1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Indigo Mare

  • Lähellä rantaa
  • Kolmioita jopa kuudelle hengelle

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Hotelli Indigo Maren tunnelma on vieraanvarainen, mukava ja rauhallinen. Täällä lomailet aivan lähellä rantaa ja kun kaipaat vaihtelua rantapäiviin, voit viettää päivää hotellin allasalueella. Illalla on mukava tehdä kävelyretki kylään.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-3 hengelle. Kaksioita 2-4 hengelle. Kaksikerroksisia kaksioita 2-4 hengelle. Kolmioita 2-6 hengelle.

Lue lisää huoneista
Kysy asiakkaaltamme

Viimeisin arvostelu

Lähellä sekä rantaa että paikallista keskustaa
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 285 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 450 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Huoneistohotelli Indigo Marella on paljon skandinaavisia kanta-asiakkaita, jotka palaavat hotelliin kerta toisensa jälkeen. Hotelli sijaitsee aivan rannan äärellä ja keskustaan on kävelymatka. Allasalueella uima-allas sekä erillinen lastenallas. Allaspyyhkeitä lisämaksusta. Allasalueella on muutamia maksuttomia aurinkotuoleja- ja varjoja ja allasbaari. Pieni leikkipaikka. Minimarket. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Internetnurkkaus vastaanoton lähellä, jossa olevien tietokoneiden käyttö maksutta. Ravintola ja baari. Lentokenttäkuljetus pysähtyy noin 100 m päässä hotellista ja matkalaukut tulee kuljettaa hotellille itse. Paikallista liikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta. Korkeasesongin aikaan ja silloin kuin hotellissa on paljon vieraita, tarjoillaan illallinen noutopöydästä. Alku- ja loppukaudesta vieraat valitsevat annokset valmiista listasta, josta löytyy eri alku-, pää- ja jälkiruokia.