Kaksio alennetulla maatasolla

Raikkaita kaksioita alennetulla maatasolla, joissa kaksi erillistä vuodetta ja mahdollisuus lisävuoteeseen. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittovarustus. Vedenkeitin tai kahvinkeitin - valittavissa vastaanotossa sisäänkirjautumisen yhteydessä. Tv. Maksuton wifi ja tallelokero. Ilmastointi lisämaksusta. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Maaparveke. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-4 henkeä.

Kaksioita

Raikkaita kaksioita, joissa kaksi erillistä vuodetta ja mahdollisuus lisävuoteeseen. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittovarustus. Vedenkeitin tai kahvinkeitin - valittavissa vastaanotossa sisäänkirjautumisen yhteydessä. Tv. Maksuton wifi ja tallelokero. Ilmastointi lisämaksusta. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-4 henkeä/2-5 henkeä.

Yksiö

Hienoja ja tilavia yksiöitä, jotka on sisustettu vaalein sävyin. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittovarustus. Vedenkeitin tai kahvinkeitin - valittavissa vastaanotossa sisäänkirjautumisen yhteydessä. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja tallelokero. Ilmastointi lisämaksusta. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke tai maaterassi. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-3 henkeä/1-4 henkeä.