Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,5 10:stä Perustuu 86 arvioon
Kokonaisuus
 
8,5 / 10
Puhtaus
 
9,2 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,9 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,6 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,6 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,3 / 10
Huone/huoneisto
 
8,6 / 10
Palvelu
 
8,8 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-09-24


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-09-10


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-09-03


10 10:stä

+
Siisteys, upea sijainti, todella ystävällinen henkilökunta!
-

Vahvistettu asiakas: 2022-08-06


8 10:stä

+
Rannan läheisyys ja hyvä sijainti. Siisteys.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-07-03


8 10:stä

+
Hotellissa parasta oli sijainti mereen nähden. Huoneistossa parasta oli parvekkeen sijainti niin että aamu- ja ilta aurinko ei paistanut sille.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-07-01


5 10:stä

+
Alkuperäinen hotelli vaikutti tosi kivalta ja olisimme varmasti olleet tyytyväisiä siihen että ostimme huoneemme sieltä.
-
Hotelli oli ylibuukattu ja meidät sijoitettiin meiltä kysymättä hotellin toimesta muualle. (Lolas Hotel) .Ensimmäinen toisesta hotellista tarjottu huone ei vastannut ollenkaan odotuksia. Huone noin neljäsosa siitä mitä olimme tilanneet. Ei siivousta joka päivä. Ei henkilökuntaa. Vanhanaikainen. Myös rantatuolit ylibuukatut. Jouduimme pääsääntöisesti maksamaan sellaisista muille toimijoille ”oman hotellimme” vieressä - kustannukset kokonaisuudessaan tuoleista noin 60 euroa.

Vahvistettu asiakas: 2022-06-25


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2021-09-12


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Lissos -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

91% matkustajista suositttelee

74 arvostelua
Erinomainen
 
59
Erittäin hyvä
 
9
Hyvä
 
3
Ei kovin hyvä
 
1
Huono
 
2

Viimeisimmät 5 arviota

12.9.2016

Kirjoittanut JohannaM3 Oulu, Suomi

Kertakaikkisen ihastuttava hiljainen hotelli rannalla keskellä kaikkea

Hämmästyin että näin rauhallinen ja rentouttava paikka löytyy keskeltä vilkasta Plataniaksen turistialuetta. Jos kaipasi elämää ja tapahtumia, ei tarvinnut kävellä pariasataa metriä kauemmas ja olit jo Plataniaksen keskustassa. Hotelli uusi ja siisti, sänky olisi kuitenkin voinut olla pehmeämpi. Keittiö lähinnä keittokomero mutta täysin riittävä tarpeisiimme. Saimme hotellin parhaimman huoneen toisesta kerroksesta päädystä suoraan merelle, varasimme matkan jo yli 8 kk aiemmin ja toiveemme piti! Näköala oli aivan upea! Ilmastointilaita olisi voinut olla vähän äänettömämpi, mutta toimi muuten erinomaisesti. Wifi ei toiminut huoneissa josta nuoriso valitti... Mutta hyvä juttu lomalla irrottautua vähäksi aikaa puhelimesta :) Allasalue oli kiva ja siisti, ruoka allasravintolassa erinomaista ja kohtuuhintaista. Siinä kävi myös paljon muiden hotellien asiakkaita syömässä ja sanoivat sen olevan alueen paras rantapaikka. Palvelu oli ensiluokkaista ja koimme olevamme lämpimästi tervetulleita. Menemme ehdottomasti uudestaan!

 
2.7.2015

Kirjoittanut Studiolume Orihuela Costa, Espanja

Viihtyisä ja siisti hotelli Plataniaksen parhaalla paikalla, rannan tuntumassa.

Pieni, mutta viihtyisä hotelli rauhallisella paikalla aivan Plataniaksen ydinkeskustassa. Hotelli sijaitsee aivan rauhallisella paikalla, rannan tuntumassa.Meillä oli toisen kerroksen huone merinäköalalla. Huone oli iso ja siisti. Pieni keittonurkkaus, jossa voi halutessaan kokata itse. Terassi oli reilun kokoinen ja näkymät sekä altaalle, että merelle. Hotellin henkilökunta oli tosi ystävällistä ja meistä todella pidettiin huolta. Aamiainen tarjoiltiin hotellin allasalueella ja ravintolan isäntä toi pöytiin toiveiden mukaisen aamiaisen. Allas ei ollut suuri, mutta se soveltui hyvin myös lapsille. Hotellilla oli myös ilmaiset rantatuolit rannalla. Voin todella lämpimästi suositella tätä hotellia! Ainoa miinus oli heikosti toiminut wifi.

 
4.8.2022

Kirjoittanut Juliemjaaland Oslo, Norja

Disappointing

We chose this hotel as it had incredibly good reviews and were unfortunately very disappointed. The first thing that met us when we arrivived at the hotel was that no one was at work in the reception, only a sign with a telephone number to call. We called several times and got no answer and had to look for some staff to give us access to our room. When we finally got our room, there were immediately several things that was not as they should be. Door handles that fell straight off, switches on the wall that were completely loose and no air conditioning in the bedroom. After a couple of days we got informed that the air conditioning that is placed in the living room has an additional cost of 7 euros per day, which we were not informed about in advance. The cleaning staff were strict and uncooperative, we were woken up every morning by the staff wanting to clean. When we asked if it was possible for them to come back later, we were told we had 10 minutes to get out. Very disappointed with everything really, which is a real shame when it looks incredibly good online.

 
4.8.2022

Kirjoittanut Getaway24800501660 Oslo, Norja

Bad servise and broken Down appartment

We had to pay ekstra for aircondition. Things where broken in the room. Like the shower and the door to the bathroom It was hard to Get a hold of staff. They where Only at the hotell in the morning and there 3 Numbers for Contacts does not Work. Not happy With the stay.

 
23.6.2022

Kirjoittanut 932finnn

Two weeks at Lissos

The Lissos apartment hotel has shown to be one of the best ones not serving food exept in pool bar. First class service and clean rooms! The Staff in the pool bar where very friendlly and help full and offered Beach service.