Kaksio

Kaksioita, joissa kaksi erillistä vuodetta ja mahdollisuus lisävuoteeseen. Parveke. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittovarustus. Vedenkeitin tai kahvinkeitin - valittavissa vastaanotossa sisäänkirjautumisen yhteydessä. Tv. Maksuton wifi ja tallelokero. Ilmastointi lisämaksusta kesällä 2023. Kesällä 2024 ilmastointi maksutta. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-4 henkeä/2-5 henkeä.

Kaksio alennetulla maatasolla

Kaksioita alennetulla maatasolla, joissa kaksi erillistä vuodetta ja mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Maaparveke. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittovarustus. Vedenkeitin tai kahvinkeitin - valittavissa vastaanotossa sisäänkirjautumisen yhteydessä. Tv. Maksuton wifi ja tallelokero. Ilmastointi lisämaksusta kesällä 2023. Kesällä 2024 ilmastointi maksutta. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-4 henkeä.

Yksiö

Yksiöitä, joissa on yhdistetty makuuhuone ja minikeittiö Parveke tai maaterassi. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittovarustus. Vedenkeitin tai kahvinkeitin - valittavissa vastaanotossa sisäänkirjautumisen yhteydessä. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja tallelokero. Ilmastointi lisämaksusta kesällä 2023. Kesällä 2024 ilmastointi maksutta. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke tai maaterassi. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-3 henkeä/1-4 henkeä.