvä varustetaso
-
opastuskyltit hotellille paremmat

Vahvistettu asiakas: 2023-07-20


8 10:stä

+
Ystävällinen henkilökunta
-

Vahvistettu asiakas: 2023-06-29


9 10:stä

+
Siisti ja viihtyisä hotellialue. Ihanan rauhallinen ja mahtava sijainti meren rannalla. Erittäin ystävällinen ja mukava henkilökunta joka täytti kaikki toiveemme mahdollisuuksien mukaan.
-
Olimme varanneet isomman kaksion erillisillä vuoteilla ja tämä näkyi varausta tehdessämme. Huoneessamme oli kuitenkin parivuode jota ei voinut irrroittaa erilleen yhtenäisen patjan vuoksi. Lisäksi oli parivuoteen yhtenäinen peitto. Tämä oli ikävää, koska emme ole matkakaverin kanssa tottuneet nukkumaan samassa sängyssä. Henkilökunta onneksi järjesti toisen peiton, ettei tarvinnut nukkua samalla. Huonetiedot olisi hyvä päivittää Apollon sivuille.

Vahvistettu asiakas: 2023-06-22


8 10:stä

+
Lähellä kylän palveluita. Aamupala. Paikan omistaja oli ystävällinen ja sydänmellinen ihminen.
-
Viikon aikana siivottiin lattiat ja vaihdettiin lakanat noin 5 kertaa mutta astioita ei pesty eikä huoneistossa ollut siihen välineitä. Mikroa ei ollut.

Vahvistettu asiakas: 2023-06-08


8 10:stä

+
Siisti tilava huone.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-06-08


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Lissos -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

91% matkustajista suositttelee

81 arvostelua
Erinomainen
 
65
Erittäin hyvä
 
10
Hyvä
 
3
Ei kovin hyvä
 
1
Huono
 
2

Viimeisimmät 5 arviota

12.9.2016

Kirjoittanut JohannaM3 Oulu, Suomi

Kertakaikkisen ihastuttava hiljainen hotelli rannalla keskellä kaikkea

Hämmästyin että näin rauhallinen ja rentouttava paikka löytyy keskeltä vilkasta Plataniaksen turistialuetta. Jos kaipasi elämää ja tapahtumia, ei tarvinnut kävellä pariasataa metriä kauemmas ja olit jo Plataniaksen keskustassa. Hotelli uusi ja siisti, sänky olisi kuitenkin voinut olla pehmeämpi. Keittiö lähinnä keittokomero mutta täysin riittävä tarpeisiimme. Saimme hotellin parhaimman huoneen toisesta kerroksesta päädystä suoraan merelle, varasimme matkan jo yli 8 kk aiemmin ja toiveemme piti! Näköala oli aivan upea! Ilmastointilaita olisi voinut olla vähän äänettömämpi, mutta toimi muuten erinomaisesti. Wifi ei toiminut huoneissa josta nuoriso valitti... Mutta hyvä juttu lomalla irrottautua vähäksi aikaa puhelimesta :) Allasalue oli kiva ja siisti, ruoka allasravintolassa erinomaista ja kohtuuhintaista. Siinä kävi myös paljon muiden hotellien asiakkaita syömässä ja sanoivat sen olevan alueen paras rantapaikka. Palvelu oli ensiluokkaista ja koimme olevamme lämpimästi tervetulleita. Menemme ehdottomasti uudestaan!

 
2.7.2015

Kirjoittanut Studiolume Orihuela Costa, Espanja

Viihtyisä ja siisti hotelli Plataniaksen parhaalla paikalla, rannan tuntumassa.

Pieni, mutta viihtyisä hotelli rauhallisella paikalla aivan Plataniaksen ydinkeskustassa. Hotelli sijaitsee aivan rauhallisella paikalla, rannan tuntumassa.Meillä oli toisen kerroksen huone merinäköalalla. Huone oli iso ja siisti. Pieni keittonurkkaus, jossa voi halutessaan kokata itse. Terassi oli reilun kokoinen ja näkymät sekä altaalle, että merelle. Hotellin henkilökunta oli tosi ystävällistä ja meistä todella pidettiin huolta. Aamiainen tarjoiltiin hotellin allasalueella ja ravintolan isäntä toi pöytiin toiveiden mukaisen aamiaisen. Allas ei ollut suuri, mutta se soveltui hyvin myös lapsille. Hotellilla oli myös ilmaiset rantatuolit rannalla. Voin todella lämpimästi suositella tätä hotellia! Ainoa miinus oli heikosti toiminut wifi.

 
29.8.2023

Kirjoittanut Malin K

Amazing

Great place with amazing staff and food! The staff are super friendly and helpful, and the food is amazing. They have many great options for gluten free food, that tastes amazing! We come back every year, and will continue so.

 
11.6.2023

Kirjoittanut Johan S Uppsala, Ruotsi

Lissos Apartments 💯

A very small and peaceful place to live in. The apartments is on the beach and got a nice pool area. It's only about 20 apartments on this facility so it's relaxing. Nice cleaning and air-conditioned fresh rooms. The pool bar offers a very good selection of foods in this small kitchen It's surprised me how good the food really is!! So it's not necessary to hunt food every day when the hotell offers this quality of food! The staff is great and we don't hesitate to come back to Lissos /Johan & Sandra

 
5.6.2023

Kirjoittanut Hege B

Lovely hotel :-)

Very Nice and clean Apartment hotel. Excellent food, lovely pool erea, good service and frendly staff. . Our room was very nice and clean. Seawiev. Notting to complane about. We Will visit the hotel again😊