Kaksikerroksinen kaksio

Kaksikerroksisia kaksioita, joissa on avoin pohjaratkaisu. Alakerrassa on yhdistetty olohuone ja minikeittiö sekä kylpyhuone. Yläkerrassa on makuuhuoneosio ja kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Vedenkeitin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero (ilmastointi vain makuuhuoneessa). Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai terassi joiden koko vaihtelee. Sisäänkäynti ja ulkotila maan tasolla. Pienet, kapeat portaat, jotka yhdistävät kerrokset. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 30 neliötä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle

Kaksio

Kaksioita, joissa yhdistettu olohuone ja minikeittiö sekä erillinen makuuhuone. Parveke tai terassi joiden koko vaihtelee. Osassa huoneistoja on merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Vedenkeitin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero (ilmastointi vain olohuoneessa). Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Vedenkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Amme tai suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle

Yksiö

Yksiöitä, joissa on parveke tai terassi, osasta rajoitettu merinäköala. Yhdistetty makuuhuone ja minikeittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustelu. Tv kansainvälisillä kanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Vedenkeitin. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: Noin 20-23 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/1-3 hengelle